Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα με αυτους…Αν το αναψουν και ειναι να το πεταξουν θα το πεταξουν,δεν μπορεις να τους το παρεις απ’τα χερια εκεινη τη στιγμη…Και εχει δικιο ο Ανγκμαρ,δεν θα σου κανει συνετευξη ο σεκιουριτας να δει τι κουμασι εισαι.Θα στο παρει εξ’αρχης.
Και μενα μ’αρεσει παντως η ατμοσφαιρα που δημιουργειται με τα καπνογονα.Αρκει να μην ξεφυγει.
Αυτο με το καπνογονο το χα παθει με τους Metallica το 99.Στη μεση του ‘‘master…’’ μεσα στην τρελα,βλεπουμε ενα καπνογονο ψηλα να ερχεται απο μπροστα.Ανοιξαμε ολοι μια ωραιοτατη τρυπα οσο γρηγορα μπορουσαμε και το αφησαμε να πεσει εκει.Επισης θυμαμαι μεσ’το χαμο ενα παπουτσι να φευγει στον αερα.Ποιος φουκαρας εφυγε με ενα παπουτσι…Το θεμα παντως ειναι να προσεχει ο ενας τον αλλον.
Σε ολα τα λαιβ προσεχουμε ο ενας τον αλλο… Μια φορα σε ενα λαιβ μεσα στο πιτ ειχα πεσει κατω, πριν προλαβω καν να ακουμπησω στο εδαφος 10 ατομα με ειχαν τραβηξει με τη μια πανω, χωρις να μου πουνε “ελα φιλε να σε σηκωσουμε” … Δεν εχω παραπονο επομενως…
Κι εγώ στους Nightwish έβγαζα φωτογραφίες, και μου λέει ένας τύπος σε κάποια φάση: “Θες να σε σηκώσω να βγάλεις καλύτερα;” Δεν πρόλαβα να απαντήσω και το είχε ήδη κάνει! Χεχε! Δεν έχω παράπονο επομένως… :lol: (άσχετο!)
Στους Rhapsody ητανε ενα παληκαρακι, 1-2 γυμνασιου πρεπει να πηγαινε, και το καημενο πηδαγε πηδαγε για να δει,αλλα δεν εβλεπε τιποτα… Ε, τον αρπαζω και τον βαζω στους ωμους μου…8)
Εγω θελω να δω τι θα γινει σε περιπτωση που θα φυγει κανα δακρυγονο προς τα πισω και αυτοι που θα πρεπει να το αποφυγουν πεσουν πανω στο διαχωριστικο… Παιδια, αμα ειναι να αναψετε με πολυ προσοχη και τα αφηνουμε κατω δεν τα πεταμε στον κοσμο…
Δεν εχεις αδικο… Εχω βγαλει και βιντεακια(καμμενος τελειος#-o )… Να βλεπεις να μας κανουν ντου οι μπατσοι, να μας κυνηγανε, να ριχνουνε χημικα και εγω να τραβαω με τη καμερα…:lol: :lol:
Βλέπω στις τελευταίες σελίδες πολλά άτομα να ανησυχούνε για το ξύλο στα 80άρια.Ρε παιδία ΤΟΣΟ πολύ θα πέσει δηλαδή?:-s :-s :-s .Είμαι αρκετά μικρόσωμος και όσο να ναι το πολύ το ξύλο καλά θα ήταν να το αποφύγω και για αυτό φοβόμουνα και τα 80άρια…Τελικά όμως αποφάσισα να πάρω.Εντάξει ξύλο σίγουρα θα πέσει,αλλά τόσο πολύ?Metallica είναι, δεν είναι Slayer,Canniball Corpse κτλ…