Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Καταρχην συγγνωμη για το “οποιος να 'ναι”.Πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε αρκετα σωστες αποψεις για τη μουσικη.Συμφωνω στο οτι οι Metallica δεν κυκλοφορησαν κατι αξιολογο μετα το Black Album αλλα νομιζω λιγες ειναι οι μπαντες που καθ’ολη τη διαρκεια της πορειας τους δεν απογοητευσαν τους οπαδους τους για καποια χρονικη περιοδο.Τελοσπαντων ας δουμε και τι θα μας προσφερουν στο Rockwave για να σχηματισουμε μια καλυτερη αποψη πανω στους σημερινους Metallica.Ελπιζω στο καλυτερο.

8O 8O Για ποιούς λες?:-k

:smiley: :lol3:

#-o #-o #-o

Δεν μιλάμε για δίσκους! [-X

Μιλάμε για live! :yes:

Kαι ακόμα και στα τωρινά live oi Metallica τρώνε για πρωινό κάποιους σαν τους Mastodon… :metal:

Για να τα λες αυτά μάλλον δεν τους έχεις δει live πρόσφατα… ή και παλιότερα… :-k

Oι Mastodon (ποιοί;) καλυτεροι από τους Μετάλικα. Μάλιστα! 8O 8O 8O

[QUOTE=Maiden1979;119269Για να τα λες αυτά μάλλον δεν τους έχεις δει live πρόσφατα… ή και παλιότερα… :-k[/QUOTE]

Η μαλλον ΠΟΤΕ!!!

#-o #-o #-o #-o

Τι ακουμε σημερα…

μια χαρα live κανουν οι Mastodon.

Kανεις δεν λεει το αντιθετο… Αλλα οχι και να τους συγκρινεις με τους 'ταλλικα…

και θα τους συγκρινω και θα τους προτιμησω.

Μωρέ και χάλια live να έκαναν δε θα με πείραζε καθόλου!!!

[SIZE=“5”]METALLICA!![/SIZE]

Καλα, γουστα ειναι αυτα… Αλλα παιζει να εισαι και ο μονος στην Ελλαδα…:lol: :stuck_out_tongue:

Ενημερώνω τους φιλάθλους ότι σήμερα αγόρασα 80άρι εισιτήριο κ η κοπέλα μου είπε ότι σε 15-20 μέρες θα έχουν εξαντληθεί, καθώς η προπώληση πάει περίφημα. Όσοι πιστοί, σπεύσατε…

Ως ρόκιν έχουμε ζητήσει ενημέρωση από την ντιντι κ αν μας την δώσουν θα την βάλουμε στην κεντρική σελίδα.

Για τα 80αρια αυτο ε;

Ναι… :lol: #-o

Μην γελας γιατι πολλοι ρωτανε ανησυχοι για sold-out.:stuck_out_tongue:
Εγω στηριζομαι στο “της-τελευταιας-στιγμης” ενστικτο του Ελληνα…:stuck_out_tongue:

Θα τα μάθετε όλα από το ρόκιν. Έτσι θα σας αφήσουμε ? Τι δουλειά κάνουμε ?

:-k :-k

Alh8eia gt stis 2 iouliou einai kenh h mera kserei kaneis???

Για ξεκουραση μαλλον… Θα εχεις δει 2 μερες πριν την απολυτη μερα και θα πας μετα να δεις Metallica? Θα σερνεσαι…:smiley: :stuck_out_tongue:

Κόβω το κεφάλι μου αν δεν βρεις “μαγικό χαρτάκι” ακόμα και την ημέρα της συναυλίας. Τα 80αρα είναι πολύ λίγα γι’αυτό τελειώνουν.