Ε να μην εχω να θυμαμαι και εγω κατι απο αυτη τη συναυλια. :lol: Ειναι και ακριβες οι μπλουζες… Πλακα πλακα εχω 80αρι και πολυ το φοβαμαι…
Νταξει απο την μια ναι, αλλα απο την αλλη ειναι απιστευτα ξενερωτο να εισαι π.χ. σε συναυλια αγαπημενου συγκροτηματος και να καθεσαι λες και βλεπεις θεατρικο της γειτονιας σε παρκακι.
Γι’αυτο κι εγω θα προτιμησω τα πισω ακομα κι αν δεν βλεπω τιποτα, τουλαχιστον δεν θα φαω ξυλο ουτε θα ξενερωσω την ζωη μου.
__Εγώ Σόφη είμαι με την Αλόε… Ασύμφορο, αλλά απ’ το να μη βλέπω, προτιμώ να βλέπω (έχω και καλή όραση οπότε δε με πειράζει τόσο το μακριά όσο το να μη βλέπω γιατί “απλά” δεν είμαι 2.10!). Αλλωστε μια χαρά θα είναι και το vip. Και όποιος θέλει να κοπανηθεί, θα το κάνει και μάλιστα με την άνεσή του χωρίς να ενοχλεί και να ενοχλείται. 8)
__Εγώ πάλι, όπως και ο φίλος, έχω το 80άρι και ανησυχώ… Στην αρχή νόμιζα πως το vip θα είναι κάργα μπροστά, μετά που έμαθα για πλάγια το σκεφτόμουν αλλά η παρέα πήγε για 80 (αν τα πράματα ζορίσουν με ντου ή χωρίς, την κάνουμε προς τα πίσω). Τώρα που έμαθα για την μετακίνηση της σκηνής και την ανύψωση (σωστό το +1 μέτρο αλλά δεν αρκεί, έπρεπε να είναι και πρανές το έδαφος -με κλίση ~15%), πάλι καλά… μάλλον… :-k
Άντε να έρ8ει η 3η Ιουλίου επιτέλους να δούμε τους θεούς!!!
Και οι γα……ες μέρες δεν περνάνε!!!:twisted: :twisted: ‘Tallica gives you heavy baby!!!:rockon:
Μια διευκρινηση: Τον Ιουλη ειναι η συναυλια…
Το διόρθωσα κακέ ανθρώπε!!!
καμια επαφη με inflames. καμια ομως λεμε. οι Mnemic ειναι μιξη fear factory με meshuggah, ειδικά ο πρώτος τους. αφου ουτε καν death δεν θεωρουνται. πως μοιαζουν με in flames;
ασε που η φωνη του πρωτου τραγουδιστή ειδικά καμια επαφή μιλαμε…ο οποιος ειναι και στις αγαπημενες μου νέες φωνες επί την ευκαιρία…
καλά, καλά…εμένα καποιο πουλακι μου πε οτι κατι thrashades κλεισαν για τα VIP…λεω να ρθω να κανουμε κανα pit εκει διπλα σου…
Re mages kapnogona na fero i tha me petaksoune ekso apo to live k tha ginei tis POU@@@AS??
Κι εγω το εχω σκεφτει, αλλα φοβαμαι τον ελεγχο… Ειναι φλωροι εκει περα και παιζει να μην τα περασουμε…
Μες τον καύσωνα κιόλας, να ρίξεις καμιά λιποθυμία… εκεί να δεις ενθύμιο! Εγώ θα προσεύχομαι για τη ζωή σας! Χεχε!
Και μένα βασικά η παρέα των 80 πήρε. Μόνο μια κοπέλα δεν πειθόταν με τίποτα, και πήρα κι εγώ να της κάνω παρέα. Αλλά μάλλον και για μένα καλύτερα εκεί. :-k
Όντως, δε νομίζω να είναι τόσο ξενέρωτα… και στους Deep Purple καθόμουν στις κερκίδες τέρμα πάνω, και όταν ήταν να πορωθούνε, πορονώντουσαν. Δε γινόταν pit αλλά φωνάζανε, κουνιόντουσαν, μια χαρά κέφι!
Εμένα ένα πουλάκι που ακούει στο όνομα Metal Hammer μου είπε ότι ίσως έρθει ο Scott Ian να δει τους Ταλλικα στο Rockwave Λογικά στα VIP θα είναι. (άσχετο!) Ελάτε όλοι μαζί για πιτ! Θα χώνω κι εγώ αγκωνιές, κλωτσιές… :twisted:
Και να ρωτήσω κάτι: Ποια θα είναι η διαφορά για αυτούς που θα βρίσκονται ακριβώς μπροστά απ’τα 60, και αυτούς πίσω από τα 80; :lol: Και τι θα βάλουν στο ενδιάμεσο; Τάφρους με κροκόδειλους;;
Mη μου πεις οτι χτυπουσαν και παλαμακια και χορευαν πανω στις καρεκλες?
Η διαφορα θα ειναι 20 ευρω, τιποτα αλλο… Ελπιζω να μην γινει καμια στραβη με τα διαχωριστικα και να τραυματιστει κανενας…
Οσο για τις μ@λ@κιες της didi οτι δηθεν τα διαχωριστικα εινια για την ασφαλεια του κοινου, αυτα ειναι απλα βλακειες… 6 χρονια σε συναυλιες και πουθενα δεν εγινε τιποτα, οποτε επεφτε καποιος κατω, ολοι τον βοηθουσαν να σηκωθει… Εδω δεν παθαμε τιποτα στους Slayer και στους Napalm Death, στον Plant θα γινοταν το κακο?
Το εχω ξαναπει, πιστευω οτι τα διαχωριστικα χρειαζονται, και υπαρχουν σε ολους τους χωρους του εξωτερικου… Το θεμα ειναι με τις τιμες…
Ναι, παλαμάκια χτυπούσαν εκεί που κολλούσαν! :lol: Καρέκλες δεν προσέφερε ο χώρος, αλλά το θέατρο είναι μια χαρά και χόρευαν όρθιοι! Και όποιος μου την ξαναπεί γι’αυτή τη συναυλία θα έχει να κάνει με τον Cozy
=D> :dance: =D>
καλα καλα…λεγε τους φλωρους. αν μεγαλε ησουν στους slayer στο rockwave, θα ειχες δει κατι καλα παιδακια που πριν σβησουν το καπνογονο, το πέταξαν προς τα μπροστα στον αερα. αν επεφτε στο κεφαλι σου, θα θελα να δω αν θα τους ελεγες φλωρους μετα…
ο αλλος που κανει ελεγχο δε θα κατσει να σου παρει συνεντευξη να δει αν εισαι ή οχι μλκς…
Επειδη εχω ζησει κι εγω τετοιους μαλακες που τα πετανε στους αερα και πηγαινει στους πισω και παραλιγο να καουμε ζωντανοι, ξερω τι λες… Εγω οποτε εχω παρει καπνογονα ποτε δεν κανω τετοιες μαλακιες, και δεν νομιζω και να ειναι πολυ που θα το κανουν αυτο… Αλλα φτιαχνουν ατμοφαιρα ρε, πως να το κανουμε??
1 να το κανει φτανει.
Δεν ειναι παιξε γελασε.Αν τραυματιστεις εκει μεσα να δω πως θα βγεις.
Επειδη εχω καει με τετοια, ξερω τον κινδυνο… Αυτο ειναι θεμα του καθενος, αλλα οι μαλακες αυτοι ειναι ελαχιστοι ευτυχως…