Καλύτερα για τις συναντήσεις σας σε προσεχείς συναυλίες να ανοίξετε ένα νέο thread στο Off-Topic
Οk.
Εdit:Aνοιξαμε και σας περιμενουμε…
Λοιπον θα σιναντιθουμε στο Πεδιο του αρεος κ θα φυγουμε πορια με τα ποδια.Ωρα:8¨.00
Αντε 1 εβδομαδα εμινε!!:yahoo:
Θετω ενα ερωτημα: Θα παρει κανεις μηχανη μαζι του?:-k
Καλα στο intro θα κλισουνε τα φωτα,αλλα θα βλεπουμε πιστεψεμε απο τισ πολλες φωτογραφικες…
εγω παντος δεν θα παρω.
Κανουν ελεγχο στην εισοδο, γιατι δεν θυμαμαι τι ειχε γινει περυσι… Αλλα περναγανε και βιντεοκαμερες ακομα…
Εγω λεω να φερω την Ducati μου αλλα δεν ξερω ακομα!
:lol: :lol: Και εγώ την Hayabusa μου…:lol:
Οτι να’ναι!
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχω μαζί μου…κάνω album με φωτος απο όλες τις συναυλίες που παω,πόσο METALLICA!!μην μασάτε εύκολα περνανε φωτογραφικές(να είναι μικρές όμως ε??):lol:
Εγω ειμαι σηγουρος οτι μετα απο λιγες μερες απο το Live θα ανεβει καποιο torrent που θα εχει ολλη την συναυλια!
Σιγουρα, και για αυτο αποφευγω να περνω καμερες… Εξαλλου, το εχω ξαναπει… Δεν αξιζει να χασεις ουτε μια στιγμη της συναυλιας για να βγαλεις μια φωτο… Η καλυτερη καμερα ειναι ο εγκεφαλος…
προσκυνω την υπογραφη σου…:bow2: :bow2:
Ετσι!!viking re!
Ενωητε πως δεν αξιζει να χασεις το live.Οι φοτο. δεν σου λενε τιποτα οι αναμνισεις ομως πολλα!
+1
:thumbup: :thumbup:
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο… Εξξαλου, τις φωτος θα τις βρεις και στον net και καλυτερης ποιοτητας θα ειναι…
Το αίτημα μου για άδεια έπεσε στο κενό, κακό χρόνο να έχουν.
Η απάντηση είναι ότι δεν προβλέπεται άδεια.
Μάλλον είναι κάποιου είδους κατάρα να μη μπορέσω να δω τους Metallica live.
Για να μην τα γράφω και στα άλλα topics, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τι πάει να πει χάνω Chris Cornell, Dream Theater, Sabbath με Dio και Metallica μέσα σε μερικές μέρες και εντελώς ανούσια.
Sad But True.
Anyway, καλά να περάσετε.
Κατσε ρε man τι ωρα σχολας απο την δουλια κ δεν προλαβενεις να δεις τους Metallica?9 θα βγουνε ελεος!
Ρώτα τον καλύτερα τι ώρα σχολάει από τη σκοπιά.
Το ενδεχομενο να παει με τον δικοιτη του μαζι στο λαιβ, δεν το εχει σκεφτει??