Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Το ότι εσύ θεωρείς “μεγάλο” ότιι πουλαει κι ότι προωθείται δεν σημαίνει πώς πρέπει να κάνω κι εγώ το ίδιο. Και δεν σύγκρινα΄ονόματα, αλλά μιάς και το πήρες έτσι όφειλα να σου απαντήσω… Αυτή τη στιγμή οι Inner Wish είναι πολύ μεγαλύτερη μπάντα από όλες αυτές!

:lol: :lol: :lol: #-o

Aς ακυρώσουν όλοι εκτός των Μetallica please!!!

#-o [-X :thumbdown:

Πού ακριβώς διαφωνείς; Στο ότι οι Metallica βγάζουν δισκάρες, όπως και οι Iced Earth & οι Dream Theater, Anathema; Ενώ ξαφνικά ο Dio ο Iommi θυμήθηκαν να κάνουν ένα tour μετά από 25 χρόνια (γιατί άραγε;) Όσο για τον Plant ας μην ήταν το όνομα των Zeppelin από πίσω και θα βλέπαμε ποιός θα ασχολούταν με τη προσωπική του καριέρα…

Και γι’αυτό πού είπε ο Angmarγια τους Talisman…μιά χαρά είναι η τιμή! Τώρα αν εσύ θεωρείς φεστιβάλ το να παίζουν 4 μπάντες δεν φταίω εγώ!

τα ονοματα των συγκροτηματων που συγκρινεις μιλανε απο μονα τους…οπως ειπε και ο angmar (νομιζω) μην συγκρινουμε χωρις να σκεφτομαστε

Στο αρχικό πόστ μου βλέπεις να συγκρίνω τίποτα; Ο Αngmar έκανε τις συγκρίσεις αυθαίρετα!

[QUOTE=Eagleheart;129176]Ενώ ξαφνικά ο Dio ο Iommi θυμήθηκαν να κάνουν ένα tour μετά από 25 χρόνια (γιατί άραγε;) Όσο για τον Plant ας μην ήταν το όνομα των Zeppelin από πίσω και θα βλέπαμε ποιός θα ασχολούταν με τη προσωπική του καριέρα…

QUOTE]

και ο dio και ο iommi για το χρημα παιζουν…το ιδιο και ο plant και οι scorpions οπως και οι metallica…

αλλα ρε μαγκα στην εποχη μας δεν υπαρχει rock μπαντα κατα που να παιζει επαγγελματικα για να αφησει κατι καλλιτεχνικα η για την υστεροφημια οπως συνεβαινε πριν 40 πριν 30 η πριν 20 ακομα χρονια…οι εξαιρεσεις ειναι ελαχιστες…ετσι κι αλλιως οι προαναφερθεντες μπαντες οτι ειχαν να προσφερουν καλλιτεχνικα το προσφεραν…

ΥΓ οι heaven and hell μετα απο 13 χρονια περιοδευουν…:stuck_out_tongue: :wink:

και κατι αλλο…το πολυ σε 5 ισως και λιγα παραπανω χρονακια θα εχουν αποσυρθει το 99% των μεγαθηριων των 70ες…σε καμμια 15-20 αρια χρονια που θα εποσυρθουν και οι τελευταιες μεγαλες μπαντες maiden/metallica/theater το rock/hard rock/heavy metal θα γινει σαν την κλασσικη μουσικη δυστυχως η ευτυχως…ειναι οι εποχες που αλλαζουν βλεπεις…ουσιαστικα βαδιζουμε σε μια εποχη χωρις μουσικη…αν και ηδη σχεδον δεν υπαρχει…

Όταν έλεγα ότι οι Innerwish είναι μεγαλύτερη μπάντα από όλες αυτές αυτή τη στιγμή αυτό ακριβώς εννοούσα. Υπάρχουν ακόμη μπάντες πού παίζουν για τη κάβλα τους και παρόλο πού ξέρουν ότι δεν θα γίνουν ποτέ μεγάλες! Δεν συγκρίνω ιστορία και albums αλλά φυσικά και δεν περιμένω να με καταλάβει κανείς, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων!

οταν γραφεις οτι με 42 ευρω βλεπεις 5 μπαντες ενω στο rockwave θες παραπανω δεν ειναι εμμεσως συγκριση??
βλεπεις με 42 5 μπαντες αλλα δες και τα ονοματα τους οπως και να δεις και τα ονοματα του rockwave

Νομίζω ότι τα εξήγησα όλα σε προηγούμενα posts, δεν έχω κάτι άλλο να σου πώ.

