Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Με Yanni στα πληκτρα; :stuck_out_tongue:

το θεμα ειναι να εχει και φθηνο εισητηριο.π.χ 40-45 το πολυ.για να μπορει να παει και ο κοσμος.αμα βαλουν τιποτα 60αρια.καλα κρασια.

αναλογα τι θα υπαρχει και στα ορεκτικα.

Μου έφτιαξε όλο τον μήνα αυτή η ανακοίνωση :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Ροκγουέιβ με μεγάλο όνομα και κάτω από 60; Χλωμό…
Εκτός αν αρχίσουν πάλι τα ίδια καραγκιοζιλίκια (τι μου φταίει και ο Καραγκιόζης βέβαια…) με π.χ. τα πρώτα 1000 εισιτήρια πιο φτηνά κλπ.

χμ βασικα τα εισητηρια σε ολα την ευρωπη δεν κατεβαινουν τα 60 ευρω
ελλαδα προετοιμαστειτε για 80 στανταρ #-o

ε 80αρι το κοβω πολυ για τα ελληνικα δεδομενα. ειναι και δυσκολοι καιροι και πολυς κοσμος ΟΝΤΩΣ δεν τα εχει. ειδικα αν εκτιμησουμε και την επαρχια. ελπιζω να το σκεφτουνε και να βαλουν ενα 65αρι ξερωγω με αλλα 2 μετρια προς καλα ονοματα.

αλλα το πιο πιθανο για να αρπαξουν ειναι ο διαχωρισμος στην αρενα…

Εδώ πέρισυ στο Sonisphere με τόσα ονόματα και εισιτήριο 60 ευρώ ουσιαστικά δεν μάζεψε κόσμο.Φέτος αν είναι μόνο Sabbath και κανα support της πλάκας με 80 ευρώ (τόσα θα έχει πιστεύω) θα γίνουν γλέντια.
*Και πριν βιαστεί κάποιος να πει ‘‘ναι αλλά maiden έχουν έρθει τόσες φορές, ενώ Sabbath μόλις δεύτερη με την αρχική σύνθεση’’ να πω πως πέρισυ ήτανεπίσης οι αρκετά αγαπημένοι στο ελληνικό κοινό Slipknot (ειδικά σε μικρότερες ηλικίες) και γενικώς το line up ευνοούσε κοσμοσυρροή, αλλά δεν …
Το πρόβλημα απο δω και πέρα δεν θα είναι πόσοι ‘‘δε γουστάρουν να τα σκάσουν για σάμπαθ/μέηντεν/μετάλικα κλπ κλπ’’ αλλά ‘‘πόσοι δεν έχουν να τα σκάσουν’’.
Προσωπικά θα πάω όσο κι αν έχει,ας μην βγω 3 μήνες, και ό,τι σαπόρτ κι αν βάλουν αλλά εκτιμώ πως κόσμο πολύ δεν θα μαζέψει αν δεν το βάλουν κάτω απο 50 ευρώ.

Μας εφτιαξε ολη τν υπολοιπη ζωη αδερφε…Κ μαλιστα κ ολη τν προηγουμενη γτ ειναι αναδρομικα εμπειρια ζωης.Ξεπληρωθηκε ο 15χρονος εαυτος μ π τους εχασε τοτε…:smiley:

και για μένα ο 25χρονος κ βάλε… :slight_smile:

Αν και φοβάμαι ότι το 65αρι τουλάχιστον δεν το γλυτώνουμε στο εισητήριο. Μακάρι να είναι λιγότερο αλλά δεν το βλέπω. Συνήθως οι διοργανωτές σε κάτι τέτοια πιστεύουν ότι “λεφτά υπάρχουν”

Εγω για κανα 60αρι το κοβω να ειναι! Αν και θα εδινα μεχρι και 80, αν βάλουν και αλλα [B]ΚΑΛΑ[/B] ονόματα! Αντε να δουμε!

Κάτσε καλά μην είναι 80άρι.

Να κάνουμε πολ!

Να οργανωθούμε βρε παιδιά, να οργανωθούμε :!:

66.6 θα είναι \Μ/ \Μ/

Αυτοί οι Sabbath μέχρι και στο χωράφι θα μας πάνε
Καλά έχει κλείσει απο τώρα. Θα γίνει χαμός την ημέρα εκείνη

ΣΑΜΠΑΘ ΡΕ :!:

[SPOILER][/SPOILER]

Τι δηλαδή θα δούμε τώρα sabbath με ozzy να μας βαράνε στα αυτάκια κομμάταρους απο τους πρώτους δίσκαρους με τον τρελό;Θα ζήσουμε το παραλήρημα στα αλήθινα;

[SPOILER][/SPOILER]

Οι δάσκαλοι επέστρεψαν, τα έχουμε ξαναπεί 8)

Για τα εισιτηρια που λετε,εγω πηρα για Ροτερνταμ που παιζουν τον Ιουνιο μονοι τους με καποιο support act που δεν εχει ανακοινωθει ακομα,και εκαναν 67 ευρω.Θεωρω οτι θα το χτυπησουν καπου στα 55-60 επομενως.Και ελπιζω οχι περισσοτερο.

παντως το 2005 στη Μαλακασα εσπειραν, με τρομερο ήχο και feeling…

Εισητηρια ποτε περιμενουμε να βγουν;