Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

παντως οσοι λετε για εισιτηριο να ξερετε οτι γενικα στην ευρωπη δεν θα βρεις λαιβ κατω απ τα 65 ευρω και μαλιστα στα πιο πολλα εχει και πιτ
και καλο λαιν απ παντως μεχρυ τωρα και με μασιν χεντ και πλανετ οφ ζους :wink:

Περιμενουμε το φουλ λαιν-απ απο ολες τι μερες για να δουμε μηπως κατσει 2μερο/3μερο σε λογικες τιμες!

Τα πρωτα ονοματα ειναι μια χαρα.Εδω θα δουμε σαμπαθ μωρε!Στην προκειμενη περιπτωση για μενα μικρη σημασια εχουν τα σαπορτ.Βεβαια γουσταρω πολυ να δω Λοστ γιατι ημουν εξωτερικο τον Μαρτιο!Απο μασιν-χεντ δεν εχω γνωμη.Θα τους ψαξω παντως!

Καλά και το πιο αστείο στην υπόθεση με τα εισιτήρια είναι ότι απο αύριο θα αρχίσουν ανακοινώσεις τύπου εξαντλούνται τα tickets μπλα μπλα μπλα για να δημιουργηθεί ο κλασσικός χαμός, παρόλο που τα πρώτα και φτηνά εισιτήρια είναι 3.000

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ΜΑCHINE HEAD ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ειναι δυνατον???
ΕΧΩ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΛΕΜΕΕ!!!

αυτο ειναι rockwave!!!kαυλα!!!

Όμορφα πράγματα… Θα περιμένω όμως και τα υπόλοιπα ονόματα/μέρες για τικετ 2 ή 3 ημερών…

Ελπίζω μόνο να μην κάνουν την περσινή μαλακία με τα εισιτήρια όπου κάθε μέρα είχαμε και άλλες τιμές λες και ήμασταν καμιά πληθωριστική χώρα της πρώην USSR…

Και εγω σκεφτομουν να περιμενω και τις αλλες μερες, αλλα δεν θελω να ρισκαρω. Δηλαδη, μπορει τελικα οντως να με ενδιαφερει μονο η Σαμπαθ μερα και να σκασω 60 ευρω ενω εχω την δυνατοτητα πολυ φθηνοτερα.

Ρε σεις δεν τελειώνουν 3000 εισιτήρια σε μία μέρα…χαλαρώστε λίγο

και επισης, αμα παρεις 45ρι, νομιζεις δε θα βρεις να το πουλησεις μετα face value αμα θες διημερου/τριημερου/ετησιο πασσο;

καποια κοπελα ρωτησε στη σελιδα τυο Rockwave στο fb και της ειπε ο αντμιν οτι μπορεις να το αλλαξεις μετα, πληρωνοντας προφανως τη διαφορα. αρα παμε για τικετο!!!

εγω παντος μεσα στη βδομαδα παω να παρω.για τι μπορει να τελειωσουν γρηγορα.

[SPOILER][SIZE=“5”][B]ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ SABBATH!!![/B][/SIZE] :drunk::drunk:[/SPOILER]

για να τελειωσουν γενικα τα εισιτηρια πρεπει να κατεβει και να τραγουδησει και ο Ντιο μαζι.Εκτος αν λες τα πρωτα 3000.

τι ωρα ανοιγει το τικετ χαους? στο σαιτ λεει θερινο ωραριο λειτουργιας 10.30-18.30…ισχυει ακομα το θερινο?

[B][SIZE=“5”]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΙΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!! ΕΧΩ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ…[/SIZE][/B] :metal: :metal:

Και μια ερωτηση για τους πιο εμπειρους σ’ αυτα…παιζει τα πρωτα 3000 που ειναι με 45 ? να εχουν εξαντληθει μεχρι την Παρασκευη η θα προλαβω?

Oh god…
Όχι δεν παίζει :stuck_out_tongue:
Άσχετα με το τι θα αρχίσουν να ανακοινώνουν απο αύριο

μεχρι να παρω χαμπαρι τι γινεται
ερχονται οι Machine Head ? #-o
τρεχω αυριο
και ειναι και στα γενεθλια μου
:yahoo:

θα εχουν εξαντληθει αυριο το μεσημερι.

Μην τα λές αυτά γιατί κάποιοι θα το πιστέψουν και θα γίνει ουρά που θα φτάνει μέχρι την Ομόνοια :stuck_out_tongue:

εγω θαχω σχολασει πριν ανοιξει καν