to noumero 3342 poulhthike shmera to meshmeri!epeidh kapoios eipe oti ta eishthria gia to pitchA
einai mono 5000 as speysete…an k den paizei…oi kleft*s tha vgaloun k alla…
an den feroun skhnh san tou download#-o …k den ftiaksoun ton xwro genika…kt ktl organwsh dld
Μου το ειπε η κοπελα απο την Ticket House… Tη ρωταω: “Μα στη Μαλακασα δεν ειναι απεριοριστα τα εισητηρια?” και μου λεει “Οχι, το pitch A ειναι 5000 ατομων”
Αν ηταν απεριοριστα τα εισιτηρια για το πιτς Α, οι υπολοιποι που θα ειναι στην “γενικη εισοδο”, δηλαδη πισω απο το πιτς Α θα δουνε την συναυλια απο τα 20 ναυτικα μιλια.
Χαχα! Γεια σου ρε Bill!
Μπορεί να μην είναι ακριβώς 1,2,3,4,5…, επειδή δεν πωλούνται από ένα μόνο σημείο, αλλά στο περίπου έτσι δεν είναι; Πάντως 1,10,25,2,6,9,3,48 με την καμία!
Εντωμεταξύ, τόσο καιρό, έχω ξεχάσει ότι έχω πάρει τικετ!.. αργεί ακόμα η μέρα!
Καληνύχτα!!!
apoti kserw ta eishthria polountai se diaforetika merh…kai einai se mplokakia…dld mpori na einai se ena meros mplokakia me eishththria apo 1-500 se ena allo apo 2500-3000 ktl…opote…u know…
sorry pou vgainw off topic…8ymatai kaneis ti eixe paixtei sto rockwave tou 2002;; ap oti 8ymamai htan ekeino pou xan prospa8hsei na to kanoun me 3 skhnes me diafora eidh mousikhs…nomizw eixe akyrw8ei h kati tetoio;;;
eida shmera thn afisa tou tyxaia kai eixe fovera onomata…theater opeth slayer halford nevermore inflames katl…
τα εισιτηρια ειναι με αυξωντα αριθμο αλλα δεν δινονται με την σειρα.οπως αναφερθηκε ηδη αλλο μαγαζι εχει τη σειρα απο 1-500 και αλλο μπορει να εχει απο 4000-4500 κ.λ.π
Είχε ακυρωθεί γιατί, αν δεν κάνω λάθος, είχε βγει ο δήμαρχος Ελληνικού και είχε πει πως το φεστιβάλ ήταν επικίνδυνο γιατί θα γινόταν στον χώρο του παλιού αεροδρομίου, στο οποίο υπήρχαν ακόμα δεξαμενές με καύσιμα κλπ (η παλιά αεροπλάνα, δεν θυμάμαι ακριβώς.)!!!
Τρελό στράβωμα τότε, γιατί ήταν η 2η φορά που ακυρώνονταν οι Slayer (η πρώτη 1 χρόνο πριν που ήταν να έρθουν με τους Pantera, αλλά ακυρώθηκαν λόγω 11/9)
Μια του κλέφτη, 2 του κλέφτη, ε του πούστη!!! Ήρθαν το 2005!!!
Ναι, ναι, σωστά θυμάστε. Και αντί του Rockwave, είχε γίνει τελικά ένα μονοήμερο που ονομαζόταν Shockwave (ο πλέον κατάλληλος τίτλος ήταν άλλωστε για να περιγράψει τις τότε περιστάσεις) με τους Cure και κάποια άλλα ονόματα που είχαν προγραμματιστεί για το Rockwave.
Από πολύ χλωμό, ως πάρα πολύ χλωμό. Μακάρι πάντως…Τουλάχιστον το είχαμε δει το 99:D
Από τις πρώτες συναυλίες (αλήθεια, πότε ξεκινάνε;) θα δούμε τι πάνω κάτω θα παίζουν σε όλη την περιοδία.
Όπως το 99…Που σε ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις συναυλίες εκείνης της Garage inc tour ξεκινούσαν με το Breadfan (μα σε όλες λέμε), και εδώ, ενώ όλοι περιμέναμε το συγκεκριμένο…ξεκίνησαν με So what/Last Caress…και μας έστειλαν…
Καλα, αμα παιξουν και κανα So What θα γινει της τρελης το καγκελο… Θα αρχισει και ο θεος τα μπινελικια… Εγω ενα εχω να πω: Οι Metallica θα ερθουν, θα γαμησουν και θα φυγουν…