…υπέροχα:yes:, φανταστικά:yahoo:,metalικά:metal:
:):!:
εντάξει δεν τους χάνω άλλη φορά! τέλος!
Ούτε εγώ τους είχα δει το 2005
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
μια μέρα Black Sabbath, μια Guns ‘n’ Roses, την άλλη τι θα έχει???
πλάκα κάνω!
φυσικα…αχ!
Ο λαός απαιτεί [B][SIZE=“3”]ΟΑΚΑ[/SIZE][/B].[SIZE=“5”][B][U] Ο Α Κ Α ! ! ![/U][/B][/SIZE]
Τυπώστε 60.000 χαρτάκια. 60 ευρώπουλα είσοδος και θα φύγουν σε μία ωρίτσα. Τόσο δύσκολο είναι.
Εγγυημένη απόλαυση αυτά τα θρεντς.
ναι αλλά το απόγευμα που προσπαθούσαμε να το σπρώξουμε το θέμα δεν ήρθες να βοηθήσεις…και περίμενα…
Έτρεχα ΕΙΜ Processes, sorry.
Εγώ θέλω να γίνει στο λυκαβηττό με 180 ευρώ εισιτήριο επειδή είναι δίπλα και θα μπω τσαμπατζής και θα κοροϊδεύω τους ηλίθιους που πλήρωσαν :!:
:-k:-k:-k Η ημερομηνία βγήκε από το σαιτ της μπάντας.
Όντως…
:-k :-k :-k
Συνομωσία μου μυρίζει…
Χμμμμμ…
χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα!!!
Αμα σκασει και κανα αλλο αξιολογο ονομα την ιδια μερα θα σπασω το εμπαργκο στο ροκγουεηβ, αν και χλωμο το βλεπω, παλι θα απλωσουν 2-3 σοβαρα ονοματα στο φεστιβαλ σαν τραχανα.
Δεν πιστεύω να γελάς με τα ΕΙΜ Processes :!:
χαχαχα γελαω με ΟΛΟ το σχολιο!!!
Tους τραμπουκισαν οι ντιντηδες…Θελουν αυτοι να μας κανουν την εκπληξη.Διαφορετικα απλα ακυρωθηκε.:roll:
ΔΕΝ βγήκε η ημερομηνία από το σάιτ!
Εδώ: http://blacksabbath.com/events.html (δεξιά στη μπάρα σκρολ προς τα κάτω για να φανεί και η τελευταία ημερομηνία :p)
[SPOILER]Θα γούσταρα σαπόρτ τους Metallica… 2 ώρες Metallica και μετά άλλο τόσο (ή όσο αντέξουν) οι Sabbath! :roll:[/SPOILER]
Ή απλά κάνετε scroll down #-o
Trolιασα, δεν μπηκα καν στο σαιτ8)
Πω πω… αν δεν μου το έλεγες δεν υπήρχε περίπτωση να το δω. Μαύρο φόντο με σκούρα μωβ μπάρα. Μέσα στο πένθος είναι. Ετσιιιιιι!!!
Για τους τολμηρούς-πορωμένους βορειο-Ελλαδίτες υπάρχει και το Βελιγράδι λίγες μέρες νωρίτερα.
Το feeling που θα έχει όμως στην Αθήνα, δεν θα το έχει το Βελιγράδι