Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

__Ελπίζω να μη το λες για 'μένα αυτό. Οχι για 'μένα, για ‘σένα το λέω, αν το λες για μένα μετά απ’ αυτά που διάβασες (?) στο πρώτο μου μήνυμα τι να πω… Οχι εμείς πρόσπαθούμε να το σώσουμε (χέστηκα για τους κάθε Metallica, για την αντικειμενικότητα ή τη νηφαλιότητα ενδιαφέρομαι), εσύ δεν νοείς να καταλάβεις ή να προσπαθήσεις να καταλάβεις. Αυτά ΑΝ αναφέρεσαι σε εμένα και φυσικα΄δε τα λέω ως επίθεση τα λέω έτσι γιατί ο ένας γράφει αναλυτικά με επιχειρήματα και ο άλλος πετάει μια λέξη που δε στηρίζει (δεν κάνει κουβέντα πάνω στα “λεχθέντα”) και “και καλά” τη λέει στους άλλους που είναι πρόβατα και αρέσκονται στο παραμύθιασμα (μη μειώνετε τους συνομιλητές σας, αν μη τι άλλο είναι άκομψο).

Α] Παίδες, ελπίζω να μη για τους Machine…! Την είχα ακούσει μισή στο ράδιο και μου έκανε κάτι όπως τα σκρατσάκια των Μιράντα Παπαδοπούλου… Οκ άποψη που στο στιλ τους ταιριάζει, αλλά όταν ΔΕΝ μπορείς να παίξεις κάτι (π.χ. τύμπανα) μη το παίζεις… Πάντως Davidian κατεβάζω τη διασκευή των Machine για να δω αν είναι αυτή (κι αν η ακουστική μου μνήμη δε με προδώσει).

Β] σωστό (έχε χάρη δηλαδή που είσαι mod! :stuck_out_tongue:

Γ] σωστό

Δ] Ναι. Ολες νομίζω είναι έξη Για να δούμε: Korn - One, Bizkit - San., Avril - Fuel, Sum41 -ένα Meddley (thanx dyingfreedom), Snoopy Dog - Sad But True (να δεις εκεί γέλια οι Metallica), Staind - Nothing Else Matters (acoustic) +ένα “Metallica Parody” +το Frantic απο τους Metallica…

E] xa, κι εγώ έχω video που δολογωνεί το Basket Case των Green Day και ένα άλλο που διασκευάζει /τραγουδά /κοροϊδεύει (?) το Ooups I Did It Again της Britney Spears μέσα σε ένα κόπκιτ αεροπλάνου! Ανταλλάσουμε?!!

Υ.Γ. κατέβηκε! Λοιπον, αυτό είναι το κομμάτι. Στο πρώτο μισό γαμάει (κατα τη γνώμη μου) και στο δεύτερο μισό μετά το γαμιέται (κατά τη γνώμη μου και πάλι). Ακόμη, τα τύμπανα είναι χάλια… Λυπάμαι που γράφω κάτι κακό για τους Machine, αλλά αυτή τη διασκευή θα μπορούσε να την κάνει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ metal συγκρότημα -πολύ κατώτερη σε σχέση με το πρωτότυπο (και γενικά μ’ αρέσουν πολύ οι διασκευές, άσχετα αν είναι metal ή jazz ή regge -δε τα λέω αυτά επειδή το κάναν πιο άργιο το κομμάτι).

Προφανώς δεν θα συμφωνεί με το σχόλιο περί live group παραπάνω.
Α, και επίσης από το mtv icon είναι και αυτό : http://www.youtube.com/watch?v=qVLd1YJWfsc

:metal: :metal: :metal: :metal: Kαι γαμώ τα medley…

ρε μαγκες αν ισχυει αυτο που εγραψε ενας φιλος παραπανω οτι το budget των metallica ειναι το εξωφρενικο ποσο των 500.000 χιλιαδων ευρω δεν θα πρεπει να διαμαρυρεστε για τα support groups…

σκεφτειτε μονο ποσα εξοδα εχει μια συναυλια πληρωμες συγκροτιματων,προσωπικο,φορολογια τι να κανει δηλαδη και η DIDI???

