Εχει ακομα 45αρια ετσι;
Ναι σήμερα πήρα και γω το δικό μου:wink:
υπαρχουν…
Εγω μαλλον για 50αρι με κοβω.Ειχα σκοπο να παω σημερα αλλα για να κατεβω απο Ελευσινα στο ticket house χρειαζομαι βαρκα η κανο :?
Ξέρετε αν θα βγει ενιαίο εισητήριο και για τις υπόλοιπες rockwave μέρες; Αν ναι τότε ποιος ο λόγος να πάρει από τώρα για τους Sabbath (εννοείται σε περίπτωση που σε ενδιαφέρουν και εκείνες)
για να προλαβει τα 45αια σε περιπτωση που δεν τον εδιαφερουν οι αλλες μερες που θα ανακοινωθουν.
συμφωνα παντως με απαντηση του admin στη σελιδα του Rockwave στο fb, θα μπορεις να αλλαξεις το εισιτηριο σε 3μερο ξερωγω αν θελεις. και νομιζω καποιος απο εδω το ρωτησε και στο Ticket House και του απαντησαν το ιδιο.
ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ ΤΙΚΕΤΟΟΟΟ!!! :D:D
και αφισακι!
[SPOILER][B][SIZE=“7”]SOME PEOPLE SAY MY LOVE CANNOT BE TRUE…[/SIZE][/B][/SPOILER]
το πηραααααααα!
Καλως ηρθες φιλε μου!
[SPOILER][B][SIZE=“5”]“MY NAME IS LUCIFER PLEASE TAKE MY HAND YEAH!!!”[/SIZE][/B][/SPOILER]
με τη προσθήκη των δύο αυτών συγκροτημάτων το λάιβ γίνεται απλά ονειρικό.
Εννοείται!
Και οι 2 ελληνικές μπάντες μετράνε αρκετά!
Παιδιά έχω ανεβάσει σε megaupload όλη τη συναυλία του '05 σε βίντεο που τράβηξε κάποιος από το κοινό.
Δεν έχει την ποιότητα εικόνας των βίντεο που κυκλοφορούν χωρίς τον ήχο του κοινού, αλλά έχει όλο το feeling της βραδιάς εκείνης.
Δεν ξέρω άν επιτρέπεται να ποστάρω τα link, αν ναι ενημερώστε να τα ανεβάσω εδώ αλλιώς όσοι ενδιαφερόμενοι ΠΜ να σας τα στείλω.
Για να θυμούνται οι έχοντες προσκυνήσει το 2005 και να μαθαίνουν όσοι θα πάνε για πρώτη φορά φέτος.
Παιδια πηρα και για εναν φιλο εισητηριακι εχει το #2530 (εγω το #1599)…αρα με λιγη τυχη παιζιε να προλαβετε τα 45αρια
…τέλος Γενάρη που θα πάω, μάλλον για 50άρια με βλέπω…καλά είναι κιέτσι:):!:
Ενταξει δεν χρειαζεται να πω πολλα. [B]Η συναυλια της χρονιας εως τωρα.[/B] Το ειχα σιγουρο και το ειχα γραψει εδω και καιρο, φετος θα βλεπαμε Sabbath. Και δεν εφτανε μονο αυτο, αλλα και Machine Head στα καλυτερα τους, μετα απο 2 σερι δισκαρες. Ηθελα πολυ να τους δω. Και Paradise Lost, που ομως επειδη μας ερχονται συχνα θα τους αλλαζα ανετα με Motorhead ή καμμια μπαντα που εχουμε να δουμε χρονια… Ποσο θα κολλαγε ομως να ηταν οι Motorhead μαζι με τους Sabbath? Και ετσι μια χαρα ομως και καλες τιμες στα εισιτηρια.
Πηρα ηδη εισιτηριο απο την 3η μερα και απλα εχω σημειωμενη την 1η Ιουλιου και μετραω αντιστροφα…
[B][I]Revolution in their minds, the children start to march…[/I][/B]
…που ξέρεις…μπορεί να γίνει και κανά θαύμα, και να δούμε και Motorhead:):!:
Πολύ νωρίς έγινε γενικά η ανακοίνωση για Ιούλη…Τι να πω…
Ας βάλουνε και καμιά άλλη μέρα με κανα σοβαρό όνομα να λιώσουμε!
Μακαρι την αλλη μερα να φερει ο Λωρης καναν Alice Cooper να γινει της καραπουταναρας!!! Και να βαλει μαζι του και Μotorhead και 2-3 αλλα καλα hard rock-heavy metal γκρουπς ακομη και ελληνικα και θα βγει το πιο γαματο line-up των τελευταιων χρονων…!!!
Πραγματικά δε ξέρω τι όνομα θέλω να ανακοινώσουν!
Από τη στιγμή που θα δούμε Sabbath και Machine Head δε σκέφτομαι τίποτα άλλο.
[SPOILER]Δε κρύβω πως θα 'θελα να δω κανένα power όνομα, πχ edguy ή hammerfall (οι τελευταίοι δε νομίζω να ήρθανε και ποτέ)[/SPOILER]
Με Gamma Ray το 1997