:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κοιταω τα ονοματα και γελαω ρε… Ακου πως τα ονομασανε…:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κοιταω τα ονοματα και γελαω ρε… Ακου πως τα ονομασανε…:lol: :lol:
Αφου μαλλον δε θα τα βαλουν τελικα στο αλμπουμ ρε.Σιγα μην τους διναν και ονοματα…
Εμενα το other μ’αρεσε.
Πες τα και ξαναπέστα και ματαξαναπέστα…κάνε και κανα τάμα να το παίξουν έστω και όχι πρώτο…όχι μόνο θα σπάσουν οι σβέρκοι…θα τρελαθώ αν αρχίσουν έτσι…[SIZE=“5”]BLACKENED PEEEEEEEEE:metal: [/SIZE]
Λογικα απο την αρχη δεν ηταν καθολου σιγουρη για το αν θα μπουν στο καινουργιο δισκο οποτε δεν θα ειχαι κανενα νοημα να τους δωσουν ονομασιες.
ΕDIT:sorry,με προλαβε ο cozy(κανει και ομοικαταλιξια)
παλι καλα που δε θα μπουν. δε την παλευουν τόσο…
Όντως μάπα ήταν και τα 2 κομμάτια. Το δε αδερ ήταν κάπως καλύτερο, αλλά δεν…
Απο αυριο μπαινουμε επισημως στις 2 βδομαδες πριν το λαιβ…
:band: :rockon:
ειπαν οτι τα τραγουδια δεν θα μπουνε στον δισκο οποτε ματεο να μιλαμε για αυτο!μονο ενα riff ειπανε οτι θα κρατισουνε.Το μονο ενθαριντικο που ειδα ειναι η τεχνικη του Jamez πριν φτιακσει τα λογια να τραγουδαει τον ρυθμο απο πανω οπως παλια διλαδι συν τα λογια του Lars οτι η περσινη περιοδια τους εφερε πολλα χρονια πισω διλαδι master of puppets εποχες μας δινει ελπιδες.
Δεν εβγαλα νοημα απο ολα οσα ειπες… :dunno: :-k
Ο James παλια εγραφε την μουσικη κ πριν γραψει τα λογια τραγουδαγε προτα τον ρυθμο που θελουνε να εχουνε τα λογια κανοντας ενα οοοοο σε ολο το κοματι…κατι αντιστιχω νομιζω εκανε κ τωρα (μπορει κ να ειναι η ηδεα μου κ να μην το εκανε για αυτο).ο Lars σε μια σινεντευξη του ειπε οτι η περσινη περιοδια τους βοηθησε να πανε στο κλημα τησ εποχεις master of puppets με συνεπια να γραπσουνε υλικο για τον νεο τουσ δισκο.αφτο μου δηνει πολλες ελπιδες!
Ναι.Βλεπε Wherever I May Roam.
[SIZE=“5”]2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!![/SIZE]
:band: :band:
Πάντως η μουσική του the other new song μου άρεσε πάρα πολύ ενώ και στο the new song κάτι πήγαινε να γίνει…Αυτό που με ξίνισε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ήταν η φωνή του Hetfield. Εντάξει, για το new μπορείς να πεις ότι στο studio θα ακούγεται καλύτερα. Αλλά στο the new και ο τρόπος που τραγουδούσε ήταν πραγματικά χάλια.
Παιδια υπαρχει και το αλλο topic για το νεο αλμπουμ τον Metallica αν θελετε…
Ναι αυτο σε πηραξε εσενα εδω εχουμε μιλισει για ολλα κ για ολλους!!
14 κ μεσιμεριασε!:lol:
Ρε παιδια ξερει κανεις στο περιπου το setlist των My Dying Bride?Eγω αν και γουσταρω μερικα τραγουδακια τους θα ξενερωσω ελεινα.Μα τι μαλακες ειναι ρε πουστη μου.Doom μπαντα φεραν ενω θα περιμενουμε να ακουσουμε το Enter Sandman ξερω γω… :blow: :evil: :lightsabre: :thumbdown:
Πέσ’τα!8)
1000 φορες να μην ειχαν ερθει καθολου και θα ειχαμε φθινοτερο εισητιριο με μονο 3 μπαντες συνολικα.
Τοσα χρονια ακομα να ψοφησει αυτη η νυφη…σιχτιρ…
+100000!!:lol: θέλουμε μ.ονο metallica καi λίγο mastodon!!!