έτσι θα πάμε φίλε μου μέχρι και τις 3 ιουλίου(αλλά και μετά)…θα φτάσουμε άνετα τα 2000 replies!!!
Το τι φιλοσοφικη κουβεντα εχουμε ριξει εδω μεσα δεν λεγεται… Καντε μια ανασκοπηση…
όχι dimebag πέρυσι ειχαν κάτι σαν (πανιά) να το πω έτσι ντυμένη την σκηνή που είχαν logos τών metallica πχ. το φίδι, scary guys και κάτι άλλα σχέδια που υποθέτω ήταν απο τον pushed…;όσο για βεγγαλικά στο one,στο battery και sandman στανταρ θα έχει…
που είσαι ρε [SIZE=“2”]maiden1979[/SIZE] που κάνεις και τα καλά άρθρα να κάνεις ανασκόπηση στο thread??..αν το παλέψεις πιστεύω πως όλοι θα συμβάλλουμε…[SIZE=“3”]ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΘΡΟ!!![/SIZE]
τα opening acts(MDB, Mastodon) ποσο λετε να παιξουν? υπαρχει περιπτωση να παιξουν πανω απο ωρα??
oi Mastodon mallon ekei gyrw tha paixoun
mporei kai ligo parapanw
mpa den nomizo.ante oi Mastodon na paiksoun mia ora.METALLICA 2misi ores reeeee!!!
Stantr tha peksoune pano apo ora oi mastodon einai kali sinavliaka ta spane.
k metallica opos to eipate 2:30 ores!!!
Λογικα DSD 45’, MDB 60’, Mastodon 60’-75’, Metallica 150’…
Απ οτι θυμαμαι απο προπερσι κατα τις 5.30 ξεκιναγαν οι συναυλιες και επισης θυμαμαι οτι τα 2α και 3α ονοματα (Anthrax, Dio, Candlemass, Accept) παιζανε μια ωρα τουλαχιστον…
Ρε σεις παιζει να ειμαστε και 10 παιδια που εχουν αυτη τη στιγμη avatar σχετικο με Metallica!ΜETAL UP YOUR ASS!!!
Για να μπαινουμε στο κλιμα!!! 8)
έτσι όλοι οι metallifan εδώ!!!
και οσο πλησιαζουμε στις 3 ιουλιου θα αυξανονται τα ατομα!!!
Εγώ παιδιά πάντως ψήνομαι να πάω και αεροδρόμιο,αφού μένω και κοντά και έχω και κονέ στο αεροδρόμιο για ώρες κτλπ…μακαρι…:papas: :papas:
:lol3: :lol3: :lol3:
Καλά, μιλάμε έχουμε συζητήσει τα πάντα!
Για το αν θα έρθουν ή όχι…
Για το τι θα παίξουν…
Για το τι θέλει ο καθένας να παίξουν…
Για τις τιμές…
Για τα διαχωριστικά…
Για το αν θα γίνει ντου ή όχι…
Για το αν θα έχει πυροτεχνήματα ή όχι…
Για το αν θα τζαμάρουν με μέλη από άλλες μπάντες…
Για το πόσο χάλια ή κορυφαίες μπάντες είναι τα support…
Για το αν έχει καλή φωνή ο Hetfield…
Για το αν ο Lars τα σπάει ή όχι…
Για το αν δίνουν ακόμα καλά lives…
Για το αν θα έχουμε πυροτεχνήματα…
Για το πότε θα τελειώσουν τα εισιτήρια των 100, 80 και 60 ευρώ…
Για το πώς θα πάμε στη Μαλακάσα…
Για το ποιό τραγούδι ακούγαμε ανα πάσα στιγμή και θυμόμασταν τους Metallica και μετά spamάραμε ανελέητα λέγοντας πόσο θεοί είναι…
Για το κάθε link από το youtube που βλέπαμε μπροστά μας και το postάραμε λέγοντας “αυτά θα ζήσουμε και εμείς”…
Και τέλος, απαντούσαμε για πολλοστή φορά χιλιοειπωμένες ερωτήσεις, γιατί οι περισσότεροι βαριόταν να διαβάσουν μερικές σελίδες πριν…
Άνετα, το μεγαλύτερο spam thread που έχει υπάρξει στην διαδικτυακή ιστορία… #-o :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν εχεις κ αδικο…
Ειδικα αυτο με το youtube…
Επαναλαμβανεσαι…:lol:
Ε δεν τα εχουμε πει κι ολα!
Τι πιστευετε οτι θα φοραει ο Hetfield?:-k
#-o #-o
Αμάν…
Δεν το πρόσεξα… :? :oops:
Ωραία. Τώρα που έκανες την ανασκόπηση στις μόνο 195 σελίδες αυτού του thread, μπορείς να γράψεις και ένα άρθρο που να λέει σε τι συμπέρασμα καταλήξαμε για το κάθε ερώτημα.
:lol:
:lol: :lol:
Δεν έκανα καμια ανασκόπηση! 'Οτι θυμόμουν έγραψα…
Τί ήθελα και το έγραφα, θα μου πεις…
Τώρα θα αρχίσει το δούλεμα! #-o :?