Παντως να ξερεις οτι οπως εχουν πει και οι ιδιοι οι Mastodon, τα ευαγγελια τους ειναι το And Justice For All και (λιγοτερο) το Master Of Puppets…
Γιατί έχω τη πεποίθηση ότι έχεις ετοιμάσει από τώρα το review της συναυλίας, το οποίο ανεξαρτήτως της απόδοσης των συγκροτημάτων εκείνη τη μέρα εννοείται πώς θα αποθεώνει τους Μastodon, θα έχει κάποια καλά λόγια για My Dying Bride και φυσικά θα θάβει τους Metallica…:roll:
Αναμένω το Deja-Vu λοιπόν 8)
είσαι κακός:p
Εδω ξερω ατομο που ειχε παει Μαλακασα για Dragonforce και οχι για Maiden…:lol: :lol: #-o
Ο Herman Li και ο Vadim Pruzhanov σας τρωνε ολους ρε!
ti na mas pei kai o papatrexas o Herman…
Μην δουνε ανθρωππο να πεζει παπαδες με την μια “Τι να μας πει και αυτος…”[-X
poly kalos paiksths alla ta tragoudia den lene mia…
Kαλα ρε πλακα εκανα
Παντως εμενα μ’αρεσαν πολυ τοτε οι Dragonforce κ επειδη ηξερα κ καποια τραγουδια κ τα τραγουδουσα στη Μαλακασα με κοιταγαν ολοι απο γυρω σαν εξωγηινο(ακομα κ 2 ατομα απο την παρεα μου :-s )
Τωρα πια τους ψιλοβαρεθηκα…Ο Li ειναι ομως πολυ καλος κιθαριστας.Απλα κολλαει λιγο στην ταχυτητα και χανει την ουσια :lol:
ntaks mwre kai na sou aresan den trexei tpt…padws den tous eixa dei otan hr8an me maiden…vasika den eixa paei…
δεν ξερω γιατι εχεις τετοια πεποιθηση.
Θα μάθεις όταν γράψεις τις εντυπώσεις σου από το live.
ok, δεν νομιζω η οποια αρνητικη προκαταληψη που εχω για τους Metallica να με κανει να γραφω οτι να’ναι…αν δλδ τυχει και οι Mastodon ειναι χαλια(μπαα) και οι Metallica ειναι καλοι και με μια ταση προς το Ride The Lightning τοτε θα ειναι αναλογες και οι εντυπωσεις μου. για My Dying Bride παντως μαλλον μονο καλα λογια δεν θα πω…
Ρε παιδια τι εχει παθει ο James και ζοριζεται τοσο για να βγαλει φωνη.Βλεπω το Live Shit και μετα βλεπω κατι πιο προσφατα live και σκεφτομαι οτι καποια μαλακια εχει παιχτει με τη φωνη του :-k Παμε τωρα στον Lars…Ολο ακυρες ρυθμισεις κανει στα drums του.Στο live του 2007 δεν ακουγοταν καθολου η μποτα στα δυνατα τραγουδια.Εδω μια πολυ θετικη στιγμη του James http://www.youtube.com/watch?v=rbaXAV56e7c για να μη λεμε μονο τα αρνητικα
Μέχρι ενός σημείου τα πήγες πολύ καλά! (σε βαθμό πού άρχισα να ανησυχώ κιόλας ) αλλά με αυτό το τελευταίο και πάλι μου δείχνεις μία τάση “προ-απόφασης”
Περιμενες να εχει την ιδια φωνη με τοτε??? Αλλα δεν εισαι μονος, κι εγω ανησυχω για τη φωνη του…:-s
Οχι δεν περιμενω να εχει την ιδια φωνη.Αν ηταν κατι θα ειχαι γινει τοσα χρονια.Εγω λεω μηπως ξερει κενενας σας τι εχει παιχτει και εχει καταντησει ετσι
ε το’κανα για να μην ανυσηχεις ρε συ!
οχι σοβαρα, απλα το ειπα επειδη σε προηγουμενο post σου ειπες οτι θα περιμενες οι εντυπωσεις μου απ’το live να ηταν καλες σχετικα με τους MDB, αλλα ο, τι εχω ακουσει απ’αυτους δεν μου κανει κλικ και μ’αφηνουν παγερα αδιαφορο, οποτε οσο καλα και να παιξουν…
Ti lete re mia xara einai i foni tou Jamez.
otan eixe girisei apo apotoksinosi ekini tin xronia pou periodefsane itan xalia ALLA gia kitaxte tin persini periodia k idika to Rock Am Ring…apla gamatos oxi opos palia alla gamatos!
Ούτε εμένα μου αρέσουν. Το ότι δεν σου αρέσει όμως η μουσική τους δεν σημαίνει πώς δεν πρέπει να τους αναγνωρίσεις μία καλή τους εμφάνιση (αν την κάνουν εννοείται)
Η στην τελική αν σε αφήνουν αδιάφορο απλά προτιμάς να κάνεις κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή. 8)