Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Μολις μιλησα με τον Τζο! Ηρθαν τα εισητηρια στην Θεσσαλονικη!

μπα άνοιξε νωρίς σήμερα αυτός!!!

Πήρε κανείς από Θεσσαλονίκη;Έχει και των 45;

Εγω! Πηγα χαλαρα κατα τις 12:30 και πηρα! Νο.664! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ ΠΑΝΤΩΣ, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ!

Μια από τα ίδια σήμερα το απόγευμα Θεσ/νίκη

πηγα κ γω στο τικετ σημερα,χαλαρα τα πραγματα

Παιδια σημερα κατα τις 18:30 θα παω να παρω το τικετο μου…ξερουμε αν υπαρχουν ακομα 45αρια?

εγω απο Δευτερα ελπιζω να το παρω…πηγα σημερα στην τραπεζα για να εφοδιασω τον φιλο μου που θα μου το παρει απο Θεσσ/νικη αλλα ηταν μια τεραστια ουρα απο ατιθασια νιατα που περιμεναν για τη συνταξη…

λογικα θα προλαβω 45αρι ε?? γιατι το εχω ενα αγχος…

Τσίμπησα κι εγώ, θα τα πούμε στο χωράφι! Πάνο μη φοβού, έχει ακόμα άνετα. (εγώ No1324)

Ευχαριστω Τσαϊλντ!!! Αφισες ειχε απ’ εξω?

αύριο θα κατέβω κέντρο να τσιμπήσω και εγώ το εισητηριάκι.

Ναι, ανεβάσανε. Ενδιαφέρεσαι να τσιμπήσεις; :stuck_out_tongue:

Εννοειται!!! Κανα τριαρι μια για το δωματιο μου και κανα δυο για το σχολειο!!! Θελω να δω τη μουρη της λυκαινας οταν θα τις κολλαω στον πινακα εξω απο το γραφειο!!! θα ερθει στο διαλλειμμα στην “τζουρα” με καμια καραμπινα να με πυροβολησει!!!

Δεν ξέρω πόσοι το πρόσεξαν, αλλά φέτος τα εισητήρια έχουν και barcode, οπότε πιθανόν φωτοτυπίες κλπ μάλλον δεν θα παίξουν :lol::lol::lol:

Με λιγο καλο photoshop ολα γινονται! :D:D
Αν και πιστευω πως μπορω να το κανω, δεν το εχω επιχειρησει ποτε μου!

Βασικά και με photoshop αν το κάνεις αν μπει πρώτος αυτός που του κόπιαρες το barcode δεν θα μπορέσεις να μπεις. Από την στιγμή που έχουν barcode θα το ελέγχουν με μηχάνημα όταν περάσει το barcode μία φορά μετά δεν μπορεί να ξαναπεράσει. Οπότε δε παίζει να γίνεται πουστιά με τα εισιτήρια.

Ωραία η αφισούλα

Τσιμπησα κι εγω το εισητηριακι μου #1599 και βουτηξα και μια αφισουλα!!!

Πήρα κι εγώ σήμερα εισιτήριο:yahoo::bounce:

Υ.Γ Πού ακριβώς ήταν οι αφισούλες στο τικετχαουζ? Δεν πρόσεξα τίποτα:-s

Μαλλον θα τις ειχανε βουτηξει ολες :stuck_out_tongue: