Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Συγνωμη παιδια αλλα πρεπει να μαθετε την αληθεια.Οι Metallica καναν κρυφη συναυλια για εκλεκτα προσωπα και επειδη ημουν μεσα σε αυτα τα ατομα μπορω ναα σας πω οτι ηταν εκρηκτικοι.Οριστε και το βιντεο για να το διαπιστωσετε και μονοι σας…

οποιος μαθει το βραδινο setlist το στελνει αμεσως σε spoiler!:metal:

defix είσαι πολύ γραφικός… :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν έβαζες κ το ρόκιν μέσα ρε να πάρουμε κανένα κλικ παραπάνω ?? :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

πάντως πέρα από τη μεγάλη σκηνή δεν είδα και τίποτα καινούργιο στο terra vibe. Θα έχει “πλάκα” η ιστορία με τα κλιμακωτά εισητήρια. Αντε να δούμε! Το ερώτημα είναι αν θα έχουν οι Metallica όλο το show με τις εκρήξεις, τον πολύ καλό ήχο αλλά και τον εξαιρετικό φωτισμό. Τότε θα δούμε αν πιάσουν τόπο τα λεφτά μας (που παρεπιπτόντως είναι πολλά για ένα “festival” με ουσιαστικά 3 ονόματα)

Δεν ξέρω παιδια αν έχει υποθεί ξανα αλλα βρίκα αυτο το SetList απο τις πρόβες που κανανε για το Sick of the Studio:
No Leaf Clover jam
The Four Horsemen
Ride The Lightning
The Memory Remains
Stone Cold Crazy
Disposable Heroes
Am I Evil?
Orion
Master of Puppets (short version)<—αυτο με ανυσηχεί λίγο…

έχω γενέθλεια 3 Ιουλίου λέτε αμα παώ σε κάνα Rock Hard να με αφήσουν να γνώρίσω τουσ Metallica?

Βρήκα και άλλα

Yesterday, the band rehearsed on the stage of tonight?s show. This was the setlist:

No Leaf Clover jam
Orion
Fade to Black
Am I Evil?
Disposable Heroes
The Unforgiven
? And Justice for All<----(ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ)
Nothing Else Matters

Απο το setlist καταλαβαινω οτι σιγουρα καπου θα παιξουν ολοκληρο το Master of Puppets και οτι γενικοτερα θα κανουν τρελα πραγματα.Αυτο μπορει να ειναι καλο αλλα μπορει να ειναι και κακο. [-X :dunno: :?

“Stone Cold Crazy”;;;
Αν το πούνε θα ανέβω πάνω στη σκηνή λέμε! Queen ρεεεε!
Και για “No Leaf Clover” γουστάρω!

Ποπο το No leaf Clover είναι το αγαπημένο μου απο την μετά Black Album εποχή και αν παίξουν όλο το Master και το …And Justice Πανικός θα γινεί . . .

ανεβα εσυ στο “stone cold crazy” και εγω στο “Am I Evil?”
Ε ρε γλεντια!!!1:bow2: :bow2: :yahoo: :yahoo: :respect: :twisted: :metal: :metal: :metal: :yahoo:

Θα με βρίσετε απο τα πολλα Post αλλα σορί ενα ενα τα βρίσκω …

Λοιπόν σε άλλα νεά μαλλον όλοι θα μαθοθμε το Setlist σήμερα. Ο λόγος?

The festival website has a live TV on and there are rumours of live webstream of Metallica show so be sure to keep an eye open!

http://www.superbock.pt/SuperMusic/SBSR/LiveTV/:D

ρε φιλε επειδη εχω αργη συνδεση μαλλον θα παω σε κανα ιντερνετ καφε, πες μου μονο αν μπορεις κατα τη ωρα περιπου θα γινει αν γινει κατι τετοιο:papas: :papas:

Σε λίγες ώρες 3 πράγματα θα με ενδιαφέρουν τόσο πολύ και μόνο αυτά…
1ον:Να δω πως θα γράψω ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΟΙΟΥ ΙΙ (Γαμώ τη σχολή μου γαμώ)
2ον:Να μάθω τα DRAFT του NBA (Προσωπική πόρωση)
(Λίγο off topic αυτά τα δύο)
και 3ον:(και κυριότερο) SETLIST [SIZE=“4”]METALLICA[/SIZE]:metal: :metal: :metal:
Oποιος το βρει σε spoiler για ευνόητους λόγους!!!

22h45-01h30: Metallica αύτο σε όρα Libson τώρα αν μπορείς κανε υπολογισμούς… Πάντως είναι ΦΥΜΗ αν δεν γίνει μην πέσετε όλοι πάνω μου να με φάτε… :smiley:

ρε παιδια ποση ωρα εχουμε διαφορα με πορτογαλια???:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Ρε μαγκες τι εχει παιχτει?Το Link δεν λειτουργει.Μπορουμε να δουμε ζωντανα τη συναυλια τους μεσω καποιου site οπως ειχαι γινει και με τους Maiden προσφατα? :-k

Πράγματι πριν λειτουργούσε. . . Δεν ξέρω ρε παιδία… τι να πώ:-k

Δηλαδη απο αυτο το Site θα μπορουσαμε να τους δουμε?

Παιδιά παιζει να μην το δούμε αλλα έχω κάτι άλλο εδώ κοιτάχτε

UPDATE: Live audio streaming is expected at Antena3 radio station. Click on the ?Emissao Online? on the bottom of the left side menu to listen.
http://www.antena3.pt/:D

ρε φίλε εγω το έχω φορτώσει εδώ και καμία ώρα . . . τώρα ίσως να δουλεύουν στη σύνδεση για steaming (Αν τελικά γίνει) Αύτα ξέρω ως τώρα εγώ…