σκεφτειτε μονο οτι στους maiden αν ειχε περιπου 10.000 εισιτηρια χ 50 ευρω 500.000 ευρω εσοδα η συναυλια.οσα δhλαδη αμοιβανται μονο οι metallica…και απο αυτα επρεπε να πληρωθουν maiden, support group,προσωπικο…

καταλαβαινετε λοιπον οτιι εαν το budget των metallica ειναι οσο π.χ των maiden και των priest μαζι η των heaven and hell και των dream theater μαζι τουλαχιστον σε μια χωρα οπως η ελλαδα δεν θα μπορουσατε να περιμενετε καλυτερα support groups αφου οι metallica einai πανακριβοι…8O

δεν θελω να υπερασπιστω την didi απλως δεν νομιζω πως θα μπορουσαν να κανουν διαφορετικα…[-X

1.200.000 ζητησαν οι Aerosmith…ειπατε τιποτα?

Θα τα πάρουν στο τάφο μαζί τους…Νισάφι…

:lol: :lol:

και παιζει να τους φερουν???πολυ ριψοκινδυνο ειδικα για μπαντα που δεν εχει ξαναρθει και δεν ξερουν πως θα ανταποκριθει το κοινο…
εκτος κι αν κανουν εξωφρενικη διαφημιση…

δηλαδη ρε drifter οι rolling stones περιπου ποσα ζητανε εχεις υποψη σου???:-k :wink:

Δεν θα ερθουν, ηρεμησε…χαχαχαχαχ!!!
Οι stones? out of the question!

και όμως όσο και αν σας φανεί περίεργο η πιο ακριβή μπάντα που ξέρω να πορσεγγίστηκε (όχι για rockwave) ήταν οι Coldplay με 1.500.000. Περισσότερα από Bon Jovi και RHCP…

Και δεν είναι καθόλου περίεργο όταν εμπορικά ήταν η πιο επιτυχημένη μπάντα στη Βρετανία πριν 1 ή 2 χρόνια (φαντάζομαι και τώρα), ξεπερνώντας ΚΑΙ τους U2.

Πσσσσς τα σπαει.
:thumbup:

Eγώ έχω να πω ότι ο Sean Penn έχει tattoo “Piece Of Mind”. :smiley: #-o

Να τα παρουν σε φαρμακα

Egw den tha edina oute 1,5 euro gia na tous dw… Poso tin exoun pswnisei kati malakes… As arpaksoun oti boroun twra giati se 5-10 xronakia den tha tous thymatai oute h mana tous!

Aυτά τα ποσά που γράφονται είναι υπερβολικά. Συζήτηση με υποθετικά νούμερα δεν μπορούμε να κάνουμε

ούτε ο Drifter, ούτε εγώ μιλήσαμε με υποθετικά νούμερα…

Kai pos ginetai re paidia h aerosmith me tetoies amoives na paizoun ESTHONIA(5/7) kai LITHOYANIA (3/7) ???

Tha mazepsoun pio poly kosmo ekei arage h stis xores aytes, me mikri paradosi se hard rock sinaulies,
oi diorganotes ta skane pio xontra

Mages sinaylia ton aerosmith edo den ypirxe periptosi na mi mazepsi kosmo

krima…

Στο Ην. Βασίλειο οκ, αλλά στη παγκόσμια αγορά είναι πολυυυυυυ κάτω από U2, Stones κλπ χωρίς καν να μπούμε στο κόπο να συγκρίνουμε και διάρκεια καριέρας

Η Εσθονια και η Λιθουανια σε σχεση με το Γιουνανισταν ειναι πολυ μπροστα.Ισως με την μονη χωρα που μπορουμε να συγκριθουμε ειναι η Σομαλια (αντε και τη Μπουργκινα Φασο).Εδω ο καθενας κοιταζει πως να γιομισει τη τσεπη του ασελγοντας ασυστολα πανω στα 600 γιουβρο του κοσμακη.

Η διαφορά με την Εσθονία είναι ότι εκεί δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους συναυλία (που λέει ο λόγος τέλοςπάντων) και δεν είναι κολλημένοι μόνο με τη δική τους μουσική (όπως είναι οι Ελληνάρες), γι’ αυτό και στους Aerosmith θα πάνε καμιά 35.000 κόσμος και θα βγουν τα λεφτά. Ενώ εδώ θα πηγαίναν 6.000-7.000 και θα έμπαινε η didi six feet under.