επειδη το φοβαμαι κ δεν θελω να πληρωσω παραπανω απο τη στιγμη που εχει με 45, 9.30 το πολυ θα ειμαι εκει… μπορει κ νωριτερα…
Εγώ το δικό μου θα το τσιμπήσω το Σάββατο
ναι για τα 45αρια λεμε.ε αυτη τη βδομαδα δε νομιζω να εξαντληθουν.
Τα 45αρια ευκολα μπορουν να εξαντληθουν ε!
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση αύριο να έχει ουρές όπως έγινε στο Roger Waters;;;
Sabbath ειναι αυτοι!Επανενωση!Τα 45 ειναι πολυ καλη τιμη οποτε θαρρω πως θα υπαρχει εντονη προσελευση.
Καλησπέρα! Πραγματικά υπέροχο νέο κι από ότι φαίνεται το rockwave επιστρέφει δυναμικά! Υπέροχο να δούμε Sabbath με αρχικό σχήμα!
Δε χαίρομαι τόσο για τους Sabbath όσο για τους Machine Head, που είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες.
Όντας support, πόσο περίπου θα παίξουνε; Στα live τους τώρα παίζουνε αρκετά ως headliners (15 κομμάτια, σχεδόν όλο το unto the locust) και θα με απογοήτευε ένα μικρό setlist με 6-7 κομμάτια, ακόμη και μεγάλα σε διάρκεια. Τι πιστεύετε;
Όχι ότι δε θα πάω, αλλά…8)
Επίσης για το rockwave παίζει να ανακοινωθούν κι άλλες μέρες; Γιατί αν είναι 2ήμερο ή 3ήμερο με ονόματα σαν κι αυτά τότε στάνταρ θα άξιζε εισιτήριο για όλο το rockwave κι όχι μόνο για τη Κυριακή 1/7:-k
Αφου ειναι 2ο ονομα μαλλον γυρω στη μια ωρα θα παιξουν
κι εγω ετσι πιστευω,καμμια 10αρια κομματια περιπου
Νταξ καλα ειναι…αλλο τοσο οι Lost και γυρω στο μισαωρο-45λεπτο οι Lucky Funeral-Planet Of Zeus αντιστοιχα…για Sabbath το κοβω σε διαρκεια και σετ παρομοιο με αυτο του 2005…αντε και λιιιιιιιιιιιιιγο παραπανω…(τις μανικες με το νερο ο τρελογερος τις κουβαλαει και στα λαϊβς των Σαμπαθ η μονο στα σολο λαϊβς του?)
Αρκετά καλά, και αν είναι 1,5 που παίζουν και τώρα ακόμη καλύτερα! Θενξ!
Μιαμιση ωρα δεν παιζει με τιποτα…δεν μπορει το σαπορτ να κρατησει οσο ο χεντλαϊνερ!!!
Να παίξουν οι headliners 2ωρο τότε!
Εγώ πάντως την Πέμπτη που θα κατέβω Θεσ/νίκη για την ΠΑΟΚΑΡΑ θα πάω να το πάρω
Η τιμή πάντως και για τα επόμενα 3000(50?) και για όλα τα υπόλοιπα(58?) είναι πολύ καλή
Πάμπολλα σημεία στο Δελτίο Τύπου είναι τόσο γραφικά που αγαπάμε …
… αν και χέστηκα για το Rockwave.
τσιμπισαμε τικετ
ειχε κοσμο;;
θέλουμε φωτό τώρα!
Όσοι σχεδιάζετε να κατεβείτε αύριο Πέμπτη, έχετε υπόψη ότι το μετρό έχει 24ωρη απεργία.
οσοι πηγατε σημερα για εισιτηριο, δωστε μια εικονα και απο Αθηνα και απο Θεσσ/νικη για τον κοσμο στο τικετ χαους
NAIIIIII!!!αν ησουν το 2005, ειχε κατι κουβαδες που εγραφαν ΟΖΖΥ’s HOLLY WATER και μας εριχνε!!!
ο χρονος θα εξαρτηθει απο τους μουστακαληδες πιστευω γιατι ο μαντμαν μας εδιξε πως αντεχει δυο ωρες και παραπανω στη σκηνη.
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ!!!