Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Ρε, δεν ντρεπεστε???:lol: :lol:

S euxaristw rocking monster :slight_smile: !!!

χαχαχαχαχαχαχα!!! ΘΕΟΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pios einai aftos re?

Πάω κυρίως για Mastodon και My Dying Bride καθώς αυτόν τον καιρό είναι 2 απ’τις αγαπημένες μου μπάντες… και φυσικά θα’χω να το λέω ότι είδα και τους Metallica…

καλα νταξ, και γω γουσταρω mastodon και bride αλλα ειπαμε. μη τα παραλεμε.:stuck_out_tongue: προσωπικα παω γενικα για ολο το πακετο, με τη σειρα προτιμησης ιδια με τη σειρα του line up…:slight_smile:

Εγω για τους Dirt Spawn Disease παω!!!

Xaxaxaxaxa 8)

Σβήστηκαν posts από’δω πέρα η είναι ιδέα μου;

και στην anneke σβήστηκαν

Κι όχι μόνο βασικά… και στο τόπικ υπερεκτιμημένοι-υποτιμημένοι… Τουλάχιστον κάποια ενημέρωση για τον λόγο, πριν παρθούν τέτοιες πρωτοβουλίες είτε άμεσα μέσω τόπικ είτε με πμ δεν θα έβλαπτε…

ρε παιδια ο κακος χαμος εχει γινει.εγω ειχα 99 η 100 μηνυματα και τωρα εχω 81.εκτος αυτου εχουν σβηστει ποστ απο παντου [-X [-X [-X [-X [-X

Καλα ρε, σβηνονται ποστ χωρις να εξηγειτε???

Φυσικά δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση την αξία των Metallica αλλά άλλο να βλέπεις μια μπάντα που είναι στα high της, όπως οι Mastodon κι άλλο τους Metallica με τον Hetfield να προέρχεται απ’την αποτοξίνωση… :stuck_out_tongue: … Αν και είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε καλά με Metallica θέλω να δω και το setlist xD.

Και για να μην παρεξηγούμεθα, κατά κοινή παραδοχή μέχρι τα 90’s οι Metallica ήταν όντως η μπάντα του αιώνα αλλά από’κει και πέρα… ok δεν ήταν χάλια οι δίσκοι τους, εμένα προσωπικά δεν με χάλασαν, αλλά ντάξει όσο να’ναι δεν μπορείς να συγκρίνεις πχ τα Ride the Lightning και Master of Puppets με το Load και το Reload :smiley: .

Εννοείται! Αφού μιλάμε για εντελώς διαφορετικό ύφος! :wink:
Αν κι εσύ φαντάζομαι πώς εννοείς την αξία και την επιρροή αυτών των δίσκων.

Γεια,
Έχω βγάλει εισιτήρια για τη συναυλία από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους και χθες βγήκε το πρόγραμμα της εξεταστικής μου και τυχαίνει να γράφω στις 3 Ιουλίου, 6:00-9:00#-o . Είχα κανονίσει να πάω στη συναυλία με τα λεωφορεία του Rockwave αλλά τώρα αποκλείεται να τα προλάβω και έχω μερικές ερωτήσεις.
1.Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τρένο για να πάει; Τα δρομολόγια που έχει ο ΟΣΕ στη σελίδα του ισχύουν (τα έχω βάλει παρακάτω); Πότε πρέπει να βγάλω εισιτήρια, γίνεται και μέσα στο τρένο; Φαντάζομαι μετά μπορώ να γυρίσω με τα λεωφορεία αφού έχω εισιτήριο.
2.Είναι εύκολο να βρεις ταξιτζή που να δεχτεί να σε πάει στη Μαλακάσα και πόσα περίπου θα μου ζητήσει;
3.Ξέρει κανείς τι ώρα θα βγουν οι Metallica στη σκηνή;
4.Η είσοδος επιτρέπεται μέχρι και το τέλος της συναυλίας ή μήπως κάποια στιγμή οι πόρτες κλείνουν; Δεν ρωτάω μόνο για την είσοδο στο Terra Vibe αλλά και στο PL1.

Διαδρομή: ΑΘΗΝΑΙ ? ΣΦΕΝΔΑΛΗ

Αμαξοστοιχία Αναχώρηση Άφιξη

1556 17:21 17:59
1558 18:21 18:59
2530 19:51 20:29
2532 20:51 21:29
2534 21:51 22:29
2536 23:21 23:59

Οι Mastodon και οι My Dying Bride πάντως λένε πολύ περισσότερο απο τους TΩΡΙΝΟΥΣ Metallica

1. 40+ euors
  2. 9+ (λογικά…)
    Υπάρχει κι η λύση να δώσεις το μάθημα σε επόμενη εξεταστική…

Θα ήταν μία λύση, αλλά είναι ένα από τα δύο μαθήματα που μου μένουν για το πτυχίο.
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

Οτι μπορεί να είναι σε καλύτερη “φόρμα” όσο αφορά τις πρόσφατες κυκλοφορίες τους συμφωνώ :wink:
Εγώ όμως ούτε με σφαίρες θα ακουγα παραπάνω από ένα τραγούδι My Dying Bride, γιατί πολύ απλά με το είδος αυτό δεν την “παλεύω”, αρα όσο και να λένε εμένα δεν με πολυνοιάζει! :slight_smile: