Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

2 το μεσημέρι ήμουν εκεί, δεν υπήρχε ψυχή το πήρα (νουμερο 469 8O) πήρα 2 αφίσες και ενημερώθηκα ότι μόλις ανακοινωθούν οι άλλες μέρες μπορούμε να επιστρέψουμε το εισητήριο και να πάρουμε διήμερο απλά πληρώνοντας τη διαφορά!!

Όμορφα, ελπίζω τότε αύριο να κατέβω για τίκετ.

Χαλαρά τα πράγματα το πρωί όταν πήγα (10 παρά) δεν ήταν ούτε 20 άτομα, ενώ όταν άνοιξε ζήτημα να είχε πάνω από 50 άτομα …
4 τικέτια (#71-74) μερικές αφισούλες και 180? ελαφρύτερος ο απολογισμός … 8)8)8)

και τώρα μετράμε αντίστροφα …

Θεσσαλονίκη ήρθανε;

Τσουκου! Πηρα τηλ σημερα κατα τις 11:45 και με ειπε οτι μαλλον θα τα φερει αυριο!

Ας ελπίσουμε να γίνει όπως σε είπε:lol:

ο Τζο?σωθηκες.καλη τυχη.

Πάντως για Sonisphere πέρσι όταν ειπε οτι θα κανουν 3 μερες να ερθουν τα εισητηρια, 3 μερες έκαναν! Αλλα ολο και κατι παραπανω θα ξερετε :smiley:

Ελπιζω να μην χρειαστει η τυχη και να ερθουν αυριο!

Εμένα Παρασκευή με είπε :lol:

Εγώ κατέβηκα το απόγευμα κατά τις 6 και πήρα από Ν. 604 και πάνω, 5 εισητηριάκια για μένα και παρέα. Καμία ανησυχία, προλαβαίνετε άνετα τα 45άρια αν πάτε τις επόμενες 2-3 μέρες. Πάντως μια χαρά πάει η προπώληση.

Δεν μπορεσα να κατεβω σημερα ρε γαμωτο.Θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω να παω αυριο για να προλαβω τα 45αρια :slight_smile:

Για Θεσσαλονίκη από όσο βλέπω αύριο με μεθαύριο! Σίγα σιγά πρέπει να πάω κι εγώ!

Άλλες μέρες για το rockwave ξέρετε πότε κι αν θα ανακοινωθούν;

…δηλαδή εγώ που θα τα πάρω σε καμιά εβδομάδα, να ετοιμάζομαι για 50άρι…τι να κάνουμε, δεν είναι και τόσο τραγικό:):!:

Για 5 ευρώ…για παραπάνω όμως; :p8)

Λογικά τα 45αρια θα υπάρχουν μέχρι τέλος της βδομάδας! Εγώ πήγα κατά τις 5 κ το εισητήριο είχε αριθμό 531. Άρα απ’ ότι φαίνεται δε θα φύγουν αμέσως

Δηλαδή σε 2μιση μέρες θα φύγουν 2μιση χιλιάδες εισιτήρια??

Δύσσσκολο

Θα πάρει άλλες 1-2 βδομάδες μέχρι να φύγουν όλα πιστεύω :slight_smile:

πιστευω μεχρι σαββατο θα εχουν τελειωσει τα 45αρια και θα εχουν ξεκινησει τα 50αρια

Παιδια, το οτι αν θες στη συνεχεια να παρεις διημερο σημαινει οτι απλα θα συμπληρωσεις λεφτα ειναι σιγουρο;;;

Ναι 100% μας το ειπαν οι πωλήτριες στο εισητηριόσπιτο :stuck_out_tongue: !!

Εντάξει για 5 ευρω δεν θα πεθάνω κιόλας, να πάρουμε το δωράκι μας και πάμε να το πάρουμε. Ο Δεκέμβρης είναι γαμωμήνας!!