Καμία σχέση, άλλο εννοούσα! Κατα τα άλλα check pm
Χωρις να θελω να παρω μερος στην αντιπαραθεση εχω να σημειωσω το εξης… Ειναι λαθος να συγκρινουμε τα 42 για 5 μπαντες με τα 50 για 4 για τον εξης λογω. Τα 12 ευρω των Innerwish ειναι τοσο χαμηλα επειδη ειναι ελληνικη μπαντα και δεν εχει εξοδα μετακινησης και διαμονης. Οποτε η συγκριση ειναι ανομοια…
Θα μου πεις βεβαια οτι δεν εχει σημασια γιατι στην τελικη 42 θα ειναι τα ευρω που θα βγουν απο την τσεπη μας και με αυτη την λογικη συμφωνω…
Εγω ενα εχο να πω:
METALLICA ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!8)
…And the road becomes my pride…
…I have stripped of all but pride…
ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ!!!
Λοιπόν το θέμα είναι απλό όσο πάει…Κοιτάμε,επιλέγουμε και πάμε…Τώρα πόσο κάνει ο ένας,πόσο κάνει ο άλλος,πόσο έπρεπε να είναι οι τάδε δεν βγάζει απολύτως πουθενά…Ολα στην ζωή είναι θέμα επιλογών…
8)
…So in her I do confide…
Μόλις πήρα ένα διήμερο κι εγώ…
Να σας ρωτήσω ρε παίδες, στο διαφημιστικό που πήρα απ’ το ticket house γράφει και για My Dying Bride την μέρα των Metallica :?
Και μπήκα και στο site και το είδα…
Πότε ανακοινώθηκε; :?
Την Τρίτη, κάμποσες σελίδες πίσω στο τόπικ:p
Ετσι, να μπαινουμε και λιγο στο κλιμα!!!8)
:band:
Α οκ, απλά έμεινα λίγο πίσω στις εξελίξεις
Έχουμε καμιά πληροφορία για setlist?
ΝΑΙ!!!
ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
METALLICA ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Ξεκολλατε λιγο, αφηστε τα ανουσια πραγματα τυπου support κλπ, και ας επικεντρωθουμε στο νοημα εκεινης της ημερας…
Το σετλιστ ειναι σημαντικο ομως.
Πες τα ρε σόφικ
Εγώ θέλω όλο το Master Of Puppets, τα One, Dyers Eve, Harvester of Sorrow και Blackened απ’ το Justice, τα Four Horsemen, Seek & Destroy, Whiplash και Motorbreath απ’ το Kill 'em All, τα Ride The Lighting, Creeping Death, For Whom The Bell Tolls και Call of Ktulu απ΄το Ride the Lighting :lol:
Αυτά τα λίγα
Παιδες, συμφωνα με το site των bride ειναι επισημο πλεον…
MDB μέσα στο λιοπύρι, αυτά είναι
Η αληθεια ειναι οτι δεν κολλανε με το κλιμα της ημερας!!!Μπορει να φανε και κραξιμο!
Θα φάνε βασικά…αν έχει πάει κανείς να τους δεί:p
Πλέον το ενδιαφέρον για metallica γίνεται ακόμα πιο αποκλειστικό μετά την απουσία και των stone sour…
Εγώ προσωπικά θέλω να ακούσω τα
Jump in the fire
No remorse
Motorbreath
Seek & Destroy
Call Of Ktulu
Escape
Fade to black
Creeping death
For whom the bell tolls
Battery
Master of puppets
Sanitarium
Blackened
…And justice for all
One
Harvester of sorrow
Dyers eve
Black album όλο
Until it sleeps
Fuel
So what
Die die my darling
Am i evil
One last caress
No leaf clover
Frantic
Ζητάω πολλά?(βασικά όλα θέλω να τα ακούσω,αλλά δεν πρόκειται…#-o )
τελικά το εισητήριο για PL3 60 ή 66 έχει?
+10% φόρος,άρα 66…