Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

10 λεπτά ακόμα. Θα χώνουμε τρακλιστ σε σποιλέρια.

Α, επειδη για ενα διστημα ειχα μεινει… Εχει και παρελθον ο James με τραυματισμους αλλωστε…:stuck_out_tongue:

Όσο για το αν βιντεοσκοπηθεί είμαι σίγουρος. Εδώ βιντεοσκοπήθηκαν οι Tool που είναι και “περιέργοι” με τις κάμερες, πόσο μάλλον Tallica…:wink:[/QUOTE]

lol σωστος τωπα ποθ το ξανασκεφτομαι . Εντελως αυθωρμητα οι Tool τα σπάνε

χμ. μαλλον γκρρ. οχι ρε παιδια απο πανω οι stone sour…

και οι blood brothers ωραιο γκρουπ παντως. post hardcore. ωραια πραματα.

αντε να δουμε αυριο και τα σετ λιστ…:smiley: :smiley:

κατσε γιατι δεν ακοθω και τπτ … Μην γινει καμια στραβη και δεν το εχουν Live …

ωπα. ε. τι πως που. αντε. ακομα;:-s :-s [-X [-X :-k :-k #-o #-o

Τι αύριο ρε, είμαστε συντονισμένοι και περιμένουμε να βγούνε σε πέντε λεφτάκια να ούμε ;ρ

5 λεπτά ακομα για το Εcstasy

Εμένα ενώ στην αρχή έπαιξε κανονικά, όταν το ξαναδοκίμασα ο media player μου έβγαζε συνέχεια error στην αναπαραγωγή του αρχείου… :?

αμα παιξοθνε ολη τη συναυλια θα σε κρατάμε ενήμερο

Eγω παιδια πιστευω και ελπιζω να ειναι πληρως καλλυμενη η συναυλια με καμερες και να ειναι οπως περυσι στη κορεα τη σεουλ κτλπ και να το βλεπουμε μια ζωη στο youtube! :yahoo:

Φιλε μου δεν μπορεις να πιστέψεις ποσο πολυ συμφωνω…

Αντε και 45 τι ειναι αυτα που ακουμε?

Πλάκα θα έχει τώρα πού κατάφερα να συντονιστώ (με media player classic φυσικά!!) να μην το μεταδώσουν! :lol:

Αντε πολυ αργουν ε.

Ακπουω μνμ πισο… Λεεί η φωνη του Λαρς “Χωρεψτε μλκες που θελετε και τσαμπα…”

αρχισε τπτ΄;; εμενα δεν μου βγαζει αυτο το εμισαο πως σκατα το λενε…μαλλον επειδη εχω πι ες τι εν συνδεση;; παντως μειντεν ειχα δει…και βιντεο κιολλας

Δεν προκειτε μετεδωσαν τους αλλους εστω και λιγο δεν θα δοσουν τπτ

Τωρα που το σκευτομαι οι Metallica εχουν πολυ καιρο να βγαλουν ζωντανη συναυλια σε DVD…
Μμμμμμμμ…:-k

το βρηκα…ακουω το αντεννα3 αλλα κατι ασχετα παιζει…εχει και κατι εκφωνητες…αυτο ακουω;;; μεταλλικα θα παιξει τελικά;;;;