Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Μεταφραση για εμας που δεν ξερουμε αγγλικα δεν υπαρχει?:lol: :lol: :lol: :lol:

Τι εγινε ρε παιδια τωρα που πλησιαζουμε στη συναυλια μουγκαθηκαμε ολοι?Ρε μπας και μεσα σε τοσες σελιδες τα εχουμε πει ΟΛΑ?Λοιπον εγω αυτο που θελω να συμπληρωσω ειναι οτι μετα τη συνεντευξη του Kirk(βλεπε Κυκλοφοριες-new metallica album)διαβεβαιιωθηκα και θα παιξουν νεα τραγουδια. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :bounce: :dizzy: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :smiley:

As μην ειναι σκατενια οπως αυτα που παιξανε περσι,γιατι αυτα που παιξανε περσι δεν ηταν metallica ητανε διστυχος σκατενια…[-X

Από τη συνέντευξη του Robert στο Rock Hard αυτού του μήνα λέει πως από κείνα τα 2 κομμάτια μόνο ενα riffάκι έμεινε και όλα τα υπόλοιπα σημεία πήγαν στον κάδο αχρήστων. :wink:

Και μόνο το γεγονός ότι αυτή την στιγμή είναι ευτυχισμενοι οι Tallica και μόνοι τους αλλά και σαν μπάντα και διασκεδάζουν στο στούντιο είναι πολύ ελπιδοφόρο.

ΜΑΚΑΡΙ…:slight_smile:

εγω το ενα απου ακουσα δεν το βρηκα κακο…

+1 Αν εννοεις εκεινο με την εισαγωγη με το μπασο πραγματι ηταν πολυ καλο.Μαλλον αυτο το riff θα κρατησαν.

δεν θυμαμαι…ειναι ενα που εχει οοοοοοο οοοο μεσα

ναι νομιζω αφτο ειναι.αν κρατισουνε μονο το riff tote ok!

Μακαρι γιατι τα φωνητικα και των δυο τραγουδιων ηταν ενα συνεχες οουοουοου σε σι φαλτσορε.

Δεν θελω καινουργια τραγουδια… Ας κρατησουνε κατι και για την περιοδεια του δισκου…:stuck_out_tongue:

Αντε ν’αρχισουν με κανα Blackened να σπασουν οι σβερκοι.:metal:

Οταν λενε καινουρια τι εννοουν; Απο το νεο δισκο ή απο St.Anger; :-k

Απ’το νεο δισκο… Αλλα ενα Frantic δε μας χαλαει, ετσι??:smiley:

:metal: :metal:

Sorry, αλλα ξυπνητηρι εχω. Προτιμω κανα Unnamed Feeling αν θελουν σωνει και καλα να παιξουν απο St.anger. 8)

Απο το νεο δισκο.
Παρτε για να μην μπερδευεστε http://www.youtube.com/watch?v=snPAOzp2YOA (Απο αυτο λεει μονο το riff που φερνει σε Kill em All κατασταση εκει που λει metal taurus)

http://www.youtube.com/watch?v=hwsbUUEOT9g Αυτο ειναι καλο ρε παιδια. :-k
Τα βιντεακια ειναι απο την ευγενη χορηγια του 3w.youtube.com :roll:

To πρωτο ειναι αισχος, μου θυμιζει Misfits και γενικα punkιες.
Το δευτερο ειναι καλυτερο, αλλα και παλι μετριο.

Παρ’το ένα και χτύπα τ’άλλο…

Γι αυτο λεω… Αφηστε τα καινουργια, δεν λεει να ξενερωσουμε… Θα ακουσουμε το δισκο και βλεπουμε…

Εμένα το the other new song μου φάνηκε συμπαθητικό και διαφορετικό… Από το new song μου άρεσε η εισαγωγή, αλλά το κομμάτι με τα φωνητικά ήταν άστα να πάνε. Εγώ πάντως παραμένω αισιόδοξος8)