Για το Rock Am Ring μιλαω κι εγω… Στο Creeping Death δε μου φαινεται και πολυ καλα, βεβαια ειναι και το πρωτο του λαιβ… Βασικα, θα δειξει… Αν και δεν το κοβω να ακουγεται καθολου…
+1000.Αυτο ηθελα να βαλω για να δειξω οτι δεν ηταν καλος το 2006.Επισης και στο Disposable Heroes φαλτσαρει συνεχως.Εγω ομως διατηρω τις ελπιδες μου για το live της Αθηνας μιας και ηχογραφουν το νεο τους αλμπουμ και πιστευω οτι θα το εχει σουλουπωσει το προβλημα με τη φωνη του.
Να ρωτήσω κάτι φοβερό;
Τι ώρα λέτε να τελειώνει το γλέντι στις 3 Ιουλίου; Σκέφτομαι την επιστροφή :-k
Ελπιζω οχι πριν τις 2…
Αν δεν κάνω λάθος, θα έχει τρενάκι στις 12 και στις 6 το πρωί.
Οπότε, η θα φύγω νωρίτερα απ΄τους Μετάλλικα (χαχαχαχαχα :lol: ) ή θα ρίξω καναν ύπνο εκεί πέρα και θα φύγω στις 6. Χωριό είναι εκεί, θα με ξυπνήσει ο κόκκορας στις 5… #-o
Ο θειος μου εχει εξοχικο στον Αυλωνα (ετσι λεγεται το διπλανο χωριο)… Θες να σε φιλοξενησω??
LOL! Αυτό έλεγα τώρα στον freedomofrock! Ότι θα βρω στη συναυλία κάποιον απ’τη Μαλακάσα, θα με φιλοξενήσει μέχρι τις 5, και μετά θα φύγω :lol:
Δεν πειράζει που θα είμαι με άλλα 7-8 άτομα ε;
Καθολου!! Πρεπει να χωρανε και 15 ατομα να κοιμηθουν στο σπιτι (αν υπαρχει καλη θεληση βεβαια)…
Σοβαρα τωρα, δεν θα υπαρχουν αμαξια για να γυρισετε? Η εστω με τα λεωφορεια της Sunways?? Το τρενο ειναι και κομματακι μακρια… Ειδικα μετα τη συναυλια ποιος παει μεχρι εκει?
Όπως είπε και πριν κάποιος πάντως, χλωμό το κόβω να κάνουν αίσθηση οι MDB με τέτοιες συνθήκες για συναυλία… Doom συγκρότημα κάτω απ’τον ήλιο και τη ζέστη όντως δεν λέει…
Όσοι έχετε πάντως αμφιβολία για τα live των Mastodon checkάρετε κανα vid στο YouTube… έχει πολλά.
Και προς Θεού, ας μην είναι κανείς αρνητικά προκατειλημένος για τα live. Εμένα ας πούμε με τραβούσε ένας φίλος να πάμε Blind Guardian, όχι και η καλύτερή μου δηλαδή, και μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη συναυλία απ’όσες έχω πάει μέχρι τώρα (όχι ότι είναι και πολλές )!
Ειμαι εγω!!!
ΕΕΕΕ ψηθειτε για καμπινγκ ρε!Με βολευει του πουστη!
Παμε 1 Ιουλιου,πεθαινουμε στα live και μετα μενουμε εκει μεχρι τους Metallica!
Ελα σας βλεπω.Ψηνεστε.
να εχετε υποψη σας οτι στο site των metallica στις ωρες των live τους σαν ωρες εναρξης εχει τις 8 η ωρα(αν ειναι οι ωρες εναρξης αυτες) αν οντως αρχιζουν 8 τοτε κατα τις 1130 το αργοτερο φανταζομαι θα εχει τελειωσει το παρτυ
file egw pshnomai…an kai exw na meinw…alla thn endiamesh mera th 8a kanoume olh mera re file ekei pera; 8a mas feroun kammia mpada na doume prive;
Akousa tha exei k diafora ivent opos bangy anarixiseis na xtipas tattoo ktl,tora pezei na einai k moufes
Παντα υπαρχουνε διαφορα… Τα ταουαζ ειναι χενα ομως, μην περιμενεις και κανονικο…
Eprepe na to fantasto didi einai afti,k to bangy tha pidas apo 5 metra k tha sou exoune lastixaki na se krataei.
Diavasa episeis oti i skini egine pio megali k megalosane ton xoro vazontas tin piso k deksia opos koitame tin skini
Το μονο που ξερω ειναι οτι εχουνε μεγαλωσει το χωρο, (Ετσι λενε τουλαχιστον) και οτι η σκηνη θα ψιλωσει κατα 1 μετρο… Εσεις που θα πατε απο τις 29, ενημερωστε μας…
παντως για bunjy-πως-λεγεται-jumping, είχαν παλια θυμαμαι (στο rockwave του 2000 σιγουρα) απο κανονικο υψος.
Mην αλλαζετε θεμα.
Το βασικο που μας(με) καιει ειναι το που θα μεινουμε(μεινω).
Κουρου οργανωσε ενα ροκιν καμπιγκ ρε!!!
Οσοι ψηνεστε σηκωστε το ποδι.
Έχω κλείσει camping 1-4 Ιουλίου!!!