Οι προαναφερθησαντες ειναι καλυτερα απο μεταλλικα σε κυκλοφοριες τωρινες… Γιατι λαιβ, ουτε για αστειο…
Καλα νταξει η αληθεια ειναι οτι οι Mastodon δεν κανουν και απο τα καλυτερα Live αν και στο Unholy Alliance που ειδα ηταν γαμω!!Μην κρινουμαι ομως απο το Live με τους Tool!Γιατι εκει και οι Tool ειχαν χαλια ηχο!Για My Dying Bride δεν ξερω δεν εχω δει live τους
Οι Mastodon τον Δεκεμβρη φαινοταν οτι παιζουν γαματα απλα δεν ακουγαμε τιποτα λογω του ηχου… Οσο για τους MDB επειδη εγω τους εχω δει, δινουν ΓΑΜΑΤΑ live… Αλλα ειναι για χειμωνα σε club… Καλοκαιριατικα με 40 βαθμους στον ηλιο ??? :-k
Για μενα δεν κολλανε με την καμια… Κι ας ειναι μπαντα που γουσταρω πολυ…
By the way, σημερα τσιμπησα το εισιτηριακι μου!!!
Μην έχετε αμφιβολίες για το πόσο καλά live δίνουν οι My Dying Bride και οι Mastodon!!!
Τους πρώτους τους είδαι πριν από κανα μήνα στο Αμστερνταμ και οι τύποι απλά τα σπάνε!! Όσο για τους Mastodon, δεν ήμουνα στο λαηβ με Tool, αλλά ήμουνα στο Gagarin και μπορώ να πω ό,τι ήταν σούπερ απο όλες τις απόψεις. Οσοι ήτανε εκεί συμφωνούν πιστεύω…8)
Οι My Dying Pride μπορεί να τα σπάνε, αλλά μόνο σε κλειστό χώρο, με σωστό φωτισμό κ.τ.λ.
Διαφορετικά δεν λένε! [-X
Τώρα, για τους άλλους, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να είσαι μεγάλος οπαδός τους για να περάσεις καλά! :dunno:
Όσοι δεν τους γουστάρουμε, η ώρα θα κυλάει βασανιστικά αργά… :?
Αλλά όλο και κάτι άλλο θα βρούμε να κάνουμε εκείνη την ώρα, ούτως ή άλλως… :-k
Και στην τελική, όσο και καλά lives να δίνουν αυτά τα groupάκια, όταν θα βγούνε οι 'Tallica, για άλλη μια φορά θα ξεχωρίσουν οι άντρες από τα αγοράκια! :twisted:
σίγουρα σε γκρουπ σαν τους My Dying Bride ταιριάζει ο κλειστός χώρος κτλ, όπως είπες, αλλά αν μια μπάντα ξέρει να παίζει καλά πάνω στο σανίδι, τότε αυτό φαίνεται όπου και να παίξει, ακόμα και σε στάση του μετρό!
Και δεν πιστεύω οι οπαδοί του γκρουπ να φτάσουν στο σημείο να μην τους αρέσει καν η εμφάνιση της μπάντας, λόγω συνθηκών. Ότι είναι ένα μείον, ναι σαφώς…
Οι Mastodon από την άλλη, είσαι/δεν είσαι οπαδός τους, όταν βρεθείς σε συναυλία τους βλέπεις αντικειμενικά ότι το κατέχουν το άθλημα. (λαηβ, ενέργεια κτλ). Ε τώρα για να περάσεις καλά, προφανώς πρέπει να είσαι οπαδός τους, γιατί δεν είναι απο τα γκρουπ, που ακόμα και αν δεν ξέρεις τίποτα, μπαίνεις στο κλίμα λόγω “εύκολης” μουσικής. 8)
“γκρουπάκια” από ποιά άποψη? :lol:
gia tous mastodon mono kala logia exw akousei gia ta live tous…vasika livares kanoun…
Καλα ρε παιδια.Ποιος θα ριξει ενα σκασμο λεφτα για να δει Mastodon η MDB?Θα ξαναρθουν καποια αλλη στιγμη με λιγοτερα λεφτα
εγω οπως ειπα και στο προηγουμενο server θα τα σκασω 99% για Mastodon, αμα δεν ηταν αυτοι δεν θα πηγαινα.
Δηλαδη οταν παιζουν οι Μεταλλικα θα πας για σουβλακια?
Και παλι ομως δεν μου εδωσες μια πιστικη απαντηση.Οι Mastodon θα ξαναρθουν συντομα φανταζομαι.Τοσο ανυπομονος για τους Μαστοντονιους εισαι? :-k
Οταν παιζουν το Battery ετσι και δω εστω κι εναν να μην κοιταει τη σκηνη, εγω θα γινω ΠΑΠΑΣ!!!
Δε ξερω αν σου πανε τα μαυρα εγω παντως απο το πολυ headbanging θα κοιταω τα ραδικια αναποδα… :lol: :lol: :lol:
μη λες μεγαλα λογια…
προς Defix: δεν το ξερω αν θα ξαναρθουν συντομα οι Mastodon, φετος εχουν ηδη ερθει με τους Tool και δεν τους ειδα(ευτυχως αν κρινω απ’αυτα που ακουσα), παντος ναι ειμαι πολυ ανυπομονος να τους δω και δεν θα το εχανα. νταξει και στους Metallica δεν θα φυγω κιολας, αφου τα πληρωσα που τα πληρωσα, απλα θα χρειαστω καμια μπυρα παραπανω για να δω ολο το σετ τους
Οχι απλως προφανως δεν προλαβε να τους δει λαιβ και μιας και ερχονται με Metallica μετα θα εχει να λεει οτι ειδε και Metallica!
OK παιδια… :roll:
Σαν ανέκδοτο μου φαίνεται αυτό…
+1000 αλλα γουστα ειναι αυτα
Οχι δεν ειπα κατι στα αστεια…Απλως αν καποιος γουσταρει μια μπαντα και παιζει μαζι με μια μεγαλυτερη της δλδ τι να κανει?να πει οτι παει για Metallica?
Ρε συ εμεις απλα λεμε οτι ακουγεται καπως αστειο αλλα ΟΚ σεβαστο :rockon: