Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

A στρατο ειναι…Ε αμα λιψει 1 μερα δεν πιανετε για λιποταχτης!

Παίδες, στο Terra Vibe έστησαν μία σκηνή που δε θα πιστεύετε! Μιλάμε ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και πολύ εντυπωσιακή. Φωτογραφίες αύριο στο rocking!

80 80, αλλα απ’οτι φαινεται θα ειναι καταπληκτικα… Α ρε Didi…

Δέντρα να μην έχει μπροστά μου μόνο… 8O :stuck_out_tongue:

μαλλον αστειευεσαι. εν καιρο πολεμου σε εκτελουν συμφωνα με το στρατιωτικο νομο για κατι τετοιο. αν σε πιασουν τωρα πας απλα στρατοδικειο. αν το λες αυτο “απλο”…

Μπα,παραειναι χημειο πλεον για να σε στειλουν στρατοδικειο.Θα φας μια ξεγυρισμενη φυλακη κανα μηνα και τελος.

Outshined εχεις την αμεριστη συμπαρασταση ολων.

Επειδή έχω κάνει στρατό σου λέω ότι στη μία μέρα δεν κηρύσσεσαι λιποτάκτης. Απλά τρώς μία δυνατή καμπάνα, εκτός κι αν έχεις βύσμα για να πέσεις στα μαλάκα… Όλα αυτά εννοείται σε περίπτωση αργοπορίας επιστροφής από άδεια.

[SIZE=“5”]ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΑ ΦΑΝΤΑΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ METALLICA[/SIZE]

Camping & Parking θα είναι τελικά free.

Πως το επαθαν?Μηπως μας κανεις πλακα? :-k

Δεν μου λέτε επειδή δεν έχω ξανακατέβει Μαλακάσα, πότε πρέπει να ξεκινήσω απο Λάρισα για να είμαι στην ώρα μου στο … κάγκελο μπροστά? :stuck_out_tongue:

Τώρα.

http://www.rocking.gr/article3602.php

Η σκηνη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!

Της τρελης ρε θα γινει!!!

Σημερα θα μαθουμε και setlist και αποδοση!!!

5 μερες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Μόλις τώρα είδα το αρθράκι στην κεβτρική σελίδα για το terravibe…όπως τα βλέπω αξίζει αυτό που έκανε η didi,η σκηνή ειναι κ απίστευτη!!Να παίζουν εκεί οι tallica και τίποτα στον κόσμο…να έχουμε το καλύτερο rockwave…!!:papas: :papas: :papas: :papas:

καλα η “Τεραστια” και υπερηψωμενη σκηνη δεν ειναι και απαραιτητα καλο

πες μου έναν λόγο να μην είναι καλό να έχεις τεράστια σκηνή…
δηλαδή αυτό που φωνάζαμε τόσα χρόνια δεν το θελουμε?γαμάτη είναι.φαντλασου τους 'tallica να κανουν live σε μικρή σκηνή…ασε που δεν θα βλέπεις…

ειδικά για όσους θα βρίσκονται στο πίσω section είναι καλή η ψηλή σκηνή

πες τα!!

το κυριοτερο ειναι οτι χανεις την “επαφη” με το γκρουπ το μονο καλο που ειχαμε στην ελλαδα οτι η σκηνη ηταν σχετικα κοντα και χαμηλα και “νιωθαμε” σε σχεση με το εξωτερικο
ειναι σαν να τους βαζεις σε μια γυαλα και να τους κοιτας απο αποσταση
γουστα ειναι αυτα αλλοι γουσταρουν λυκαββητο και αλλοι σκηνη αλα rock am ring:!: