:? :?
Μακάρι να είναι οσο το δυνατόν λιγότερα γιατί δεν βγαίνει με τέτοιες τιμές…
Βαλ’ τε ρε μία τιμή γύρω στα 50-60 ΕΥΡΩ. Φερτε και τους Paradise Lost (με νέο album), βάλε και Kreator, φερτε Control Denied (με νέο αλμπουμ), Charred Walls Of the Damned (με Control Denied είναι σαν να φέρνεις 2 μπάντες σε συσκευασία της μίας). Καντε το στο ΟΑΚΑ, να το γκρεμίσουμε με 70.000 κόσμο. (Μπας και φτιάξουν οι βαζέλες νεό γήπεδο). :band:
Άσχετο αλλά οι Control Denied δεν ήταν project του Chuck?? Ποιος έχει πάρει τη θέση του?
σιγα μην εχει και κανένα δις κόσμου…κλασικοί 25 χιλιάδες
Άρα το Καραϊσκάκη είναι ότι πρέπει…Τα’λεγα, δεν τα’λεγα;;;
Rockwave και χωράφι πάνε πακέτο. Ας μην ονειρευόμαστε Καραϊσκάκη ή ΟΑΚΑ.
Μακάρι να διαψευστώ βέβαια…
Ναι είναι, έχεις δίκιο.
Αλλά υπάρχει ηχογραφημένο υλικό πάνω από 10 χρόνια. Οι κιθάρες έχουν ηχογραφηθεί από τον ίδιο τον Chuck. Ο δεύτερος δίσκος δεν βγήκε ποτέ λόγω νομικών κολλημάτων της δισκογραφικής. Αλλά πρόθεση της οικογένειας του Chuck και της μπάντας είναι να κυκλοφορήσει. Οι φήμες έλεγαν για κυκλοφορία τον Δεκέμβρη του 2011, αλλά έχει πάει αρκετά πίσω το θέμα και πάμε για 2012, αλλά άγνωστο ακόμα το πότε ακριβώς.
Τέλος πάντων. Όνειρα τα περί ΟΑΚΑ. Ότι είναι να γίνει θα γίνει Μαλακάσα. Απλά έτσι τα γράφουμε για να περνάει η ώρα.
Κάντε το ΟΑΚΑ να κατέβει καβλωμένος ο ΤΣΑΚ από τους ουρανούς να παίξει τρεις κιθάρες μαζί :!:
ΟΚ thanx.
φερτε σιντερελλα, αθραξ, κλατς και κανιμπαλ κορπσ να γουσταρουμε ρεεεεεεεεεεεε:metal:
αχ τι ωραια,τι καλα.
λεμε τι σαπορτ θελουμε?
[SPOILER]MOTORHEAD
[SPOILER]ναι σιγα:([/SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]Saint Vitus, που θα έχουν βγάλει καινούριο άλμπουμ και λογικά θα ναι σε τουρ[/SPOILER]
επίσης, [SPOILER]Accept, όμοια με παραπάνω[/SPOILER]
ω χριστε μου!:?
Αφού οι Black Sabbath το ανακοίνωσαν από το σαιτ τους ότι θα λερθουν στο rockwave, στις 13 Δεκεμβρίου τι θα ανακοινωθεί; τα support;
Aν ηταν να σπρωξω χρηματα σε σαππορτι θα ητο οι:
[SPOILER]TOOL[/SPOILER] με 60% πιθανοτητες
&
[SPOILER] Ανθρακες [SPOILER] με 30%
&
[SPOILER] [B][U][COLOR=“Blue”][SIZE=“4”]]V[EGADET|-|[/SIZE][/COLOR][/U][/B] [/SPOILER] δυστυχως με 10% πιθανοτητες.
Για συστεμ οφ νταουν ουτε καν πιστευω οτι το 12 θ ειναι η χρονια των προτζεκτ τους.Κ γ ν επανελθουμε ον BLACK SABBATH τοπικ,γι σετλιστ θελετε Under The Sun/Every Day Comes And Goes;;;
Ω ΝΑΙ!!! Αλλά πραγματικά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις
Κάτι Wheels Of Confusion, Sleeping Village φαντάζομαι δε θα τα λένε λόγω δειάρκειας!
Εγώ πάλι θα 'θελα (εκτός από τα κλασικά) Spiral Architect, Back Street Kids, A National Acrobat, Into The Void κλπ…
Το 2005 τι είχαν παίξει;
[SPOILER]http://www.setlist.fm/setlist/black-sabbath/2005/terra-vibe-athens-greece-4bd6c3fa.html[/SPOILER]
Σκατα,παλι διλημματα κ τριλημματα,κ απο Never Say Die θελω κ Megalomania κ δν ξερω κ εγω τι μ γινεται…8)
ποση ωρα ειχαν παιξει το 2005? γιατι το σετλιστι μου φαινεται μικρο, και στο ριπορτ του ροκινγκ δεν μιλαει για ωρα. οχι οτι εχει σημασια…αλλα εχει.
:-k
Από Sabotage μπορεί!