πάντως μου φαίνεται λίγο περιέργο που σχεδόν κανείς από εδώ μέσα δεν είχε πάει το 99 να μας πει λίγο εντυπώσεις… όλοι σχεδόν απότι έχω καταλάβει θα τους δούμε για πρώτη φορά…
ορίστε κάτι που δεν έχει αναλυθεί 1000 φορές:p
πάντως μου φαίνεται λίγο περιέργο που σχεδόν κανείς από εδώ μέσα δεν είχε πάει το 99 να μας πει λίγο εντυπώσεις… όλοι σχεδόν απότι έχω καταλάβει θα τους δούμε για πρώτη φορά…
ορίστε κάτι που δεν έχει αναλυθεί 1000 φορές:p
Ξερει κανεις το setlist της συναυλιας του '99???
Ρωτηστε τον Maiden1979… Hταν εκει μεσα…
:o :o
:-#
Γιατί μου το κάνεις αυτό; :-s
Αρκετοί από εδώ μέσα έχουν παρευρεθεί στο live του 1999 και έχουν αναφερθεί σχετικά πολλές φορές!
Σχετικά με τις εντυπωσεις (μιας και το έχω έτοιμο από πέρσι) διάβασε τί ακριβώς γίνονταν στα περσινά lives των Metallica, που είναι πολύ πιο αντιπροσωπευτικά από τα αντίστοιχα του 1999…
Προσοχή: Είναι μεγάλο το review και μπορεί να βαρεθείς! :roll: :lol:
Αναφέρεται στο περσινό Download Festival και φυσικά είναι εντελώς υποκειμενικό και γράφτηκε για προσωπική χρήση!
Αλλά οι οπαδοί των Metallica και των Guns N’ Roses εγγυώμαι ότι θα το απολαύσουν… 8)
http://www.mediafire.com/?1xi1peg1wgu
Εcstacy of Gold
So What / Last Caress
Master of Puppets
Of Wolf and Man
The Thing That Should Not Be
Fuel
Memory Remains
Bleeding Me
Four Horsemen
For Whom The Bell Tolls
King Nothing
Wherever I May Roam
One
Fight Fire With Fire
Nothing Else Matters
Sad But True
Creeping Death
Die Die My Darling
Enter Sandman
Battery
καλο setlist ειχαντο 99!!
ελπιζω να εχουν κατι αναλογο και τωρα
[SIZE=“3”]ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!![/SIZE]
ποιό δούλεμα ρε συ…μη μασάς!!..γάμησε το post κι ας μην ήταν ανασκόπηση…πίασε δουλειά στο site να γράφεις τα live reports!!!
TO 99 HMOUN STH RIZOUPOLH KAI PISTEPSE ME HTAN H KALYTERH SYNAVLIA POU EXW PAEI!(SE OLA TA MEGALA KAI MERIKA MIKROTERA ONOMATA POU EXOUN ERTHEI APO TO 97 KAI META)
THA DEIS TI ENNOW STIS 3 IOULIOU!(ALLA XWRIS TON JASON)
METALLICA!!!
Εχετε ακουσει τιποτα για το αν θα παιξουν τιποτα νεα τραγουδια οι Μetallica σε αυτη τη περιοδια? :-k
sigoura 8a paiksoun…eimai sigouros…
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Και εγω ειμαι σιγουρος οτι θα παιξουν καινουργια αλλα δε ξερω γιατι…
Εσυ γιατι εισαι σιγουρος?Εχεις ακουσει τιποτα σχετικο? :-k
Ti lete re pate kala siga min peksoune kenouria komatia#-o #-o ,mou aresei pou eiste k sigourei…:lol: :lol:
Τι λετε ρε πατε καλα σιγα μιν παιξουνε καινουριο υλικο#-o #-o
Γιατι ρε φιλε να μην παιξουν καινουργια τραγουδια οπως καναν και το 2006?
Το 2006 παίζανε πάντα ένα “ακυκλοφόρητο”…
Είτε (το “new song”) στην Ευρώπη, είτε (το “other new song”) στην Ιαπωνία!
Τώρα που έχουν πολύ περισσότερο έτοιμο υλικό, εικάζω ότι θα παίξουν τουλάχιστον δύο! :-k
Αυτο ακριβως.Ασε που δε παιζει να μπουν καν τα new song και other new song στο νεο τους αλμπουμ!
Ναι οκ ετσι το δεχομαι
Ελπιζω μην παιξουν πολλα καινουργια…
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙΑ!!!
Εγω εχω πολλες ελπιδες για το νεο τους album κατι μου λεει οτι θα θυμισει κατι απο παλια
μακάρι!:papas: :papas: :papas: :papas: