Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Ναι ε; Πέρα από αυτήν άλλη φορά όμως;

Εξαιρετική συναυλία. Αυτή δεν ήταν που είχε σκαρφαλώσει ο Kai στο μπαλκόνι του Ρόδου? Τύφλα ήτανε μιλάμε. Κατάφερε και πέρασε από τη σκηνή στο μπαλκόνι από τα πλαινά…!!!

Χαιρετώ Metalheads,

θέλω την βοήθεια σας αν γίνετε. Μαζί με 2 φιλαράκια μου αρχίσαμε να οργανώνουμε ταξιδάκι (είμαστε από Κύπρο) για να δούμε τους Black Sabbath ζωντανά. Θέλω να κάνω της εξής ερώτησεις:

1.Πως μπορούμε να πάμε από Ελευθέριος Βενιζέλος στο terra vibe.
2.Τι ώρα ξεκινά το festival;
3. Είναι σίγουρο πως θα είναι μόνο μια μέρα το φεστιβάλ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων Metalheads.

η ωρα εναρξης θα γινει γνωστη λιγο καιρο πριν το φεστιβαλ. αλλα συνηθως ξεκιναει απο το πρωι με διαφορες πιο μικρες μπαντες.

λογικα το φεστιβαλ θα εινια 3μερο και οι υπολοιπες μερες θα ανακοινωθουν καπου Γεναρη-Φλεβαρη. παντως και να παρεις εισιτηριο τωρα μονο για Σαμπαθ μπορεις μετα νομιζω να το αλλαξεις για 3μερο.

οσο για τη μεταφορα απο αερδρομιο-τερρα βαιμπ ας πει κανας αθηναιος…

1. εαν ησαστε 3 ατομα , ισως ειναι καλυτερα να νοικιασετε αμαξι …αλλιως θα πρεπει να πατε με μετρο/bus κεντρο και θα υπαρχουν πουλμαν που με 6-8 E σας πηγαινοφερνουν στο terra vibe
  2. Εχει βγει group στις 11 το πρωι και απο κατω ηταν δεν ηταν 10 ατομα!!! Κατα τις 3-4 αρχιζει το festival
  3. Κατα 99,9% [B]Δεν[/B] θα ειναι 1 μερα…Εχει ακουστει σαν φημη και το ονομα του 2ου headliner και λογικα συντομα θα εχουμε ανακοινωσεις

;;;;;

Από το αεροδρόμιο στο κέντρο μπορείτε να πάτε με λεωφορείο ή τρένο…Από το κέντρο στη Μαλακάσα συνηθως υπάρχουν ναυλωμένα πούλμαν τις μέρες του Rockwave που φεύγουν από κεντρικά σημεία της Αθήνας (νομίζω παλιά έφευγαν από το σταθμό Λαρίσης όπου υπάρχει στάση μετρό).
Υπάρχει και το τρένο βέβαια από το σταθμό Λαρίσης για τη Μαλακάσα αλλά έχει αρκετό περπάτημα από τη στάση Σφενδάλη μεχρι το terra vibe και δεν ξερω αν προλαβαίνετε το τελευταίο τρένο μετά τη συναυλία.
Για κοιτάξτε και τις τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτου αφού είστε 3…:-k

Με πρόλαβε ο gore…

Χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω κοιτάξει στο διαδύκτιο και ο ποιο εύκολος τρόπος να πάμε είναι με λεωφορίο για κέντρο και από κέντρο άλλο λεωφορίο για Terra Vibe αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι αν το φεστιβάλ είναι τριήμερο ή μονοήμερο. Εμείς λογαριάζουμε να κάνουμε το ταξίδι αυθημερόν ,να φτάσουμε Αθήνα το πρωί και μόλις τελείωσει το φεστιβάλ να πάμε απευθίας πίσω αεροδρόμιο. Αλλά αν είναι 3ήμερο το φεστιβάλ και παίξει κανένα μεγάλο όνομα κρίμα να το χάσουμε, για αυτό μάλλον θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελυχθεί το θέμα.

Αδερφέ νομίζω πως για το όνομα της 2ης μέρας ακούγονται η Cure. Τώρα για πρώτη μέρα δεν ελπίζω σε κάτι μεγάλο. Μάλλον κάτι ελληνικό θα παίξει.

Εκτος και αν γινει το ΜΠΑΜ και μας φερουν καναν [B]Alice Cooper[/B] (το χαβα μου εγω αλλα ετσι κι αλλιως εδω μιλαμε γενικα για το φεστιβαλ)

Δεν ξέρω αν το έχετε πει πιο πίσω αλλά τα 45αρια τελείωσαν…σήμερα ένα φιλαράκι πήρε με 50.

…αναμενόμενο:):!:

Έχει ακουστεί ότι headliners τη μέρα πριν τους Sabbath θα είναι οι Cure.

Και εγω πηρα το εισιτηριο μου σημερα,50αρι δυστυχως ομως…

Όχι οι Hammerfall δεν έχουν έρθει άλλη φορά εκτός από τότε.

τσιμπησα και εγω το τικετ…!!!
αντε να δουμε περιμενω κ αλλα ονοματα…!!
μασιν χεντ ρε!! :PPPP

Ξέρουμε ποτε περίπου ανακοινονωνται τα υπόλοιπα ονόματα για το festival?

Ο αντμιν είπε ότι θα γυρίσει στις 17 από τις διακοπές του. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανακοινωθούν αμέσω στις 17, απλά περιμένουμε για μετά τις 17 ιανουαρίου!!

[B][U]BLACK SABBATH Guitarist TONY IOMMI Diagnosed With Lymphoma [/U][/B]

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=168044

πλακα θα’χει…