Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

ntaks mwre…mhn to pairneis panw sou…

Τους είδα πριν σε κάποια video από το donington πέρισυ…σαν στρατιώτης νιώθω…κάθε μέρα τα ίδια…23 και σήμερα…22 και σήμερα…21 και σήμερα…δεν αντέχω άλλο…Άντε να πάει 3 ιουλίου να τα σπάσουνε οι ΘΕΟΙ!!!Και μετά όλοι στο forum για reviews!!!κλασικά…[SIZE=“5”]METALLICA PEEEEEEEEEEEEEEE[/SIZE]

Αν χτύπα ξύλο για οποιοδήποτε λόγο ακυρώσουν οι metallica όλο το tour…

τι κάνει η didi?

ακυρώνει την μέρα…και εξαργυρώνει τα εισητήρια? [-X

δεν ακυρώνει …φέρνει κάτι άλλο καλό , αν κυκλοφορεί , αλλά δίνει δυνατότητα εξαργύρωσης εισητηρίου σε όσους θέλουν?:-k

φέρνει κάτι άλλο …αλλά δεν δίνει την δυνατότητα εξαργύρωσης …?[-X

ακυρώνει την μέρα…αλλά δίνει την δυνατότητα να δούν κάποια από τις άλλες 2 μέρες…κυρίως sabbath…σε όσους δεν επιθυμούν εξαργύρωση?:smiley:

φέρνει under public demand τους twisted sister?και έτσι ενώ υπάρχει δυνατότητα εξαργύρωσης… κανείς δεν επιστρέφει το εισητήριο…αντίθετα πωλούνται άλλες 10000 τις τελευταίες μέρες…:lol: :lol: :lol: :!: #-o :lol:

βασικα εχει γινει κατι παρομοιο με μεγαλο γκρουπ. βλ. rolling stones…

8O 8O 8O

Κοιτα τον γκαντεμη… Ετσι και συμβει οτιδηποτε, ξερω που μενεις…:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

:stuck_out_tongue:

Tσιμπησα κι εγω το εισιτηριο διημερου. Αντε θα μας φαει η αναμονη. :smiley:

Εγω δεν ανυπομονω απ’την στιγμη που χουμε καιρο. Η μερα θα ρθει. Θα αρχισω ανα ανηπομονω την τελευταια βδομαδα.

Οχι οτι δεν τρελαινομαι να τους δω :metal: 8)

Oποιος θελει να δει ενα καταπληκτικο τραγουδι τελεια πεγμενο ας δει αυτο

Καλως σας βρηκα κ γω!αν και καινουργιος στο forum παρακολουθω παρααα πολυ καιρο το rocking gr.ωραια παρεα και συγχαρητηρια για την ωραια δουλεια των παιδιων του rocking gr…και για να μπω στο topic εχουμε κανεναν αριθμό περίπου πόσα εισητήρια έχουν πουληθεί για τους ΜΕTALLICA!?

Των 80 μενουν ελαχιστα, αν δεν εχουν τελειωσει μεχρι τωρα, ειναι 5000 μονο…
Των 100 δεν εχω ιδεα…
Των 60 φανταζομαι δεν θα τελειωσουν ποτε…

Ρε παίδες γράφω τη μέρα των metallica 4-6 γαμώ την εξεταστική μου…αν φύγω 6 από ΑΣΟΕΕ λέει ή θα γίνεται της΄πόρνης στη Μαλακάσα???:-k :-k :-k :-k

Αναρωτιέμαι γιατί εκείνη τη μέρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι οι metallica οπότε δε θα σκάσω αν δε δω τους άλλους…αλλά απ’την άλλη άμα φτάσω πάνω γύρω στις 8 θα γίνεται χαμός και άντε να προωθηθώ μπροστά!#-o #-o #-o #-o

pes k se emas!!

agorase ton 80e etsi oti ora ke na pas mprosta 8a ise!:slight_smile:

Siga re c min pas katho;ou 1 mathima einai.Outos i allos se 1 mina tha to ksanadoseis eno se ena mina oi metallica den tha ksanaerthoune!!

Πάντως έχω περέργεια να δώ η didi φέτος πως θα ανταπεξέλθει,η σκηνή να είναι καλή, να υπάρχει εξύπηρέτηση και αν το θυμηθούνε να έχουνε περισσότερες από μία εξόδους!!Να δούμε και οι mMETALLICA φέτος τι σκηνικά θα φέρουν…τι λέτε??:-k

Των 80 έχω πάρει…:slight_smile:
Αλλά μάλλον θα πάω από νωρίς Μαλακάσα,και το μάθημα Σεπτέμβρη…:smiley:

Τα κλασικα φανταζομαι… Δηλαδη τιποτα…:stuck_out_tongue:

Aν παω με το που ανοιξουν οι θυρες στο Terra Vibe ειναι σιγουρο οτι θα εχω στα 2 μετρα ας πουμε τους Tallica η δεν αξιζει? :-k

Diladi ti skinika na feroune,pote den eixane,ante kanena vegaliko sto one na pesi

exw thn entypwsh pws h syzhthsh anakyklwnetai asxhma pia…
kai exw epishs thn entypwsh oti exei spasei recor ayhto to thread apo tis synavlies…kai pou sai akoma…