ε αυτο δεν το περιμενα.λοστ νταξει φαν θανατακι ειμαι,αλλα νομιζω οτι δεν τους πανε οι ανοιχτοι χωροι.αλλα μασιν φακιν χεντ.και οι αλλοι δυο γαμω!μακαρι να μπορεσω ρε γμτ!
Μ’ αρέσουν όλες οι μπάντες γι’ αυτό θα πω ψύχραιμα ότι…[B][SIZE=“3”]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE][/B]
Όντως μέχρι στιγμής πολύ καλά ονόματα. Τουλάχιστον να έβαζαν και την ίδια μέρα Devildriver. Την επομένη παίζουν.
ξέρασε τα όλα.!
έχουν ανακοινωθεί lineup και για τις άλλες μέρες?
έχει θαφτεί. πήγε σε πιο πίσω σελίδες:p 9 ποστ έχει μόνο:P
Τα πάντα όλα, Sabbath και Machine Head, όνειρο! Αν και θα θελα μια headline από Machine Head για να κλαίμε ένα χρόνο μετά, αλλά κάθε προσφορά δεκτή. Άσε που τώρα το κλάμα θα πέσει λόγω Sabbath. Οι Lost θα κρεμάσουν κόσμο, στανταράκι, αλλά γω καραγουστάρω, οπότε δε με καιει και ιδιαίτερα. Planet of Zeus και Lucky Funeral μια χαρά κι εκεί, ήλιος, μπύρες και όλα τέλεια.
Στα εισιτήρια μεγάλο φεηλ, λογικά 58 θα σκάσω, γιατί πιστωτική δεν παίζει (επαρχία) και μέχρι τις γιορτές που θα κατεβω προς τα κάτω να μην έχουν φύγει τα 50αρια δεν παίζει… αλλά κομμάτια να γίνει.
Τσου, με το νέο χρόνο λέει.
αυριο πρωι-πρωι θα ειμαι εκει, μια χαρα τα 45…
εχω κ χρονο να ψαξω τους machine head… λενε τιποτα?
ακου το φετινο!κατι λενε:p
Τα 45-50 ειναι αρκετα καλη τιμη παντως.
Καλουτσικο το αρχικο λαηναπ,ελπιζω να μπουν και αλλοι.
Κριμα γμτ…και περιμενα και wasp η’ anathema εστω…δε πειραζει,paradise lost μας κανουν
Για τις αλλες μερες ποτε θα ξερουμε για να δω αν πρεπει να παρω τωρα εισητηριο;;;
Στο fb ο αντμινιστράτορας είπε από του χρόνου.
αυριο πρωι πρωι για εισητηρια!!!
Θεσσαλονικη προπώληση???
Γαμώ!!! θα είμαι εκεί όπως και να έχει!
Αύριο 2 το μεσημέρι για εισητήριο στο τικετόσπιτο!!
Όλο μαλακίες[-X
Παίρνεις τώρα τα 45αρια που το έχεις σίγουρα ότι θα πας?
Ή περιμένεις να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα και αν σου αρέσουν χτυπάς εισιτήριο 2ημέρου/3ημέρου που συμφέρει πιο πολύ, με κίνδυνο να πας μετά σε 50αρι ή 58αρι?
Κανονικά δεν έπρεπε να βγάλουν από τώρα εισιτήρια, μόνο για τη μια μέρα
^^^
Ε που να τα σκεφτεί αυτά η Ντίντι, είναι δύσκολα πράγματα.