Για την ώρα ισχύουν οι ανακοινώσεις για tour αλλά και του album τους ανέφερε μέλος του management των Sabbath.
Αλλά αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Θυμηθείτε και την περίπτωση του Jorg των Stratovarius που έμεινε αρκετό καιρός εκτός και επέστρεψε για να αποχωρήσει τελικά.
Η υγεία προέχει, μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τότε και να γίνουν όλα όπως έχουν προγραμματιστεί.
Ας μη βιαζόμαστε. Πρόθεση του Iommi ειναι να γίνει το tour. Από τον περασμένο Δεκέμβριο ήξερε για το πρόβλημα για αυτό δεν παραβρέθηκε και στα party των Metallica. Οι Μetallica παντως θα ήταν οι καλύτεροι δυνατοί αντικαταστάτες εάν τελικά δεν…
Καλά ρε παιδιά από τώρα συζητάτε για αντικαταστάτη; :?
Μακάρι να γίνει καλά ο άνθρωπος και τα άλλα έρχονται…
Όχι μόνο αυτός, αλλά και ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ πάσχουν από αυτό το γαμίδι τον καρκίνο, διάσημοι ή άσημοι!
Σαφώς και η κατάσταση είναι δύσκολη, υπομονή!
Δύναμη και κουράγιο να έχει!
σήμερα είναι 17…άρα ξεκινάμε να περιμένουμε?από μέρα σε μέρα?
Επίσης βρήκα σετλιστ των machine head(στο τελευταίο λάιβ), αλλά περίπου πόση ώρα υπολογίζετε εσείς ότι θα παίξουν…λογικά δεν νομίζω να μπορεί το σετλιστ αυτό να βγει όλο στο ροκγουέηβ ως 2ο όνομα.Ακόμα και αν οι Σάμπαθ το ακυρώσουν τελικά, λογικά κάποιοι άλλοι και όχι οι machine head θα πάρουν την θέση τους ε?
Σετλιστ
[SPOILER]I Am Hell (Sonata in C#)
Be Still and Know
Imperium
Beautiful Mourning
The Blood, the Sweat, the Tears
Locust
This Is the End
Aesthetics of Hate
Old
Darkness Within
Declaration
Bulldozer
Ten Ton Hammer
Who We Are
Ο αντμιν στο facebook ανέβασε Muse, Arctic Monkeys, Transistor και Radiohead και δίπλα σε κάθε βίντεο γράφει 30 Ιουνίου!! Άμα είναι αυτό το line-up της δεύτερης μέρας δεν θα τσιμπήσω εισητήριο…
Ean auto einai ontws to line up mias meras tote milame gia to kalitero rockwave tis istorias…Alla kataxlomo gia mia mera ola auta ektos ean valoun ticketo 80 euro kai peksoun co-headliners radiohead & muse.
Πραγματικά για αυτούς που ακούνε πιο ροκ και έτσι, αν και δεν έχω ασχοληθεί τόσο με αυτά τα ονόματα αν εξαιρέσεις τους radiohead, παίζει αυτό το line-up να είναι ονειρικό. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα στην τελική (απλά δεν είμαι τόσο αυτού του είδους).