[B] * Thursday June 28 Lisbon
o METALLICA
o Joe Satriani
o Stone Sour
o Mastodon
o (local act)
o (local act)
* Friday June 29 Bilbao
o METALLICA
o Incubus
o Biok
* Sunday July 1 Werchter Rock Festival Main Stage
o Faithless (chill out slot)
o METALLICA
o Incubus
o Interpol
o The Kooks
o Mastodon
* Tuesday July 3 Athens
o METALLICA
o Mastodon
o My Dying Bride
o Dirt Spawn Disease
* Thursday July 5 Vienna
o METALLICA
o Heaven and Hell
o Bullet For My Valentine
* Sunday July 8 Wembley
o METALLICA
o Mastodon
o Bullet For My Valentine
o HIM
* Tuesday July 10 Oslo
o METALLICA
o HIM
o Turbonegro
* Thursday July 12 Stockholm
o METALLICA
o HIM
* Friday July 13 Aarhus
o METALLICA
o Volbeat
o Mnemic
* Sunday July 15 Helsinki
o METALLICA
o HIM
o Diablo
* Wednesday July 18 Moscow
o METALLICA
o HIM
[/B]
Ομολογώ πώς μου έκανε μεγάλη εντύπωση (για διαφορετικούς λόγους) η ύπαρξη του Satriani και των HIM σε κάποιες χώρες.
Πέρα από αυτό, μερικές μέρες πριν τη συναυλία θα μπορούμε να μάθουμε και το setlist από Πορτογαλία και Ισπανία!
θα θελα πολυ να βλεπα ειδικα τους κάτω-κάτω! :twisted: αν και το τελευταιο δε μ αρεσε τοσο, ειναι σαν μπαντα ενα προσωπικό κόλλημα. :twisted: mechanical spin phenomena και τα μυαλα στο μπλέντερ! :twisted:
δεν υπαρχει μπαντα που να βγαινει στην αγορα και να μην εχει εστω και λιγο στο μυαλο της το χρηματικο κερδος…και οποια μπαντα λεει οτι δεν σκεφτεται τα λεφτα ειναι μεγαλοι ψευτες.
δεν βλεπω που ειναι το κακο που καποια κομματια των metallica ειναι εμπορικα.εκμεταλευονται το γεγονος οτι ειναι η καλυτερη μπαντα ever!!!
Εγώ πάντως θα ήθελα ως “ιδανικά” opening acts για Metallica τους Perzonal War, Volbeat & Godsmack. (αφού έτσι κι αλλιώς με καθαρόαιμες heavy-thrash μπάντες δεν περιοδεύουν)
Εγω παλι τους Mnemic τους ωλεπω σαν μια κοπια των IN FLAMES!
θα μου πεις και ποιος δεν εχει αντιγραψει IN FLAMESαλλα αυτοι το κανουν σε ενα υπερβολικο επιπεδο!
__Με λίγα λόγια, όποιος πλήρωσε για Vip θέση, τον ήπιε! #-o [-X Ελεος, μόνο vip δεν είναι αυτό! Ηταν που ήταν ψιλομακριά, τώρα χειροτέρεψε το πράμα! [-X #-o
Κορόιδευε εσύ, κι άμα γυρίσεις σπίτι σώος κι αβλαβής… Εγώ με μελανίες ΔΕΝ ξαναφεύγω από συναυλία [-X Αλλά ο Shadowcaster λέει για το γεγονός ότι μετακίνησαν λίγο τη σκηνή… πιο μακριά απ’τις VIP θέσεις προφανώς.