Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Παιδιά, από ό,τι φαίνεται όντως τελικά το PL3 δε θα είναι στου διαόλου τη μάνα. Οι μπροστά δηλαδή θα φτάνουν μέχρι τη μέση της απόστασης σκηνής-ηχολήπτη. Και από εκεί και πίσω θα ξεκινάει το PL3. Not bad.

Γαμώ την Π…ία τους γαμώ άμα ισχύει αυτό με My Dying Bride…Έλεος είχανε δεν είχανε μας πηδήξαν τη χαρά πάλι…Εντάξει,όλοι μόνο για Metallica θα πάνε βέβαια,αλλά οι Stone Sour θα ήταν μία πολύ καλή προθέρμανση…Τώρα με αυτούς τους τραμπούκους που βάλανε (ελπίζω να είναι φάρσα και να μην ισχύει),όλοι θα σκάσουν μύτη μόλις αρχίσουν οι Mastodon…εντάξει,τουλάχιστον θα είμαι πιο ξεκούραστος για tallica (υπολόγιζα να λιώσω και με Stone sour),οπότε κάτι είναι κι αυτό…
My Dying Bride=Για τον πέο._

οι Mastodon να παιξουν κι’ας ακυρωθουν και οι Metallica…

Το PL3 δεν είναι τελικά τόσο μακριά; :-k

Tέλεια! :smiley:

Δεν θα παίξουν οι Stone Sour; :-k

Ωραία! 8)

Στη θέση τους θα είναι οι My Dying Bride; :-k

Απείρως καλύτερη μπάντα, αλλά μέσα στο καταμεσήμερο δεν κολλάνε με τίποτα…[-X

Άντε, να ρίξουνε μια ακύρωση και οι Mastodon να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο! :twisted: :lol: :lol:

Ξερει κανεις γιατι ακυρωσαν οι stone sour?Λογικα θα ακυρωσαν ολη την περιοδεια …η μονο εδω?

Δηλαδη αν συνεχισει και υπαρχει ζητηση για 80αρια η Didi θα πει “παιδια δεν υπαρχουν αλλα, βολευτειτε με των 60” και θα χασει τα 20 ευρω “αερα” απ τον καθενα που θα θελει των 80? Θα μου επιτρεψετε να αμφιβαλλω…

Ειμαστε σχεδον 2 μηνες πριν το φεστιβαλ, τα σχεδια που παρουσιαζονται δεν μου λενε τιποτα…

Τι φιλικα ρε??? Τα πηρα εγω τωρα…:stuck_out_tongue:

Ποιος ειμαι ρε ο πουστης… Κατι λεω και σηκωνω θυελλα αντιδρασεων…:stuck_out_tongue: ]
Θα με μαθεις με τον καιρο φιλε…

ΜΑΚΑΡΙ!!!

Μονο και μονο η αντιδραση του Ζαφειρη θα ειναι ολα τα λεφτα… :lol: :stuck_out_tongue:

Το site του rockwave γιατί είναι “coming soon”? Το μεσημέρι ήταν μια χαρά

Ε, λογικά θα κάνουν κάποια ανανέωση.

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ROCKWAVE ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ SITE

:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Σε παρακαλω να εκφραζεις την προσωπικη σου αποψη με πιο κοσμιο τροπο. Μπορει να εισαι αγανακτισμενος με την αλλαγη, αλλα αυτος δεν ειναι λογος να εκφραζεσαι ετσι.

Ζητω συγγνωμη απο τους mods αν πηρα τη δουλεια τους :stuck_out_tongue:

Επίσης να δούμε πόσο λειτουργικό, εξυπηρετικό και οργανωμένο θα είναι αυτό το ‘‘parking 40 στρεμμάτων’’ που διαφημίζει η didi…

Επειδή πρόκειται για didi, ‘‘όπου ακούς πολλά κεράσια…’’ :-k :-k :-k :-k

h allagh vasika mou arese…mastodon prin apo metallica…kai oi bride pou einai kalo sygrothma an kai den kollei me thn wra alla ok…emena allo me peirakse…re mhpws o arxikos xarths htan etsi epithdes gia na diamorfw8ei klima kai na agorastoun pio eykola ta 80aria;;;; lew egw twra…

mporei na exeis kai dikio giati ston xarti ta 100staria itan stou diaolou ti mana.pisw kai apo ta 60ntaria akoma. kai twra ma8ainoume pws einai poli konta sti skini. eleos

Τα 100στάρια ξέρουμε από πέρυσι που είναι. Δεν άλλαξε τίποτα με αυτά. Τώρα για το αν ισχύει αυτό που είπε ο monster…:-k

__Χμμμ… νύχτα το ανέβασε η didi για να μη γίνει χαμός…

__Είναι πλέον και επίσημο… Bye-bye Stone Sour… #-o

+10. Τον Αχιλλέα Μπέο εννοείς ???

Για να προσέχουμε λίγο… Πολύ καιρό έχω να φάω κ πεινάω…

Όσο αφορά τα 80άρια, σήμερα πού πήγα να πάρω εισιτήρια για Talisman/Pretty Maids & InnerWish/Dream Weaver/ Verdict Denied (είναι απίστευτο! με συνολικά 42 ευρώ βλέπεις 5 μπάντες ενώ σε ένα “φεστιβάλ” πρέπει να σκάσεις το λιγότερο 50 ευρώ για να δείς 4 μπάντες…) ρώτησα αν στο επόμενο δεκαήμερο θα βρώ και μου απάντησαν καταφατικά…

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι η ντιντι τα εχει κανει μπαχαλο…

Μηπως ξερει κανεις γιατι ακυρωσαν οι Stone Sour??

Για δωστε link με το νεο χαρτη αν ειναι ευκολο…

koita 8a pas sto www.rockwavefestival.gr kai otan 8a mpeis 8a pas ekei pou leei get your tickets… ekei 8a to deis to xarth…emena padws den mou deixnei neo link…to arxiko exei kai se koinh th selida…isws giati einai me to neo flash ftiagmenh h selida…