Βουρ στα $$$ ειναι το θεμα,τι να περιμενει…
οκ, θα είμαι εκεί για Sabbath. Machine head δεν ειναι του γούστου μου, Paradise Lost σταθερή αξία.
για 45 ευρω ικανοποιητικά…
MACHINE FCKING HEAD ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
\m/ \m/ \m/
\m/ \m/ \m/
\m/ \m/ \m/
\m/ \m/ \m/
αυτά θέλω. μόνο.
I Am Hell (Sonata in C#)
Be Still and Know
Imperium
Beautiful Mourning
The Blood, the Sweat, the Tears
Locust
This Is the End
Aesthetics of Hate
Old
Darkness Within
Bulldozer
Ten Ton Hammer
Who We Are
Encore:
Halo
Davidian
Αυτο, ακριβως.
Ειδικα αν το πρωτο ονομα της αλλης μερας ειναι οι Cure, στην ουσια πρεπει να ριξουμε κερμα για το τι μας συμφερει. :?
Ξερουμε αν θα υπάρχουν αυριο εισητηρια στο Tickethouse στην Σαλονικα ή θα πρεπει να περιμενουμε καμια βδομαδα ακομα;
αυτο http://www.youtube.com/watch?v=zPo1UMJ56mc&list=UUZvbgH7nkfpVXaB6k0HUTTQ&feature=plcp αυτό http://www.youtube.com/watch?v=9QQ0hH4MYsk και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=fW0P41jIQco. μόνο.
ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑΑΑΑΑΑ!!!
Και εγω αν μπορεσω θα παω αυριο να παρω εισητηριακι.45 ευρα ειναι μια χαρα τιμουλα.το περιμενα αρκετα ακριβοτερο γι αυτο θα τρεξω να προλαβω
ποιος θα κανει την παλικαρια για μενα??
γιατι ουτε πιστωτικη εχω και ειμαι και Γιαννενα…
σοβαρα ομως, θα παιξει και συνεννοηση για λεφτα κλπ
Προσφερομαι! Ειμαι απο Θεσσαλονικη, αν σε βολευει, το αγοραζω και οποτε 'ρθεις…
εχεις πμ
Ωραια ονοματα, καλες τιμες, θα το τιμησουμε 8)
Αλλα ονοματα/μερες ποτε θα ανακοινωθουν? Επισης θα ειναι 3ημερο?
Είναι πολύ καλή τιμή τα 45 ευρώ (και μάλλον θα εξαφανιστούν αμέσως) αλλά δε θα έπρεπε να ανακοινωθούν όλες οι μέρες πριν τα κυκλοφορήσουν;
Αν δηλαδή π.χ. σε κάποιον αρέσει κ η δεύτερη μέρα όταν ανοκοινωθεί πρέπει να πληρώσει 45 + όσο θα έχει η δεύτερη μέρα;
Μακάρι τουλάχιστον μέχρι τις 5 - 6 ώρα να έχουν μείνει
HELL YEAH !
Θα δω/ακούσω/αισθανθώ/απολαύσω από κοντά τα ιερά τέρατα… \m/
Συγνώμη, ανακοινώθηκε σήμερα ότι η προπώληση ξεκινάει ΑΥΡΙΟ;;;; Καλά μαλάκες είναι;;;; inb4 ναι.
Τελικα μας επεισαν να παμε και φετος στο χωραφι, εκει που ελεγα οτι ωραια τα γλυτωσαμε τα εξοδα για φεστιβαλ με black sabbath, ερχονται οι MACHINE HEAD :lol:
Α ρε θεέ Λώρη. Τελικά σ’ αυτή τη χώρα αν υπάρχει ένας που μπορεί να τ’ αρπάζει απ’ τον κόσμο και στο τέλος ο άλλος να νομίζει κιόλας ότι το deal ήταν μια χαρά, αυτός είσαι συ.
Hail!
Paradise Lost γουστα τρελα αλλα δεν ξερω αν θα τους ταιριαζει ο ανοιχτος χωρος και Machine Head απο τα λιγα που εχω ακουσει δεν σκιζω και καλσον οπως πολλοι, αλλα δεν με χαλανε. Αυριο για τικετ δηλαδη.
ψιλο ασχετο εγκυκλοπεδικο, αλλα νομιζω οι λοστ ειναι ανετα το συγροτημα με τις περισσοτερες εμφανισεις στην ελλαδα (12-13 σιγουρα). ξερει κανεις τον ακριβη αριθμο;
μετα πρεπει να ναι kreator και μετα anathema.
…όλα καλά μέχρι τώρα, και μάλλον θα ανακοινωθούν κιάλλα συγκροτήματα, και θά’ναι ακόμα καλύτερα…ψιλοκάλά και με τα εισιτήρια…αν προλάβουμε και τα φθηνότερα , ακόμα καλύτερα:):!:
Μια χαρά μπάντες ανακοινώθηκαν! Ότι πρέπει για να τα σπάσουμε