Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Εχμ…η Aloe.Defix και ο Shadowcaster μίλησαν επί του θέματος:p .Ρε θα επιβιώσω η θα πάθω τίποτα?8O :-s :frowning: :stuck_out_tongue:

Απο συναυλια κανεις δεν πεθανε, περα μερικων εξεραισεων…(τη σκοτωσα τη λεξη…#-o )… Χαμος θα γινει, αλλα κανεις δεν ειναι σιγουρος τι θα ακολουθησει…:-s

Άσχετο…ήθελα να το γράψω πριν αρκετές σελίδες αλλά το ξέχασα…
Καλύτερα support METALLICA είναι:

• Thursday July 5 Vienna
    o METALLICA
    o Heaven and Hell
    o Bullet For My Valentine
    MY OPINION!!!:rockon:

Laharl ακριβως επειδη ειναι οι Metallica τα πραγματα θα ειναι εξαλλα…Εχουν να ερθουν 8 χρονια,ειναι απο τα πιο αγαπημενα συγκροτηματα στην Ελλαδα και ειδικα στα παλια thrash τραγουδια τους ειναι δεδομενο οτι θα επικρατησει πανικος.
Σπρωξιδια σιγουρα θα φας,αλλα ξυλο δεν ειναι απαραιτητο…
Αν καταφερεις να μεινεις μακρια απο τα πιτ την γλιτωσες.

Αν ολη η αρενα ειναι πιτ, τοτε τι γινεται???:stuck_out_tongue:

:wink: :twisted:

Τοτε πας με το ρευμα. :lol:

Σιγα μην γινει πιτ ολη η αρενα!!!:stuck_out_tongue:

Πέρα τού (όποιου) χιούμορ μπορεί να κάνει κάποιος επί του θέματος, συμμερίζομαι απολύτως τις ανησυχίες τού Laharl…Εγώ δεν είμαι τόσο μικρόσωμος, αλλά έχω ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας…Φυσικά, δεν υπήρχε περίπτωση να με κρατήσει μακριά απ’ τη συναυλία, καθώς δεν συγχώρεσα ποτέ τον εαυτό μου που το '99 δεν ήμουν μέσα…Ακόμη περισσότερο ανησυχώ για κάποια δεκαεξάχρονα (συγγενείς και φίλους) που ξέρω ότι θα’ναι στα ογδοντάρια…Μια χαρά είναι το slamdancing, ωστόσο είναι κρίμα μια τόσο σπουδαία συναυλία να την αναμένουν ορισμένοι με ανάμεικτα συναισθήματα = ευτυχία που θα δούμε 'Tallica, μα και αγωνία αν θα φύγουμε ξαπλωτοί από 'κει…Ταπεινή μου άποψη είναι πως ΔΕΝ χρειάζεται να γίνονται καφριλίκια (πχ αυτό που ανέφεραν κάποια παιδιά για καπνογόνα που πετάγονται προς τον κόσμο) για να ευχαριστηθούμε άπαντες μια συναυλία.

Καλή συναυλία φαίνεται φίλε rasputin το θέμα είναι οι Bullet For My Valentine που κολλάνε??? :-k

Ma den nomizo oti se kamia sinavlia ginonte kafrilikia,entaksi kanoume oti kanoume alla otan kapios peftei kato i xtipaei i otidipote tote vohthiomaste.
Den nomizo na pesei toso ksilo gia ton logo oti tha exei poli kosmo k to strimoksidi tha einai aforito.
DEN PREPEI NA FOVATE KANENAS LIVE EINAI,METALLICA EINAI=DIASKEDASI!!K :metal: :metal: :metal:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο συμφωνω… Αλλυλυγγυη ρε!!! Στα μπουζουκια και στα κλαμπ, αμα παθεις κατι ο διπλανος σου θα σε εχει χεσμενο στη κυριολεξια… Εχει τυχει να λιποθυμανε ατομα μπροστα μου και να τρεχουμε εμεις να φερνουμε νερα, securitaδες κλπ…

Nai re c etsi einai giauto to METAL einai anotero apo to otidipote allo skoupidi pou akougete!!

Και εμάς όλοι η παρέα έχει 80αρια. Η παρέα θα περιλαμβάνει από ολα τα άτομα από τρελούς που είναι όλη την ώρα μέσα σε pit και άλλους που έχουν δηλώσει ότι είναι κλασμένοι από τώρα και θα τραβιούνται όσο μακριά γίνεται!!!
Θα ναι έκει ένας που αντιπάθω άμα δώσω σήμα θα βοήθησετε να τον βάλω στην μέση και να τον τσακίσουμε???:stuck_out_tongue:

Πέραν της πλάκας δεν πιστεύω να υπάρχουν παρατράγουδα αφού 80αρια πήραν και άνθρωποι που δεν είναι και τόσο πορώμενοι όποτε κάπως θα την βγάλετε όλοι έσεις που φοβάστε. Οι υπόλοιποι θα τα πουμέ μεσά(μόλις δείτε ένα κοκκάλιαρικο σκατό να εκτινάσετε πρός άγνωστη κατεύθυνση να ξέρετε ότι θα είμαι εγώ οπότε βαρέστε άφοβα και βγάλτε το άχτι σας:p )

P.S. 1 Προς τον φίλο που ακούει Nevermore: Όντως!!! Προτιμούσα να παίξουν οι HIM στην θέση τους !!!:stuck_out_tongue:

Ρε παιδια να διευκρινισω κατι.Οταν λεμε ξυλο εννοουμε σπροξιδια και τιποτα παραπανω που στο κατω κατω της γραφης μεσα στη πωρωση μας και στη τρελα μας δε θα καταλαβουμε και τιποτα.Τωρα αμα καποιος μπλεχτει σε φασαριες τοτε πρεπει να χρησιμοποιησουμε κυριολεκτικα τον ορο ξυλο… :lol: Αλλα χαλαρωστε λιγο ρε παιδια.Σε συναυλια παμε δε παμε σε πολεμο :smiley:

Να και μια διακωμωδηση των πραγματων…:stuck_out_tongue:

Ρε, χαλαρωστε… It’s Only A Concert…8)

hremhste ligaki…etsi opws exoun ginei ta prammata kai to mprosta(80) 8a exei kai to ‘‘pisw’’ tou…8a nai mia mikrografia mias synavlias xwris ta diaxwristika ths didi…ok;;

Τι ναι αυτα που λετε ρε? Κανενας δεν παει να σκοτωθει… Και παντα υπαρχουν σημεια που ειναι πιο ηρεμα… Επειδη μια εμπειρια απο συναυλιες την εχω, να ξερετε οτι με το παραμικρο ολοι κοιτανε να βοηθησουν αυτον που εχει αναγκη (επεσε, λιποθυμησε κτλ.)… Μονο τα καπνογονα φοβαμαι λιγο αλλα θα τη βολεψουμε και μ αυτα…

Ουφφφ…Ευχαριστω ρε.Και ειχαι παει η ψηχη μου στη κουλουρη.Να σε καλα…

:stuck_out_tongue:

defix koroidevoume koroidevoume;;;