Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

το πήρα και εγώ το εισητήριο με αφισούλα.

στο tickethouse το πρωί δεν είχε καθόλου κίνηση.

Δηλαδή τα πρωινα αφηνουν τις αφισες έξω κ μπορείς να πάρεις αν θες;

Εγω οταν πηγα ξεκολλησα μια απ αυτες που ειχαν κολλησει στον τοιχο του ticket house!!!

Αυτό δεν το’ χα σκεφτεί!!! :smiley:

Ω ναι.

οταν πηγα εγω πηρα 4
αλλοι επαιρναν καμμια δεκαρια

:lol::lol::lol: Εισαι ωραιος ρε πανο!!!

Χαχα και το αστειο ειναι οτι διπλα μας ηταν ενας γερακος που μαλλον κατι περιμενε, με το κλασικο στιλ των γερων δηλ σακακι μακρυ, καφε παπουτσι, παντελονακι υφασματινο, χωριστρουλα, μεγαλα γυαλια μυωπιας και οταν τον ειδα λεω “τωρα θα βγαλει καμια ζωνη και θα αρχισιε να με κυνηγαει και να με λεει αλητη και χουλιγκανο” :stuck_out_tongue: :lol:

Μπα εγω λεω οτι οταν σε ειδε να βουτας την αφισα πιο πολυ θα χεστηκε μην του την πεσεις και του παρεις κανα πορτοφολι :stuck_out_tongue:

Ισχυει…ειμαι και μαλλιας, αυτον τον καιρο ειμαι και αξυριστος, φοραγα και μαυρα και στο δρομο οι γριες και τα παιδακια με κοιτανε περιεργα!!! :stuck_out_tongue:

τα παιδάκια τι ηλικία και φύλο έχουν?
μην τα βλέπεις όλα αρνητικά! :lol:

Συνηθως κοριτσακια μεχρι τεταρτη δημοτικου…και παω δευτερα λυκειου…ΝΟΤ!!!

ε ναι…εισαι μικρος για αυτες! :stuck_out_tongue:

[SPOILER]ξεφυεγουμε με το οφφ τοπικ παιδες! :)[/SPOILER]

To off topic ειναι ο μονος τροπος σωτηριας αυτου του θρεντ μεχρι τις τελευταιες 15 μερες πριν το λαηβ…εκτος και αν καθομαστε ο καθενας που αγοραζει εισητηριο να ποσταρουμε αριθμο και 357 διφορετικες φωτο του εισητηριου…οποτε καλυτερα να καουμε ελευθερα να ‘ουμ’!!!

ΥΓ Μπορει αυτες να γουσταρουν τα τεκνα!!!

Υπαρχουν πολλα ατομα που αυτο που θελουν ειναι απλα να ενημερωθουν για την συναυλια και οχι για ασχετα θεματα!

όχι,πιστεύω ότι όλοι ενδιαφέροντε για το αν τον πάνο τον κοιτάζουν 10χρονα.

ξερετα αν ειναι ανοιχτο σημερα το απογευμα το τικετ χαους στη Θεσσ/νικη?

Μόλις γύρισα από τίκετ χάους Θεσσαλονίκης, πήρα δύο 45ρια οπότε υπάρχουν ακόμη. Λογικά πρέπει να είναι ανοιχτό (είναι και το εορταστικό ωράριο) αλλά με αυτόν που το χει ποτέ δεν μπορείς να 'σαι σίγουρος…:stuck_out_tongue:

το πηραμε σημερα.No 1860

πηρα και εγω το δικό μου μπιλιετακι!