+1000

και εγω αυτο λεω οτι θες να πεις φαινεται απο τα παραπανω post

Δε θα μπορουσα να διαφωνησω περισσοτερο.

Αληθεια πως κατεληξες σε ενα τετοιο συμπερασμα και που το στηριζεις οτι σχεδον δεν υπαρχει μουσικη??(Χωρις ιχνος ειρωνιας,απλα μου ακουγεται ακραιο.)

Με το να αποσυρθουν ολοι αυτοι,ακομα και αλλες 50-100 μπαντες και καλλιτεχνες,ακομα και ολο αυτο που λεμε ροκ-μεταλ σταματησει να υφισταται,θα παψει να υπαρχει η μουσικη???Για τις δισκογραφικες ισως ερχονται χαλεποι καιροι πραγματι…για τη μουσικη ως Τεχνη,σε καμια των περιπτωσεων!

πρωτα απ ολα πιστευω οτι σε ολα τα ειδη της μουσικης υπαρχουν αξιολογα εργα οπως υπαρχουν και μπαρουφες…

καποια αλλη στιγμη θα αναλυσω την ερωτηση σου…:wink: δεν εχω χρονο

Οκ m8!:slight_smile:

Ίσως θα ήταν πιο σωστό να πεις σε μια εποχή χωρίς [SIZE=“2”]ποιοτική [/SIZE] μουσική. Γιατί όντως αν το μέλλον μας είναι η Κοκκίνου και η Τάμτα … :frowning:

ειπα να μην απαντησω αλλα μαλλον μας θεωρεις υποαναπτυκτους.

οταν το λες υποτιμητικά “φεστιβαλ” επειδη απο τη γραμματικη και μονο η χρηση των εισαγωγικων στοχευουν σε ειρωνια θετεις με τι μια συγκριση των γκρουπ.

το οτι η τιμη ειναι παραγοντας της αναγνωρισης και δημοτικότητας των γκρουπ ειναι γεγονος.

εμμεσως ναι εκανες συγκριση. διαφορετικα δε θα ανεφερες καθολου αυτη τη προταση. αν δε συγκρινες, παρακαλω πες μου που αποσκοπουσε η αναφορα αυτη. ειμαι περιεργος…

τα 30 ευρω ειναι καλα για δυο γκρουπ ενω τα 50 για 5 δεν ειναι ε; ειδες που δε ξερεις τι λες;

χμ…

οκ, γουσταρω ιννερ γουις αλλα το θεωρω αστειο αυτο που λες.

δηλαδη τα κλασσικα μνημεια των μεγαθηριων δε μετρανε πλεον και τους ξεπερασαν γκρουπ τυπου wotan και piledriver; χμ. καλο…

ακριβως. ειναι ολα σε αυτο το ποστ για να τα δουν οσοι θελουν.

εισαι οκ τυπος, αλλα μερικες φορες το παιζεις υπερβολικα true, πιο πολυ απο ατομα που ξερω που εχουν ακουσει ολο το underground. μη κολλας σε θεματα εγωισμου και ανοιξε τα αυτια σου. φιλικα ολα αυτα…

Δεν το παίζω καθόλου true και οι Metallica είναι η αγαπημένη μου μπάντα ever. Γι’αυτό και μαζί με σένα θεωρώ υποανάπτυκτο κι εμένα πού θα πάω να τους δώ! Δεν μου αρέσει όμως να εθελοτυφλώ! Φεστιβάλ για μένα μέχρι στιγμής στην Ελλάδα ήταν το March Metal Day (ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και τελείωσε 2 το βράδυ, παίξανε αμέτρητες μπάντες με 50 ευρώ…), εξου και το “φεστιβάλ” πού είπα στην αρχή. Γι’αυτό και θεωρώ ότι η τιμή για Talisman/Pretty Maids είναι μιά χαρά! (τουλάχιστον αυτοί δεν “πλασάρονται” ως festival) Θεωρείς αστείο το να θεωρώ μεγάλη μπάντα τους Innerwish (ιδιαίτερα για το λόγο πού ανέφερα;) Μου αρέσει που λέω ότι δεν συγκρίνω ιστορία και επιρροή ακριβώς για να δείξω το αντίθετο από αυτό πού κατάλαβες… Όσο για το αν πρέπει να ανοίξω τα αυτιά μου μάλλον πρέπει να σε διακρίνει μεγάλη σοφία για να το λές αυτό!