Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Δεν ξέρω αλλα εχει το αγαπημενο μου κομματι το ματερζ απο S&M Αντε να ερθουν και τα γενεθλεια!

Βαζει απο όλα τα DVD

Τα γενέθλια σου θα έρθουν…με την φωτιά τι γίνεται…:-k

Σωστος αλλα ειπαμε ειμαστε Ελλαδα αλλα οχι και 5 μερες για 1 φωτιά

Οκ, δεν θα καίει αυτό έλειπε…Αν καίει 5 μέρες θα φτάσει μέχρι τον πειραιά!!!
Αυτό που φοβάμαι είναι τα μέτρα ασφαλείας…δλδ για λόγους ασφαλείας ματαίωση της διοργάνωσης σε περίπτωση φόβου αναζωπύρωσης κλπ.
Και μην ξεχνάμε ότι οι Metallica παίζουν την Τρίτη, αλλά το rockwave ξεκινά αύριο…:-k :-k :-k

Ελπιζω πως οχι φανταζεσε τι θα γινει αν εχουμε προσκαλεσει τοσα ονόματα και ακυρωθει…Ποιος θα ξαναερθει? Θα γινουμε διεθνος Ρεζίλι!:?

Μια φορα που τυχον ακυρωση θα ειναι για σοβαρο λογο…

Για το ρεζίλι δεν συμφονώ τόσο, γιατί δεν φταίνει η Didi για την φωτιά! Και δεν ξέρω πόσο κοντά είναι το σημείο που καίγεται με την Μαλακάσα…Αυτό που ίσως θα πρέπει να κάνουν είναι, σε περίπτωση μη πραγματοποίησης του φεστιβάλ στην Μαλακάσα, να υπάρξει γρήγορη κινητοποίηση και ενοικίαση ενός άλλου χώρου. Ίσως πχ της Ριζούπολης πάλι…ή του Καραϊσκάκη…δεν ξέρω…
πάντως ότι είναι να γίνει θα γίνει αύριο. οτι είναι να αποφασιστεί πρέπει να γίνει το πρωί, το αργότερο μέχρι νωρίς το μεσημέρι γιατί…το φεστιβάλ ξεκινάει αύριο…

Θεε μου κανε να δω τους ταλλικα Live και να μην γίνει μαλακια και θα γράψω το σπιτι μου στον Lars:bow2:

Ελπίζω να μην διαβάζει το φόρουμ ο Lars γιατί τέτοιος φραγκοφονιάς που είναι στάνταρ θα στο πάρει! :stuck_out_tongue:

ρε παιδια ποια απο ολες τις φωτιες βρισκετε κοντα στη μαλακασα???:-k :-k

η μια ειναι στην παρνηθα…νομιζω δεν εχει σχεση η μαλακασα με τη παρνηθα ετσι δεν ειναι??

ναι, αλλά να εχουμε κάτι να λέμε ρε παιδί μου, πώς θα φτάσει το τόπικ τις 100 σελίδες; :wink:

τελικα δεν βλεπω να γινετε μεταδοση της συναυλιας.Βεβαια πως θα βγαλει λεφτα ο Lar$ και το livemetallica.com

Θα βιντεοσκοπηθεί η συναυλία της Μαλακάσας; :-k

Με τιποτα απλος θα ήχογραφιθει και θα την καεωαζεις για 10 DoLar$ απο το livemetallica.com

Εσεις που βλεπατε αυτο στο Channel 9… Τι εγινε στο τελος στο Enter Sandman???8O 8O 8O

Ναι τελειωσε

Με τα σκηνικα ρε… Μερος του σοου ητανε?

Eννοείς την σκηνή από το Cunning Stunts DVD που τραυματίζετε και καλά ο James? Κόλπο, μη ψαρώνεις…:lol:

Όσο για το αν βιντεοσκοπηθεί είμαι σίγουρος. Εδώ βιντεοσκοπήθηκαν οι Tool που είναι και “περιέργοι” με τις κάμερες, πόσο μάλλον Tallica…:wink:

Ναι ειναι στιγμιωτηπα απο το DVD Metallica - Cunning Stunts