DIDI athanati!!! oeoe oeoeoe oeoeoeo
Να ρωτησω κατι εγω, ισως οι συντακτες του Site να μπορουν να μου απαντησουν:
Γιατι οταν ακυρωνεται μια μπαντα ανακοινωνεται μια εβδομαδα μετα και οχι αμεσως ???:-k
Ρωταω γιατι ειχα μαθει εντελως τυχαια για ακυρωση των Stone Sour απο τηναρχη της προηγουμενης βδομαδας.
Δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος!!
Επειδη φανταζομαι οτι θα θελουν με την ανακοινωση της ακυρωσης να πουν και ποια μπαντα θα την αντικαταστησει…
Ξερει κανεις γιατι ακυρωσαν???
Ναι , αλλα Didi ειναι αυτη, περισυ τους WASP πχ ποιοι τους αντικατεστησαν ???:-k
1.Kρίμα που ακύρωσαν οι Stone Sour.Πάλι θα χάσουμε μια πολύ αξιόλογη μπάντα που βρίσκεται στα Forte της αυτήν την περίοδο κιόλας…
2.Οι My Dying Bride είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες αλλά πιστεύω δεν κολλάνε στο bill…Nτάλα καλοκαίρι και να ακούς το Crown of sympathy και το A cruel taste of winter(:lol: ) πιστεύω δεν πολυκολλάει…Καλύτερα να τους έφερναν μόνους τους αργότερα…
3.Ελεος ρε Didi πια…ΕΛΕΟΣ…#-o :lol:
Ακριβως αυτο. Τεραστιο συγκροτημα αλλα ασχετο με τη λογικη ενος καλοκαιρινου φεστιβαλ σε μια απο τις πιο ζεστες χωρες της Ευρωπης. Ασε που οταν θα βγουν θα εχει ακομα ηλιο…
Ημαρτον ρε DIDI, τοσες μπαντες κανουν περιοδεια το καλοκαιρι!!!
Και μετα μας λενε γκρινιαρηδες…
ntaks mhn yperektimoume tous stonesour…ena metrio pros kalo project einai…ok mia xara alla eipame…
alla poious allous na efernan re ceis gia antikatastates; ta alla sygrothmata pou periodevoun ta rwthsate an 8eloun na er8oun;; mmm ektos kai an tas rwthsate kai zhtousan polla…:-k
oi type0negative den 8a htan kaloi na paiksoun prin apo metallica;; afou erxontai pou erxontai…psiloasxeto kai ayto vevaia alla ‘‘festival’’ einai…
Ενώ αυτή η υπερμπάντα οι My Dying Bride…:lol: :lol: :lol:
Τους Disturbed.Τους Machine Head.Τους Trivium.Τους Korn.Τους Megadeth anyway!Υπάρχουν ΤΟΟΟΟΟΣΕΣ μπάντες στον πλανήτη…έλεος[-X
Αυτό θα ήταν επικίνδυνο γιατί τότε είναι που θα σκάγαν όλοι Μαλακάσα λίγο πρίν βγούν οι Metallica και θα υπήρχε σοβαρότατος κίνδυνος για τραυματισμούς…
btw,ζητώ συγγνώμη από το Forum για τον άκομψο ομολογουμένως τρόπο που εξέφρασα χθές το θυμό μου προς τη Didi…αν και τους αξίζουν πολύ χειρότερα…
re trelourh…re mesa epeses se ola…ola swsta ta ermhneyses…:lol: :lol:
prwton den ekana sygrisah bride me stonesour…eipa apla mhn yperektimoume tous stone…
defteron ennoeitai pws yparxoun aftes kai alles perissoteres aposes eipes mpades to kalokairi sthn eyrwph…apla den yparxei periptwsh aftes na er8oun…eipa giati…
e type0negative einai poly kalyterh kai apo stonesour kai apo bride kat eme…kai tairiazoun liiiiigo perissotero apoti oi bride…
Οι Slipknot δλδ πώς ήρθαν πριν 2 χρόνια?:-k :-k :-k Τί παραπάνω έχουν αυτοί που ανέφερα?(εκτός από Megedeth βέβαια…)
Α,επίσης θα μπορούσαν κάλλιστα να φέρουν Dimmu Borgir,αλλά αν είναι να τους έβαζαν μεσημέρι,τότε καλύτερα άλλη στιγμή μόνοι τους σε club…
Το θέμα anyway είναι ότι το 90% των παρευρισκόμενων θα είναι εκεί μόνο για Metallica,οπότε αρκετά το αναλύσαμε για τις άλλες μπάντες νομίζω…
8O kai ti shmasia exei pou hr8an prin 2 xronia…e nai hr8an opws kai alles mpades hr8an kai 8a er8oun…thn hmera ton tallica 8a er8oun;; oxi leme…e edaksi gia tous metallica oloi (sxedon) 8a einai…alla na mh plhrwsoume 60 kai 80 eyrw mono gia metallica…na doume kai kati allo kalo…
:!: :!: :!:
χμ.
δηλαδη συγκρινεις τους:
Talisman με Heaven And Hell
Pretty Maids με Dream Theater
Innerwish, Dream Weaver και Verdict Denied με Iced Earth και Anathema.
χμ. κοιτα, ειπαμε να κραζουμε, αλλα οχι με παραλογισμους. αν ελεγες για το θεμα του οτι χωρισαν την αρενα θα σου λεγα μπραβο.
αλλα οταν μου λες για inner wish, talisman και pretty maids και μου τους συγκρινεις με metallica heaven & hell και plant που ειναι στο φετινο rockwave…ε, ειναι λιγο ελεος. και οι talisman ακριβοι ειναι φιλε μου. αν το παμε ετσι, με 20 ευρω παραπανω βλέπεις sabbath με dio, dream theater, iced earth και anathema.
μη λεμε οτι θελουμε…με το συμπαθειο κιολας.
εντιτ. το λεω επειδη πιο ασχημο ηταν ο διαχωρισμος σαν σκεπτικο, παρα τα 60 70 ή 80 της τιμης…βαλε ενα ενιαιο καπου αναμεσα να παμε ρε αδερφε…
Του χρονου το line-up προτεινω να ειναι
Ac/dC
Immortal
Σαρμπελ and the Euro-βυζιονς
Lamb Of god
Lacrimas Profundere
Oναρ(acoustic set)
Καλομοιρα
Kαι Dj Set με αφιερωμα στον Καζαντζιδη…
Και γαμω…
Ξέχασες Βας Βας ο Παρασκευάς και σχιζοφρενή δολοφόνο!:lol:
Πάντως σε ένα τέτοιο rockwave θα γινόταν πραγματικά χαμός (λόγω της ρώγας του Σαρμπέλ βεβαίως βεβαίως… )
ΟΥΣΤ!γκαντεμοσκυλο!
40 μητροπολιτες εφερα να ξορκισουν τις καταρες σου!
:papas: :papas: :papas: :papas: :har:
γιατι ως γνωστον…the priest is back (ασχετο, αλλα οι priest παντου κολλανε)! :twisted:
αντε μην ευχηθω για τιποτα ιννερ γουις![SIZE=“1”]αν και θα παω και γω αλλα λεμε τωρα…[/SIZE]:har:
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!