Σήμερα πήρα από τι Ticket house στη Θεσ/νίκη το 3136 και κάτω από το μπλοκάκι που πήρε για μένα η πωλήτρια (δηλαδή των 80 ευρώ) είχε άλλα 2 μπλοκάκια.Άρα αν υποθέσουμε οτι τα μπλοκάκια είναι 500άρια τότε μόνο στη Θεσ/νίκη έχει ακόμα 1400 εισητήρια.
Με περαιτέρω υπόθεση οτί εδώ ήρθαν 2000 εισητήρια και 3000 μείναν Αθήνα,έχουν φύγει εδώ 600 εισητήρια.
Η προπώληση άρχισε 21 Φεβρουαρίου αν θυμάμαι καλά,άρα φεύγουν περίπου 10 εισητήρια τη μέρα.
Και αν, από την άλλη, χωριστήκαν στη μέση(2500 Θεσ/νίκη - 2500 Αθήνα) τότε φέυγουν περίπου 18 εισητήρια τη μέρα.
Πάντα υποθετικά βέβαια.
(Υπόθεση του να ήρθαν εδώ τρία μπλοκάκια δε θα ήθελα να την αναλύσω)
OK , dekth:) .Sta toy live, egw exw tsekarei videakia twrinwn Metallica kai ti na kanw, pistevw pws oi Mastodon exoyn perissotera na prosferoyn.Kai sthn telikh dikaiwma toy toy ka8enos poy 8a ependysei ta lefta toy, egw protimw anti na dwsw 80 gia Metallica na dwsw 60 gia trihmero me Rotting Christ, Nightrage, The Haunted, To/Die/For, kai alla 30 panw katw gia Type O Negative, mpantes poy pistevw oti SE MENA exoyn na prosferoyn pio polla apo toys neoys Metallica. Makari na diapsefstw , oi Metallica na gamhsoyn kai to neo toys album na ta spasei, alla poly fovamai oti kati tetoio einai anefikto.
Κοιτα, ο δισκος μπορει να ειναι μαλακια, αλλα το σιγουρο ειναι οτι στο live θα γαμησουν, με ολη την εννοια της λεξης… Στα αλλα που λες, συμφωνω, δικαιωμα του καθενα ειναι τι θα δει και που θα δωσει τα λεφτα του, απλα μερικα πραγματα που ειπωθηκαν ηταν τουλαχιστον αστεια…
παιδια το εχουμε κουρασει το θεμα…
πιο φυσικο ειναι να εχει να δωσει περισσοτερα μια μπαντα που τωρα ειναι στην ποιο δημιουργικη φαση της καριερας της(MASTODON) παρα μια μπαντα που εχει τοσο μακρινο (πλεον) παρελθον(METALLICA)…
και πριν αρχισουν τα φευγουν τα μπουκαλια και τα βρισιδια προς το μερος μου, λεω πως και εγω ειμαι ενας απο εσας που εχει ακουσει υπερβολικες φορες τους δισκους τους,και εγω εχω βαλθει να αποκτησω οτι oti bootleg απο συναυλια τους υπαρχει (μολις τελειωσα το 2004) και εγω ειμαι που παρακαλαω να υπαρχουν εισητηρια εκεινες τις μερες του live …
αυτα για το τι εχει να προσφερει ο καθενας…
και τωρα για το live…
αφου κατεχω καμποσα live των metallica μπορω να πω με σιγουρια πως αν υπαρξει καλος ηχος στο set των metallica (και γενικα ολη την ημερα) θα γινει χαμος…συναυλιακα οι metallica δεν πιανονται…ακομη και αν παιξουν και κανενα frantic…
αυτα…ας αρχισει ο πολεμος…:lightsabre: (πλακα κανω)
Κανενας πολεμος δεν θα αρχισει… Η συγκριση που κανω ειναι για τα live μονο, δημιουργικα μπορει και οι Mastodon να ειναι καλυτεροι απο τους μεταλλικα, αλλα τονιζω το “μπορει”… Για τα λαιβ, ε δεν νομιζω οτι υπαρχει αμφιβολια…
[SIZE=“6”]METALLICA!!![/SIZE]
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:thumbup:
ωραια…χωρις θυματα και ασκοπα εξοδα…
rtelika poso 8a paiksoun oi masta den eipe kaneis…
a re mastodon…se adikoun
Χωρις να θελω να γινω κακος, πιστευω γυρο στην μια ωρα θα παιξουν, γιατι αν δεν κανω λαθος οι Stone Sour ειναι πανω απο αυτους…
Ευτυχώς(αρε κράξιμο που έχω να φάω:p)
mia wra e edaksi kala einai…
re y[arxei periptwsh na akousoume to kill em all;;;; opws ekanan me to master persi…;;;;;
me tpt lew gw…
κρα κρα κρα κρα
Mακαρι αλλα πολυυυ χλομο. Παντως ειναι ονειρο να δω live ολο το kill em all.
odos…kai diko mou oneiro…my favourite tallica album…
padws dyskola…einai kai to anesthesia sth mesh opote…
Ayto tha elega twra! Poios tha paiksei to anaesthisia??
θα σας χαλασει δηλαδη αν παιξουν το kill’em all χωρις το anesthesia
To Μaster Of Puppets το παίξανε πέρσυ με αφορμή τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Για το Κill em all τί να κάνουνε; Να γιορτάσουνε τα 24; Χλωμό.
Πάντως εμένα ένα Jump In The Fire μου αρκεί…8)
[SIZE=“4”]MOTORBREATH ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/SIZE]
Ναι κι αυτό το θέλω…
εγω θελω ενα motorbreth,four horsemen kai hit the lights(πολυυυυυυυυυυυυ χλωμοοοοο ε?)