tallicaaaaaaaaaaaaaaaa
tallicaaaaaaaaaaaaaaaa
tallicaaaaaaaaaaaaaaaa
tallicaaaaaaaaaaaaaaaa
tallicaaaaaaaaaaaaaaaa
Όχι δε γινόμαστε γραφικοί.
Metallica with Lemmy:
http://www.youtube.com/watch?v=P2UXcWSSCC4&mode=related&search= 8)
tallicaaaaaaaaaaaaaaaa
tallicaaaaaaaaaaaaaaaa
tallicaaaaaaaaaaaaaaaa
tallicaaaaaaaaaaaaaaaa
tallicaaaaaaaaaaaaaaaa
Όχι δε γινόμαστε γραφικοί.
Metallica with Lemmy:
http://www.youtube.com/watch?v=P2UXcWSSCC4&mode=related&search= 8)
whiplash re paidia whiplash re paidia whiplash re paidia…whiplash!!!..(ade kai kana metal militia kai kana no remirse kana motorbreath kana hit the lights kana kana kana…ola mwre…)
+100000000000
και εγω αυτα θελω!!!ειναι γαμω τα κομματια ολα τους!!!
METALLICA RULES!!!
111 σελίδες και είμαστε ακόμα 2 μήνες πριν τη συναυλία…8O
Μέχρι τη συναυλία να φτάσουμε 666 και να το αφήσουμε εκεί! Ψήνεστε??:roll:
Mόνο οι Tallica Boys μπορούν να κάνουν τέτοια…:lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=61-xFitfuNM - Τότε που Newsted και Hammett jammαραν onstage κάθε βράδυ. Τη συγκεκριμένη βραδιά ήταν οι τυχεροί οι Ρουμάνοι.
plaka plaka stous sabbath akoma kai meta to live an den kanw la8ws mono 60-toses eixe…oxi 111 2 mhnes prin!!!
Το πηρα σημερα το εισιτηριο(80αρι).
Αντε ελπιζω να μας αποζημιωσουν με το παραπανω,γιατι τα λεφτα οντως ειναι πολλα.
Ενιωθα ενα βαρος στην καρδια οταν τα εδινα…
¶κουσα Dirt Spawn Disease και δε μου άρεσαν… Τέσπα και μόνο στη σκέψη ότι θα ακούσω το One live δεν ξενερώνω ποτέ!!!
[SIZE=“3”]ΕΤΣΙ!!![/SIZE]
Και οχι μονο αυτο…
Κι εγω ρε… Ελεγα να τα δωσω ή οχι?:-k
Βεβαια, οταν η κοπελα ακουμπησε το εισητηριο στον παγκο και μολις ειδα που εγραφε πανω METALLICA δεν διστασα καθολου…
Παιδιά να δώσω μια συμβουλή σε όσους το σκέφτονται. Όταν ήρθαν το 99 ήταν πάνω στην εξεταστική μου και έπρεπε να κατέβω Αθήνα αυθημερόν με τεράστια ταλαιπωρία για να τους δω. Το σκεφτόμουν λοιπόν αν θα το κάνω. Όταν ξεκίνησε το So What αμέσως είπα “Είναι δυνατόν να έχανα αυτό το πράγμα;;;” Στο One και στο Nothing Else Matters ήθελα να πάρω στο κινητό φίλους μου για να τους μεταδώσω έστω και έτσι τη στιγμή. Παιδιά κάτι τέτοιες στιγμές και συναυλίες είναι που μας κάνουν να νοιώθουμε πολύ τυχεροί που ακούμε αυτή τη μουσική. [SIZE=“6”]ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΤΕ[/SIZE]
Υ.Γ: Δεν είμαι ο φανατικότερος οπαδός τους. Εννοείται μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά με τα βίας αν είναι στα 10 αγαπημένα μου συγκροτήματα. Live όμως είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα
[QUOTE=crabsody;122888 Live όμως είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα[/QUOTE]
Δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες δυο μηνες…
Τοσο καιρο ελεγα “ενταξει, θα’ρθουν οι metallica και θα περασουμε καλα”.
Μολις εβαλα μετα απο καιρο το master of puppets και αλλαξα τακτική.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ!!!
εεεε, για καποιο περιεργο λογο ακουω τωρα το leviathan απο mastodon, και παρ’ ολο ποιυ ποτε δεν μ’αρεσαν σκεφτηκα: ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ LIVE! ερε γλεντια!
μα δείτε τι γράφουν οι freedomofrock και vedder και πάει χαλαρά τόσο το topic:lol: :lol: :lol:
Βσικα στα λεξικα διπλα στη λεξη “spam” πρεπει να βαλουν αυτο το λινκ.:lol:
Σήμερα άκουσα ότι μέχρι στιγμής τα εισητήρια που έχουν πωληθεί έχουν ξεπεράσει τις 10.000…και έχουμε 2 μήνες ακόμα μπροστά μας…Πάμε για νέα 35.000ρα στη Μαλακάσσα μετά τους Sabbath και τους Depeche…
re me ta 80aria ti ginetai;;; peite an kserete
Εγω πηρα απο Θεσσαλονικη χτες.
Νο 3174,αν και δεν νομιζω να εχει καποια ιδιαιτερη σημασια αυτο.