Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

1.τι συνδεση έχεις?
2.Εμένα μου ανοιξε Winamp

3.Stone Sour!!!Ασχετο

Σωστη παρατηρηση αλλα πριν κανα 5μηνο μου ειρθε ενα μηνυματακη και μου ελεγε για αναβαθμιση του windows midia player και εγω ο μαλακας πατησα οκ και μετα απο καμια ωρα χανω και το παλιο και δεν μου εγκατεστησε τη νεα εκδοση γιατι δεν ηταν αυθεντικο.Απο τοτε μου πριζει τα παπαρια η Microsoft για να βαλω αυθεντικα με κατι ηλιθια μηνυματακια που βγαινουν καθε 3 και λιγο.Αστα να παν στο διαολο. #-o
Παντως εγω δοκιμασα και με winamp αλλα τιποτα… :frowning:

Για κάποιον που ρώτησε αν δεν κάνω λάθος η Πορτογαλία είναι 2 ώρες πίσω από μας.
Και αυτήν την στιγμή στο ραδιόφωνο παίζουν live από το festival κάποιοι ψιλό αδιάφοροι Πορτογάλοι.

Οποτε παιξουν οι ταλλικα ας ποσταρει καποιος πλεασε…:slight_smile:

TΤι λες ρε οι Stone Sour Παιζουν

Ναι ρε Don’t Worry απο τις φωνες μου θα ξυπνησουν και οι νεκροι

Και ενώ τραγουδάει πετάει και Πορτογαλλικά στο κοινό? Σόρρυ δεν το ξερα ότι ο Κόρεϊ μιλάει και Πορτογαλλικα. Χίλια σόρρυ.:roll:

Μαγκα μου να ακους και να ξεχωριζεις ξερεις?
Μιλανε και οι μαλάκες… Anyway

22h45-01h30: Metallica
20h50-22h05: Joe Satriani
19h40-20h30: Stone Sour
18h20-19h10: Mastodon
17h30-18h00: The Blood Brothers
16h45-17h15: More Than a Thousand
16h00-16h30: Men-Eater

To Προγραμμα …19:30-20:30 : +2 Stone sour :wink:

Το μαλακες πηγενε για τους εκφωνητες!!! Sorry για καθε παρεξήγηση…[-o<

Μάλλον όχι. Σόρρυ είπα κι όλας… το εννοουσα, δεν το έλεγα με ειρωνικό στυλάκι απλά δεν μου εμοιαζε η φωνη του Taylor. Τεσπα, ευχαριστουμε για το link.

Οχι ρε εντάξει και παλι συγνώμη αν έτσι όπως εδωσα το Post σε προσβαλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.Οπως επεισεις σορρυ γιατι νομιζα οτι το πες ειρωνικα. Τεσπα καλη ακρωαση και για το Link μη με ευχαριστητε γιατι ο καθε πραγματικος φαν των Μεταλλικα το ιδιο θα εκανε.

Αντε να και ο Δασκλος του Kirk λιγο έμεινε…:smiley:

MrVirus, αν και ζήτησες να μη σε ευχαριστούμε, οφείλω να το κάνω κι εγώ με τη σειρά μου! Ακούω τον Ζεν Μάστερ τώρα, και φαντασιώνομαι τα ωραία που θα δούμε και θα ακούσουμε στις 11 τού Ιούλη εδώ στας Αθήνας! Thanx φίλε!

Παιδια σε βιντεακι που εχει το metontour απο χθεσινη προβα στην πορτογαλια,προβαραν τα unforgiven και disposable heroes.Κ-Α-Β-Λ-Α!!!

Δωσε link:roll:

Ρε φιλέ μην με ευχαριστείς και χανείς τσάμπα τις νότες του θεού της κιθάρας… και εσύ το ιδιο θα έκανες…

Βασικα δεν μπορω να σου δωσω link γιατι το σπαστικο ειναι οτι πρεπει να κανεις register πρωτα.Μπες στο www.metontour.com και αν προχωρησεις στη σελιδα θα το βρεις ευκολα.

Ρε φίλε πολυ ωραίος εγω είχα μονο τη λίστα απο οτι προβάρανε … Σου χρωστάμε όλοι . . .

Σιγα ρε συ…Ισχυει οτι απαντησες και εσυ σε ενα παιδι παραπανω.Ο καθενας Βαζει σε link οτι ενδιαφερον ξερει…

Φιλε τελικά πρεπει να είχες δικιο κανουν μαλλον διαλειματα με τις προηγουμενες μπαντες…Εμ τι θα τους αφηνε ο Lars να δωσουνε κατευθειαν στο κοινο συναυλια τσαμπα…Τελικα εγω μαλλον δεν ξερω να ξεχωριζω η απλα ειμαι ξερωκεφαλος:wink:

ΩΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΣΑΝΕΛ 9

Επειδη βαριεμαι, μονο το S&M δειχνει?:-k