Εγώ σήμερα το 3800 κάτι πήρα.
Πρώτον μιλάμε για 25000ρα και δεύτερον εγω απο τη Θεσσαλονίκη πήρα το 3130 πριν μια εβδομάδα ακριβώς.Προφανώς στο Ticket house στη Θεσσαλονίκη δίνει από την ίδια σειρά άρα σε μια εβδομάδα φύγαν 44 εισητήρια.Και όσο πλησιάζουμε ο αριθμός προφανώς θα αυξάνει.
Από ticket house στην Αθήνα σήμερα: “Τα 80άρια και τα 100άρια για Metallica σιγά σιγά τελειώνουν…”
Οπότε κανονίστε !
Έτσι είναι!
H αδερφή μου πήρε σήμερα το νούμερο 3992 (για το PL2) και της είπαν ακριβώς το ίδιο! :yes:
Σημερα τσιμπησα εισιτηριακι διημερου για 1 και 3 ιουλιου.O Plant θα παιξει και δω οποτε,ολα σουπερ.Οι αλλοι αν ερθουν απο βορεια καποια στιγμη θα παω.Πιο πολυ με πειραζει που θα χασω Cynic…:blow:
Sorry αν κάποιος το έχει ποσταρει πιο πριν αλλά…
http://www.youtube.com/watch?v=0nSn-IucMVM
Κάπως έτσι θα γίνει…DIE DIE DIE
το σημειο που σταματαει και φωναζουν απο κατω ολοι DIE ειναι γαματο.πολυ πορωση!!!
mexri trith 80ari lete mporei na vrei kapoios;
Καπως ετσι θα γινει και εδω!!!8)
Στη Θεσσαλονίκη άνετα
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να βρει κανείς ένα εισητήριο διημέρου;
Κοιτάξτε δεν είμαστε μάντεις. Και να πω εγώ πχ: “Ναι λογικά θα βρείτε”, μπορεί την επόμενη να τελειώσουν. Και αν το πω και όντως τελειώσουν μετά εμένα θα βρίζετε. Οπότε από το να ρωτάτε, πηγαίνετε να πάρετε το εισιτήριο όσο πιο γρήγορα μπορείτε ή στη χειρότερη πάρτε τηλέφωνο στο ticket house και ρωτήστε εκεί!
Εγώ πάντως ρώτησα για να πάρω απάντηση από κάποιον που ίσως πήρε πρόσφατα εισητήριο και ξέρει πάνω-κάτω τι συμβαίνει…
Και εισιτήριο να έχει πάρει, τα νούμερα δεν είναι ενδεικτικά μιας και υπάρχουν πολλά ξεχωριστά μπλοκ.
kala ok re cozy kserw oti den eisai ypey8ynos…kai thlefwno exw parei kai oute 8a se evriza an den ektimouses swsta…etsi rwthsa mpas kai exei kapoios kammia kalyterh plhroforhsh…ok;
padws telika ayrio (trith) 8a to exw to 80ari mou…
Και εγώ μάλλον ογδοντάρι θα πάρω… αλλά θα το αφήσω μέχρι τα μέσα του μήνα και ο θεός βοηθός! :papas:
Ρε χαλάρωσε, δε σε έβρισα κιόλας! :lol:
nai re c…to kserw…
Aκουσα το Rock Am Ring 2006 παντως, και η φωνη του James με προβληματισε λιγο…:-k
Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι οπως παλια γαμωτο…
ela mwre mhn anisyxeis…otan arxisei ola gamata 8a einai…