Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Το έχω ξαναγράψει, και το ξέρω ότι έχουν τελείως διαφορετικό ήχο από τους Tool, όμως και πάλι…Οι Duran Duran στο Ελληνικό είχαν τέλειο ήχο.

:thumbup:

+1000

Έτσι είναι, δυστυχώς… :frowning:

7 φορές τους έχω δεί, ποτέ δεν είχαν παραπάνω από συμπαθητικό ήχο!
Και οι 7 ήταν στην Ελλάδα όμως… :-k

Σε ένα μήνα θα λυθεί μια χρόνια απορία μου…
Στις 23/06 θα τους ξαναδώ στο Βέλγιο! Αν και εκεί ο ήχος τους δεν είναι αισθητά καλύτερος, τότε πραγματικά θα είναι πολύ μεγάλο λάθος που δεν αλλάζουν ηχολήπτες και μηχανικούς… #-o

sto rockwave padws synh8ws exei kalo hxo…apo oso kserw dld giati mia fora exw paei…den exw akousei ta teleytaia xronia omws kati kako oso afora ton hxo…den kserw kanw la8os;

Στα live που παρευρέθηκα πρόπερσι και πέρυσι δεν είχε καθόλου κακό ήχο

Πηγε σημερα φιλος μου για των 80 και εχει το 4100 κατι… Τρεχατε!!!

Σιγα! Οσο αγοραζει κοσμος 80αρια τοσο θα βγαζει καινουρια μπλοκακια η Didi, βλακες ειναι?

Ας ελπίσουμε πως όχι!! Δεν έχω πάρει ακόμα και δε θέλω να καταλήξω πίσω!!:-s

σωστος!!:lol: :lol:

δειτε παλι τον χαρτη του terravibe…στο σιτε της ticketpro που το τσεκαρα εγω το pl3 δηλαδη τα φτηνα εισητηρια μοιαζουν να ειναι αρκετα πιο μπροστα αποτι σε παλιοτερη φωτο…και στις 3 μερες του ροκγουειβ .
το pl3 αυτην την φορα δειχνει να ειναι πολυ μπροστα απο τον ηχοληπτη και συγκεκριμενα στο μισο της αποστασης μετακσι ηχοληπτη και σκηνης.μια φωτο ειναι βεβαια δεν ξερουμε πως θα ναι σταληθεια:-k

Ρε σεις στην ημερα των Metallica στο http://www.rockwavefestival.gr/ λεει οτι θα παιξουν οι My Dying Bride! 8O Eχει και πληροφοριες. Ξερει κανεις τι παιζει? :-k

Οντως το γραφει…:?

Ελπιζω να μην ισχυσει…[-X [-X [-X

Παντως στα site: των stone sour έχει κανονικά τη συναυλία και στους my dying bride δεν έχει καμία ανακοίνωση για συναυλία στην Αθήνα…:-k

Ακυρωσαν οι Stone Sour μαλλον…

[SIZE=“7”]ΕΤΣΙ!!![/SIZE]

ε, τι παιζει; ΘΑ ΔΟΥΜΕ BRIDE! αυτο παιζει!!!

:smiley: :smiley: :rockon: :band: :metal: :yahoo:

Ελα ρε! My Dying Bride ειναι θεοι αλλα καλοκαιριατικα με 40 βαθμους ειναι ακυρο τελειως… Καμια σχεση με το feeling που βγαζουν… Οπως και με τους Κατατονια προπερσι θα ειναι…

Τα εχουν κανει μπαχαλο, εγω αυτο ξερω… Γιατι δεν ακυρωνουν τους παντες να παιξουν μονο οι Ταλλικα??

Ετσι κι αλλιως, κανεις δεν θα τους δωσει σημασια…

Eεεε ήθελα πολύ να δω stone sour, έχω ξενερώσει τόσο και ο λόγος μάλλον δεν είναι τόσο το οτί δεν θα παίξουν οι Stone Sour αλλά το ότι έτσι στο ξεκάρφωτο οι τύποι κάνουν ότι γουστάρουν. Ναί άμα η συναυλία είχε ανακοινωθεί από την αρχή με αυτά τα ονόματα, τότε ναι σίγουρα και πάλι θα πήγαινα αλλά με αυτή την κατάσταση ε έλεος!!!

Εγώ λέω μήπως να ακυρώσουν και τους Metallica στο τέλος, οπότε έχω να προτείνω ως κοινό, να φέρουν τους Twisted Sister γιατί μου έχουνε λείψει:p

Σε αυτο εχεις πολυ αδικο, γιατι υπαρχουν πολλα ατομα που γουσταρουν αυτες τις μπαντες, και θα τις απολαυσουν σχεδον οσο και τους Metallica. Νομιζεις οτι υπαρχουν λιγοι φανς των Mastodon και των My Dying Bride στην Ελαδα? Εγω παντως θα δωσω σημασια ακομα και στους Dirt Spawn Disease, εσυ δεν ξερω τι θα κανεις.
Φιλικα παντα. :slight_smile:

:lol2: #-o κοιτα πλακα που εχουν μερικοι μερικοι…

Τι ώρα θα παίξουν οι My Dying Bride; Να ξέρω, για να πάω μετά το τέλος του σετ τους δλδ…