Κοιτα, ηταν η αρχη της περιοδιας τοτε και δεν ηταν κανενας τους σε καλη κατσταση, ειδικα ο James και ο Kirk. Λογικα εδω θα ειναι σε καλυτερη φαση, αφου εχουν κανει ολοκληρη περιοδια απο περισυ το καλοκαιρι.
Καλα και ο ηχος για τα μπαζα ειναι!οι IN FLAMES στο ιδιο Fest μαμησαν και ριχανε και την μπιχτη τους για τους Λεφταlica!!!
Άντε πάλι! #-o
Επειδή ο ήχος είναι για τα μπάζα στο audio που έχεις εσύ, δεν σημαίνει ο ήχος των Metallica στα live γενικώς δεν είναι τουλάχιστον άψογος… [-X
Για τους In Flames και τους κάθε In Flames δεν θα το σχολιάσω!
Μου αρέσαν πολύ σαν μπάντα (μέχρι και το “Clayman”), αλλά είναι πολύ μικροί για να μιλήσουν για τους 'Tallica!
Καλα εκεινη την ωρα δεν θα προσεξεις καν την φωνη του. Θα ακους μονο την δικια σου.
Αν και πιστευω θα ειναι μια χαρα.
Κι εγω αυτο πιστευω, αλλα οταν την ακουσα τη φωνη του εμεινα!!
Τεσπα, σημερα περασα απο τικετ χαους και μου ειπαν οσοι θελουν των 80 μεχρι τελη του μηνα καλο θα ειναι να εχουν παρει…
eimai o 4049 eimai o 4049 eimai o4049 eimai o 4049 eimao o 4049!!!
(apo tickethouse a8hnas…)
+1000000000!!!
Ενταξει οτι ειναι μικροι για να πουν για metallica!το δεχομαι!πως θα ωγαλουν το ψωμι τους οι μπαντες??
Αλλα οτι ειχαν καλυτερο ηχο στο συγκεκριμενο Live πρεπει να το παραδεχτεις!αλλωστε αμα ακουσεισ και τισ παραγωγες των δισκων ειναι αφταστες!!
Σου ξαναλέω, άλλο ο ήχος που ακούει κάποιος που είναι εκεί live και άλλο η bootleg ηχογράφησή του…
Δεν είπα ότι δεν είχαν οι In Flames καλό ήχο, αλλά ότι οι Metallica έχουν απλά τον καλύτερο… 8)
Τo Σάββατο 03 Ιουνίου 2006 παίζανε στο Rock Am Ring Γερμανίας και οι δυο μπάντες…
Μια εβδομάδα μετά, το Σάββατο 10 Ιουνίου είδα τους Metallica στο Donington Αγγλίας και την επόμενη μέρα τους In Flames! 8)
O ήχος των Metallica ήταν απλά 5 φορές καλύτερος από οποιαδήποτε μπάντα του 3ημερου festival (συμπεριλαμβανομενων και των Guns N’ Roses)! :yahoo:
Tων Σουηδών ήταν πάρα πολύ καλός, αλλά σε γήινα επίπεδα!
Ο ήχος των 'Tallica ήταν τόσο εξωπραγματικά δυνατός και καθαρός που απλά δεν το πίστευες! :roll:
Όσες φορές τους έχω δει (Ελλάδα και εξωτερικό) είχαν πάντα άψογο ήχο…
Ναι αλλα εισαι και λιγο Απολυτος!8) απλως σου αρεσει γενικα παντα ο ηχος των Metallica…κοπλε!!:!:
Μπορεί και να είμαι… :-k
Πάντως, μπορείς εύκολα να μάθεις τί ήχο έβγαζαν πέρσι το καλοκαίρι στην Ευρώπη! :yes:
Υπάρχουν άπειρα reviews…
Και σε λιγότερο από 2 μήνες θα διαπιστώσουμε αν συνεχίζουν την παράδοση… :roll:
Καλα εδω εχουμε δει τα πρωτοφανη!!!εδω οι ΤοοL που οπου και να παιξουν εχουν γαματο ηχο εδω ηταν αστα να πανε!!!
Οι ταλλικα δεν θα εχουν προβλημα… Και σε σταβλο να παιξουν ο ηχος θα ειναι το λιγοτερο τελειος…8)
Έτσι έτσι! :thumbup:
Μου αρέσει να ακούω οπαδικές (και καθόλου αντικειμενικές… ) απόψεις!!! 8)
:lol: :lol:
Εγς παλι ειμαι αντικειμενικος και λεω οτι σε σταβλο 8α ηχαν χαλια ηχο :lol:
Μα τι λες τωρα.Αψογα θα ηταν.Θα εκαναν backing vocals τα αλογα στο Creeping Death.:lol: :lol:
Θα οκύγονταν και τα χλυμιντρισματα στο four horsemen, θα έμπαινες κατευθείαν στο νόημα!:lol:
axaxaxaxax!!!
otan eixan kanei to unplugged pantws pou itan mesa se farma se stablo se kati tetoio pantws me axira k malakies mesa eixan gamw tous ixous!!!#-o :lol:
sas exoun prolabei olous edw k pola xronia!!
:bow2: apla oi kaliteroi :bow2:
Τωρα που εχουν τον πιθηκομουρη να κανει τα πισω φωνητικα, καλυτερα ειναι??
JASON NEWSTED ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΡΕ!!!8)
Συμφωνώ με Maiden1979. Σε όσες συναυλίες έχω πάει τα συγκροτήματα έχουν σχεδόν πάντα τον ήδιο ήχο. Φταίει ο εξοπλισμός τους, φταίει ο επαγγελματισμός τους δεν ξέρω απλά κρίνω από το αποτέλεσμα.
π.χ.
SLAYER
SAXON
CALEXICO
STEVE VAI
είναι συγκροτήματα που έχω δει πάνω από 2 φορές και είχαν πάντα γαμάτο ήχο. Δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο. Παράδειγμα οι Maiden ποτέ δεν με ενθουσίασαν με τον ήχο τους.Πιστεύω πρέπει να αλλάξουν μηχανικούς. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις τύπου Tool. Eκεί για μένα την ευθύνη την έχουν οι ίδιοι γιατί δεν τσέκαραν που θα παίξουν. ΄Ηταν η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.