Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

SABBATH is scheduled to release its new album later this year and is confirmed to play the U.K.'s Download festival in June. All other tour plans, however, are up in the air pending Iommi’s ability to overcome his illness. φερτε rage against the machine!!!αν δεν ερθουν οι sabbath.να γινει το live της χρονιας.

Αρκετα ενδιαφερον αρθρο…Συμφωνησα σε πολλα απο αυτα που λεει, αλλα διαφωνω και σε αλλα τοσα…Γενικως ομως δεν λεει ασυναρτησιες…

Εχω γνωμη επ’ αυτου και ισως καποια στιγμη τη γραψω…Παντως ηταν οντως αρκετα ενδιαφερον…

ΑΜΗΝ!!!:papas:

Φερτε RATM, την επομενη μέρα πορεια εξω απο την Βουλή και θα φύγει το ΔΝΤ! :stuck_out_tongue:

Να κάνουν κούτρα περιοδεία στην δοκιμαζόμενη ελλάδα αν έχουν @@… ντεμέκ ιδεολόγοι, μόνο το X-factor ξέρουν να πολεμάνε επειδή πουλάει πιο πολύ από αυτούς…

Προτίνω να μαζευτούμε και να ζητήσουμε R.A.T.M όπως τότε με τους AC/DC !

λογικα θα υπαρχει επιστροφη χρηματων ετσι?
οχι μονο αντικατασταση του headliner…

Εννοείς σαν επιλογή ακόμα κι αν μπει άλλη μπάντα (RATM, Metallica, Maiden, Kiss)* στη θέση των Sabbath?

*Tα ονόματα είναι απλά ενδεικτικά μεγέθους.

Κανονικά έτσι πρέπει… Ο άλλος πλήρωσε για σαμπαθ και με τέτοια αλλαγή πρέπει να έχεις το δικαίωμα επιστροφής… Βέβαια δεν θα πέσω από τα σύννεφα αν δω νέο όνομα και με+10 ευρώ…:stuck_out_tongue:

αλλιως θα τους παρει και θα τους σηκωσει!

Νομιζω επιστροφη ολικη δεν θα γινει αφου το rockwave ειναι φεστιβαλ και οχι μεμονωμενη συναυλια sabbath…εγω ευτυχως δεν εχω παρει εισητηριο!βεβαια ελπιζω να μην ακυρωσουν για να τους δω αλλα δεν το βλεπω…

Με βάση τη μέχρι τώρα πορεία της DiDi (Maiden στο Rockwave 2000) πιο πιθανό είναι η έκπτωση του εισιτηρίου (από τα 55? που είναι τώρα να πέσει στα 45?) ή κάποια επιστροφή 15-20? πχ παρά το δικαίωμα επιστροφής.

Αν είναι να πέσει από 55 σε 45 ευρώ τζάμπα τρέχαμε να πάρουμε “φτηνά” εισητήρια!!! Άντε να δούμε

Maiden?Kiss?
Παιδιά πωλείται εισιτήριο 45?:stuck_out_tongue:

Πέρα από την πλάκα αν η αντικατάσταση των Sabbath δεν γίνει με ανάλογου μεγέθους μπάντα θα πρέπει να υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του εισιτηρίου
Όσοι έχουν πάρει μέχρι τώρα εισιτήριο θα πρέπει να μπορούν να το επιστρέψουν και να πάρουν πίσω τα λεφτά τους

Edit:Τότε σε όσους πήραμε 45αρια να μας δώσουν ένα δεκάρικο πίσω:p

Μα το θέμα δεν είναι να αντικαταστησεις το πρώτο όνομα με κάποιους ισάξιους…
Δεν πληρώνω την ντιντι στα τυφλά και λέω τώρα φερε ότι θέλεις μετά…
Αν δεν μπορείς να φέρεις τελικά σαμπαθ πρέπει να μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω…

Kαλά δεν είναι ότι δεν μπορεί στην προκείμενη περίπτωση.
Φαντάζομαι ότι θα χρησιμοποιήσουν την δικαιολογία ότι ακυρώθηκε για θέματα υγείας(που ισχύει προφανώς)και θα φέρουν άλλους στην θέση τους,χωρίς να δώσουν χρήματα πίσω.Και αν το κάνουν,τρέχα γύρευε

εννοειται οτι οποιον και να φερουν κανονικα θα πρεπει να δωσουν και την επιλογη επιστροφης, αλλα τωρα τρεχα-γυρευε.

oi R.A.T.M τι σχεση αληθεια εχουν με σαμπαθ απο καθε αποψη κ απο που κ ως που να ζητησουμε αυτους???
μονο μειντεν για μενα θα ηταν ισαξια αλλαγη με σαμπαθ αλλα εχουν ερθει 83786 φορες…!!!
ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει δικαιωμα επιστροφης γτ αλλαζεις το μεγαλο ονομα δε γινετε αλλιως…ακομα κ αν εγω θα παω και με machine head headliners δεν ισχυει το ιδιο για ολους…!!

εγω παντως θελω motorhead… κανεις αλλος???

:yesmaster::thumbup::thumbup:

Πολλοί είμαστε και έχουν να έρθουν κ κάτι χρονάκια.