Εχει εχει!Αν θυμαμαι καλα καπου στ φορουμ ειχε πει καποιος για 1 ωρα κ 20 εως 1 κ 40 να το βαλψ χοντρικα αν θυμαμαι καλα!!!Ο Οζζυ ειχε κανει περσυ το 2ωρακι +,οποτε ας το σφυριξει στους συμπερμιγχαμιωτες του!!!:):D:p:wink::lol::roll:8)
το 2005 έπαιξαν περίπου 70-75 λεπτά… παρ όλα αυτά ήταν απλά συγκλονιστικοί
το 2005 είχαν παιξει συνολικά μαζί με το 4λεπτο εισαγωγικό 88 λεπτά.αναλυτικά τα κομμάτια που έπαιξαν ήταν:
Intro
N.I.B.
After Forever
War Pigs
Dirty Women
Fairies Wear Boots
Medley: Symptom Of The Universe /Sweet Leaf
Electric Funeral
Iron Man
Into The Void
Black Sabbath
The Wizard
Sabbath Bloody Sabbath (Intro)
Paranoid
Sleeping Village
Children Of The Grave
Αναλογικά με τον Ronnie, είχαν παίξει λιγότερο και τις δύος φορές. οπότε το θέμα μάλλον δεν ειναι αν ο Prince Of Darkness μπορει να ανταπαξελθει παραπανω μιας και το απεδειξε περισσυ με τη 2ωρη συναυλια του (και σε άλλες χώρες έπαιξε πάνω απο 2 ώρες όπως στο East Rutherford στα γεννεθλια του και ειδικα στο Mondreal που ξεφυγε χρονικα πολυ), αλλα οι υπολοιποι.Μιας και οι Heaven & Hell με τους Black Sababth έχουν κοινο παρανομαστη τους δυο μουστακαληδες μαλλον λογος πεφτει σε αυτους τους δυο.Πιθανολογώ στον Riffmaster περισσοτερο μιας και δεν φαινεται πολυ δραστηριος στη σκηνη (οχι ηταν ιδαιτερα ποτε)…θα δειξει…
έχω πάρει εισητήριο και δεν το έχω καταλάβει.
Και εμείς ψάχνόμαστε με τις τιμές. Αλήθεια… πόσο το πήρες? Ή μήπως δεν πρόλαβες να δεις τη τιμή?
Άσε δεν έχει καταλάβει πόσο πλήρωσε, όταν έρθει ο λογαριασμός της κάρτας θα καταλάβει!!!
αυτό.
Παρεπιπτώντος, δεν σκεφτήκαν/προβληματιστήκαν ότι είναι ο τελικός του Euro 1/7 ?
Λες να ξαναγίνει το θαύμα κ να ξαναπάμε;;;
ας βαλουν καμια οθονη,sabbath ρε
Είσαι πολύ μπροστά μεγάλε. Σωστόόόόός! :lol:
ποιος τη γ@μ@ει τη μπαλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε… εδω θα δουμε sabbath…
κ τελικο τσουλου να επαιζε η παναθα στη συναυλια θα πηγαινα…
Ναι. Παντρεύεται και ο ξάδερφος τότε εκεί κοντά, μια άδεια θα ναι ότι πρέπει.
ελα ρε Σαμπαθ.
Eπειδη δεν εχω ορεξη να διαβαζω το μακρυ και το κοντο του καθενος,
οταν ανακοινωθουν οι υπολοιπες μπαντες σε 9-10 μερες θα ξεκλειδωθει και
το θρεντ.
προς το παρον.
τιμη ποτε θα βγαλουν;
sabbath… ωραια πραγματα…
Φρέσκια, φρέσκια η φωτό. Χθεσινή!
Τους έχω ικανούς στη σημερινή ανακοίνωση να λένε μόνο ότι θα έρθουν οι Σάμπαθ (που το ξερουμε κανα μήνα τώρα).
Α ναι, και οι Gogol και ο Αγγελάκας θα είναι.
45 Ευρώ τα πρώτα (δεν ξέρω ακριβώς πόσα) εισητήρια για Sabbath και η προπώληση αρχίζει αύριο από tickethouse και ticketpro. Νομίζω η τιμή δεν μας χάλασε!! ΑΑΑ, το σημαντικότερο!! [SIZE=“5”][SPOILER]ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ SONISPHERE!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!![/SPOILER][/SIZE]