και γω μεσα 8)
στο EJECT πέρσι έγινε επιστροφή χρημάτων ή μείωση τιμής? Γιατί και κει ακυρώθηκε η εμφάνιση του πρώτου ονόματος αλλά νομίζω η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι το τικέτο ήταν για το φεστιβάλ.
Και το 2000 (σε rockwave) που ακύρωσαν οι Maiden πήραμε κάποια λεφτά πίσω (μετά το live μάλιστα, νομίζω είχε γίνει τελευταία στιγμή)
Δεν ξέρω… εμένα το εισιτήριο γράφει “BLACK SABBATH + more acts”.
Επομένως, αν δεν υπάρχουν Black Sabbath εκείνη τη μέρα, πρέπει να έχω το δικαίωμα - αν θέλω - να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.
Φαντάζομαι, βέβαια, ότι η didi θα καλύπτεται με τους όρους κλπ, οπότε είναι δική τους απόφαση τελικά.
Αφού το έχεις το εισιτήριο δε μας λες τι λένε οι όροι για να δούμε αν είναι καλυμμένοι?
Προφανώς είναι καλυμμένοι και κάνουν ότι γουστάρουν… Το ζήτημα είναι καθαρά ηθικό… Γράφει στην πίσω μεριά του εισιτηρίου “Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή στους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο φεστιβάλ λόγω απρόβλεπτων ή αναπόφευκτων συνθηκών”
Όχι που δεν θα κάλυπταν τον κώλο τους…
Άντε να δούμε τι θα γίνει τελικά με headliner. Προσωπικά στοιχηματίζω σε Ozzy πάντως.
Απλά δεν μπορώ να περιμένω :D:D:D
Οκ , καταλάβαμε τι θα πάρουμε.
Εκτός από τον όρο που προαναφέρθηκε, υπάρχουν και άλλοι ενδιαφέροντες…
“[I]Σε περίπτωση ακύρωσης του φεστιβάλ λόγω απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, ανωτέρας βίας κλπ., οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο.[/I]”
Δηλαδή αν δεν μπορέσω να πάω σε νέα ημερομηνία (π.χ. δεν έχω άδεια ή οτιδήποτε άλλο), χάνω και τα λεφτά και τη συναυλία
Τέλος πάντων, αυτοί οι όροι υπήρχαν πάντα, οπότε είναι στο χέρι τους κάθε φορά.
οσον αφορα αυτο σε πολλες συναυλιες(αν οχι σε ολες) που αλλαζουν ημερομηνια υπηρχε το δικαιωμα της επιστροφης χρηματων
Καλά μην τρελαθούμε κιόλας, το “οποιαδήποτε αλλαγή” δεν σημαίνει ότι αν αρρωστήσουν οι Οζζυ & Ιομμι μπορούν καταχρηστικά να τους αλλάξουν με Μπουλά & Γιοκαρίνη :lol:
Νομικά μπορούν…
Μαλλον δεν μπορουν.Το θεμα ειναι να τους κυνηγησετε και να μην τους αφησετε…Εγω δεν πηρα οποτε ειμαι οκ:)
Εεε… Γιατί δε μπορούν; :-k
Ειναι τραγικο παιδια αυτο που γινεται…,Ακομα δν εχει ακυρωθει τπτ και εσεισ ηδη μιλατε για επιστροφες χρηματων και αντικαταστατες…οκ ναι ειναι αρρωστος ο ανθρωπος αλλα δν υπαρχει καμμια επισημη ακυρωση ακομα απλα αφηστε τις εικασιες και ας περιμενουμε να δουμε…για να λενε οτι θα παιξουν στανταρ στο download festival σημαινει οτι μπορει να συνεχιστει κανονικα η περιοδεια οποτε υπομονη…το θεμα δν ειναι τα 10 ευρω που θα επιστραφουν το θεμα ειναι να γινει καλα και να δουμε αυτο που περιμενουμε απο το 2005…αν δε το δουμε οκ,μιλαμε τοτε για χρηματα και επιστροφες…
θα δούμε Γιοκαρίνη σ’ανοιχτό χώρο?! εχω να τον δω από το Ροντέο χρόνια πριν!
νταξει νομικα εχουν το δικαιωμα να κανουν ολα αυτα που αναφερθηκαν αλλα δεν τους παιρνει. το κοστος που θα εχουν και τη δυσφημιση που θα υποστουν απο το ΤΟΣΟ ΚΡΑΞΙΜΟ που θα φανει δεν συγκρινεται με τα λεφτα που ισως χασουν με την απουσια των Σαμπαθ
η ντροπή θα ξεπλυθεί μόνο αν φέρουν μετάλλικα και μέηντεν μαζί σαν αντικαταστάτες των μπλάκ σάμπαθ.
Δεν ειναι μονο αρρωστος ο Iomi.Ο Ward εφυγε απο τη μπαντα, τσεκαρε απο wiki: ''However, Ward later decided not to participate in the tour or continue participation in the band due to musical differences with “a couple of the other bandmembers”. Οποτε οι εικασιες ειναι αρκετα δικαιολογημενες,υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να μην γινει το live.
δηλαδή είναι αυτό μια πιθανότητα??? να μην γίνει το live???