Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

paizei na exoun kana idiaitero skhniko;;;kserw gw kammia fwtia kana pyrotexnhma kati…alla sthn koloskhnh tou teravibe ti na feroun…
re ceis den sas th spaei ayth h mlpe orofh;;;

Εγω το μονο που θελω ειναι στο Οne, το σημειο που λεει “Landmine”, να σκασουν 2 πυροτεχνηματα απο πισω… Τιποτα αλλο…

se pianw…alla pou…8eloun lefta ola ayta…kai epeidh h didi ws pros sevasmo pros to koino evale xamhla tickets den ths ftanoun gia tetoia

Κοιτα, ουτε videowalls ζηταω ουτε τιποτα, μονο αυτο… Στη σκεψη και μονο οτι σε καποια στιγμη μεσα στην ησυχια θα αρχισουν πολυβολα, ελικοπτερα κλπ, και μετα θα μπει το One… Δεν ξερω πως θα αντιδρασω… Μπορει να ουρλιαζω, να κλαιω, να φωναζω…

Μεγαλε James, κανε μας να χασουμε τη μπαλα εκεινο το βραδυ, please…

Μια καλη ιδέα είναι να γελάσεις!!! Αν πάω εγω αυτό θα κάνω!!!:smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

Τι λες ρε; Και πως θα βλεπουμε την συναυλια;:stuck_out_tongue: Δεν ειμαστε και Φασουλες μερικοι…:frowning:

eisai mesa sto mualo mou…h skhnh einai gia petama…

thn exoun aythn th vlakia 3-4 xronia…sto terravibe…

den mporoun na dwsoun kana fragko na paroun kamia skhnh…tosa evgalan poia

k den einai mono h mple orofh…ta gymnakagkela einai sthn skhnh…aytes oi ahdies pou exoun aristera k deksia ths skhnhs kai kala san pano tou rockwave…

prepei na exoume thn xeiroterh k pio aplh skhnh apo ola ta festival in europe …vale k kati servies mesa akoma

deite tis skhnes pou exoun oi tourkoi sto rock n’ coke an mporeite…k klafte meta…kai den fernoun k tipota onomata opws edw
xwste lefta…parte skhnh…tha doume tous tallica sthn ahdia ayth??

Σορρυ, εσας δεν σας σκεφτηκα καθολου…:frowning:

Βαλτε και videowalls αλλα και τα πυροτεχνηματα στο συγκεκριμενο σημειο…

Η λέτε να γίνει κανά σκηνικό Cunning Stunts που διαλύεται όλη σκήνη και σβήνουν τα φώτα??
Μόνο που εδώ θα γίνουν ξαφνικά όχι βάση σχεδιασμού. :smiley: :lol:

Και φυσικά και θέλουμε να δούμε Tallica με όλα τα pyro-shits τους!!! :metal: :metal:

Ο James συνηθίζει να κάνει κανα τζαμάρισμα με κάποιο από τα opening acts, μακάρι να τον δουμε μαζί σε κανα Sleeping Giant μαζί με Mastodon. [-o< [-o<

Και επειδή για Metallica Harcore fan πολύ ήσυχος ήμουν, …

[SIZE=“6”]TALLICAAAAAAAA[/SIZE]

Εγώ θέλω αν παίξουν το Blackened να έχει σκοτεινιάσει ο ουρανός και να έχει πέσει κανονική μαυρίλα (Καιρού επιτρέποντος βέβαια…#-o :lol: :lol: )

Ενοειται οτι θελω και 2 drumset!!! Οπως στο liveshit, στο 4 horsemen με τον Lars να πηγαινει απ’το ενα σετ στο αλλο…8)

Μήπως θέλουμε και να παίξουν το Am I Evil με τον James στα drums, τον Rob στις κιθάρες, τον Kirk στο μπάσο και τον Lars στα φωνητικά, όπως το έχουν κάνει μετρημένες στα δάχτυλα ίσως και του 1 χεριού φορές μέχρι σήμερα, και ΚΑΜΙΑ με το συγκεκριμένο Line up???:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :smiley:

Και γιατι να μην εχει σκηνικα και πυροτεχνηματα και χιλια δυο αλλα το show? Στον Roger Waters (με 50 ευρω γενικη εισοδο -οχι pitch-A και B και μαλακιες) πως στηθηκε ολοκληρο σκηνικο?

Ειχε pitch A και Β και διαβαθμιση στις τιμες εισιτηριων απλα ηταν λιγες σειρες μπροστα(και τα Vip)και η γενικη εισοδος δεν σε περιοριζε απο ηχοληπτη και πισω…Και δεν εφερε και τον"ηλιο"που ειχε στα υπολοιπα Live,για να μην καει το δασος ειπαν…

Ονειρεύεστε καλά βλέπω όλοι… πυροτεχνήματα, σκηνές, jam-αρίσματα…

Ονειρευτείτε λίγο πρώτα να έχουν αξιοπρεπή ήχο και να ακούγονται όπως πρέπει και για τα υπόλοιπα αρκεστείτε στα DVD. :stuck_out_tongue:

Κοιτα Φιλιππε, καλο ειναι ο ανθρωπος να εχει ονειρα ε?:smiley:

Και γιατι παραλω να μην συμβουν αν οχι ολα αυτα, εστω μερικα… Ουτε το show το τρελο ζηταμε(Ελλαδα ειναι εδω, μη τα θελουμε και ολα), απλα τα stadar πραγματα που οι ταλλικα φερνουνε σε καθε show!!

Life it’s seem will fade away…

Τα πυροτεχνήματα είναι δεδομένο ότι θα τα φέρουν! :wink:

Όσο για τζαμάρισμα, να βγεί ο James πρίν τους Metallica, πολύ χλωμό! :-s
Αλλά… να ανεβούν οι Mastodon σε κάποια διασκευή είναι πολύ πιθανόν!
Πέρσι στο Donington, ανέβηκαν οι Trivium στο “Die Die My Darling” και από ότι έμαθα, 5 μέρες μετά, στην Αυστρία ανέβηκε ο Lemmy και παίξανε το “Damage Case”! :metal:

Για τα 2 drum-set… dream on! :stuck_out_tongue: :lol:

Μονο αυτο ζηταω, τα πυροτεχνηματα στο ONE!!:slight_smile:

Δεν παίζουν ποτέ το “One” χωρίς πυροτεχνήματα, φωτιές, πυροβολισμούς και ελικόπτερα!(σε samples εννοείται…) 8)

Και ακόμα και αν σκεφτεί κανένας “ναι, αλλά εδω είναι Ελλάδα!”, το γεγονός ότι τα είχαν όλα αυτά εδώ στην Ελλάδα, το 1999, νομίζω διαλύει κάθε απαισιόδοξη σκέψη! :wink: :lol:

Φανταστείτε να φέρουν πραγματικό ελικόπτερο!!

:tomato: :tomato: :tomato: καλά ρε, μια ιδέα είπα και εγώ…8)