Παιδια, η νυχτα εκεινη θα μεινει για παντα χαραγμενη στη μνημη μου… Δυομιση ωρες με τους θεους πανω στη σκηνη… Μακαρι να ηταν και ο Jason μαζι τους…
Epeidh sas vlepw para-kayl.menous, kalytera na pate me mikro kalathi giati eidallws tha fygetai polyyyy apogoiteymenoi apo to stage production!(dystyxws)
Χεχε, και λιγα λες…
METALLICA LIVE IN ATHENS ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!
Εγώ δεν ασχολούμαι ακριβώς για το λόγο που λέει ο Metal_Laws Σε σημείο που σχεδόν έχω ξεχάσει ότι έχω πάρει ήδη εισιτήριο!
Βέβαια, έχω κολλήσει στον τοίχο το πρόγραμμα των Πανελληνίων και ακριβώς από κάτω το ticket! 8)
Εμενα δε με νοιαζουν τοσο τα εφε, προτιμω οι Metallica να αποδοσουν τελεια τα κομματια παρα να δω πυροτεχνιματα στο One.
Αν το One δεν εχει pyros απο πισω, καλυτερα να μην το παιξουν καθολου…#-o
Εγω βασικα θα ηθελα τα πυροτεχνηματα να πεσουν στο Enter Sandman την στιγμη που μπαινει το main riff.
[SIZE=“5”]EXIT LIGHT ENTER NIGHT…[/SIZE]
Χωσε χωσε!!!8)
[SIZE=“5”]WE 'RE OFF TO NEVER NEVER LAND…[/SIZE]
Ετσι θα το πατε μεχρι τον Ιουλιο εσεις;
Και που να μπουμε και στην τελικη ευθεια…
[SIZE=“4”]DARKNESS IMPRISONING ME ALL THAT I SEE ABSOLUTE HORROR…[/SIZE]
Επίσης…
[SIZE=“6”]I’M YOUR DREAM,MAKE YOU REAL
I’M YOUR EYES WHEN YOU MUST STEAL
I’M YOUR PAIN WHEN YOU CAN’T FEEL[/SIZE]
[SIZE=“6”][SIZE=“7”]SAD BUT TRUEEEEEE[/SIZE][/SIZE]
ΧΑΜΟΣ!!!
[SIZE=“4”]… WE NEVER STOP WE NEVE QUIT 'COS WE ARE METALLICA!![/SIZE]
Ναι, αυτό το τελευταίο ιδίως μη το παίρνεις και πολύ στα σοβαρά…
και που εισαι ακομα…οσο πλησιαζει η μερα του live θα τρελενονται ακομα περισσοτερο!!!
οποως και εγω βεβαια:D
[SIZE=“6”]ARE YOU ALIVE???
HOW DOES IT FEEL TO BE ALIVE ATHENS???
SHOW MEEEEEE!!![/SIZE]
[SIZE=“6”]YOU ARE TIRED YOU ARE SLEEPY YOU ARE READY TO GO
NOOOOOOOOOO!!![/SIZE]
SHOW ME YOUR MONEY ATHENS:lol: :lol:
Είσαι κακούλης.
Και εγώ που θα πήγαινα και Scorpions γι άλλη μια φορά, μετά το ποστ σου δε θα πάω.
Τhere you go:
Ναι ενώ οι Scorpions θα παίξουν αφιλοκερδώς με τα έσοδα να πηγαίνουν υπέρ ανακαινίσεως Δρομοκαίτειου
:lol: :lol: