Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

1 παρά 20 δεν υπήρχε ψυχή πάντως, αμέσως το πήρα.

κι εγώ που πήγα πολύ πρωί είχε κόσμο αλλά όχι αυτό που είχα ζήσει άλλες φορές (πχ με Waters την πρώτη μέρα κυκλοφορίας)
χαλαρά…κανα τέταρτο περίμενα…
πάντως αν και νωρίς έχω το νούμερο 186…

ωραια τα σαππορτ (αυτα που εχουν ανακοινωθει) αλλα τι σχεση εχουν οι Machine Head ?

Για τους sabbath δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω, προσωπικα παω για το 4/4.

αποι τους πρωτους 20 που πηρα εισητηριο
10 και 30 ανοιξαν ενω ηταν μεσα και περιμενα 1 και μιση ωρα
τσιμπησα και αφισουλα

Παιζει να εξαντηληθηκαν τα 3000 πρωτα εισητηρια των 45ευρω; :-k
Εγω αυριο παω να πάρω!

δεν νομιζω
δεν ειχε πολυ κοσμο σημερα

???

αφισα της συναυλιας με Black Sabbath φωτο

I Hate You…εμένα δε μου έδωσαν…ειναι άδικο…

τις ειχαν εξω μαζι με κατι αλλες αφισες και διαφημιστικα
οσες θες επαιρνες.
ειχες παει το πρωι?

το πηρα κ εγω το 45αρι + αφισουλα…:smiley:
δεν τις εδιναν, ειχαν αφησει απ’εξω στην αρχη καποιες… οχι πολλες…
στις 10 παρα που εφτασα δεν ειχε κοσμο, καμια 30ρια ατομα περιπου ηταν μπροστα μου… ανοιξε στις 10.30 κ σε ενα τεταρτο το ειχα… λογικα θα εχει για κανα δυο μερες ακομα των 45, δεν ειδα κινηση παντως…

ποιος απο ολους ησουν?
εγω εκανα μπαμ,καθε λιγο και λιγακι εβγαινα στο δρομο
για να τσεκαρω το αμαξι μηπως με γραψουν

μια μπλουζα kiss κ ενα σκισμενο τζιν φορουσα, πρεπει να ησουν πιο μπροστα απο μενα…

δεν θυμαμαι τωρα κατι τετοιο
οταν εφυγα ολους τους ειδα,
εναν με γενια θυμαμαι τωρα

τσου κατα τις 1 παρα πηγε ο αδερφος μου…θα του τα ψαλλω αν τις ειδε κ πηρε…40ημερο ψαλτηρι θα φαει…

Athens Transport
Κανονικά θα κινείται αύριο το Μετρό της Αθήνας.
Η απεργία αφορά την Αττικό Μετρό Α.Ε. (κατασκευή Μετρό Αθήνας & Θεσσαλονίκης).

Δεν ξερω τι ισχυει, ειπα να το ποσταρω για τα παιδια που θελουν να κατεβουν κεντρο για τικετς.
Αλλα γενικα τι βιασυνη ειναι αυτη :-s

Ναι τελικά έχει μετρό αύριο.
Ε έχουμε πορωθεί τι να κάνουμε…:roll:

Και μας βγαινει και πιο φθηνα! Ειναι πιο “γαματο” να δινεις 45 ευρω για Sabbath, Paradise Lost, Machine head και αλλους πόσους απο το να δωσεις 60 ευρω στο τέλος! :stuck_out_tongue:

ειναι πολυ καλο για οσους προλαβουμε κ παρουμε τα φθηνοτερα εισητηρια γιατι μενουν χρηματα στη τσεπη παραπανω αφου ετσι κ αλλιως θα τα διναμε…απο την αλλη ειναι πολυ αδικο για καποιους που δεν μπορουν για τον α ή β λογο να πανε εγκαιρα ωστε να τυχουν καλυτερης τιμης…κ γινεται μια φαση οποιος προλαβει προλαβε…τουλαχιστον δεν εχει φετος αυτες τις αμερικανιστικες παπαριες Pl1,pl2,pl3 λες και ειμαστε προβατα για σφαξιμο και ξεχωριζουν τις ταξεις με κοινωνικα και οικονομικα κριτηρια…ασε που σε αυτη τη περιπτωση βλεπεις κυριως πιτσιρικαρια και λες κανει το κομματι του με το χαρτζιλικι του και εσυ που γαμιεσαι στη δουλεια δεν σου περισσεουν για παραπανω…